icon

Kam by ste si obliekli toto body?

25. júl 2022

Samozrejme nie k týmto kratasom 😅😄 sú to body skôr do postele alebo ich kľudne ku kratasom s vysokým pásom (do polky brucha) môžem vziať? Na prsiach je síce čipka ale zvnútra podsita. Az na bruchu a bokoch sú priesvitné. 🤷‍♀️ V obchode boli v oddelení medzi trickami nie v spodnom prádle (sú zo sekaca). Ďakujem. Do módy som antitalent. Hocičo kúpim a neviem co a kam s tým.

Kam by ste si obliekli toto body?
yoxinka
26. júl 2022

@mb2021
Veď ja viem … to bol vtip. A tiež som pôvodne z takej oblasti, kde by sa tento kus oblečenia hodil, ale nebudem toho názov 😂😂😂

moonlight1210
26. júl 2022

@canany nie, nebezala by som. Pomyslela by som si, ze jej preskocilo.

Lebo tie, co sledujem, maju sofistikovanejsi styl.

Ale taka shopaholik adel, ta by to mozno na seba dala. Ibaze ona je iny level. A zial trosku mentalne inde tiez.

yoxinka
26. júl 2022

@canany
Za seba píšem, nesledujem žiadnu módnu infuencerku. Keď vidím oblečenú nejakú “celebritu”, mám pocit, že väčšina sa riadi heslom “čím viac dogabaná, tým viac in”, takže pri obliekaní sa riadim radšej vlastným rozumom a úsudkom.

iwesska
26. júl 2022

@canany Presne a hlavne pubertiacky. Pekne stihle postavy, natiahne si to megazvonove dotrhane nohavice pod prsia,do toho zakase oversize tricko,k tomu baganze s hrubou podrazkou - totalna deformacia postavy, vyzera ako strasiak do pola,ale hlavne,ze to kupila v New Yorkeri a je to in 👌 Ja by som si toto tiez neobliekla,ale zas ze by to bolo tak strasne,ako sa jej tu dostalo hejtov,si nemyslim. Ked si moze dat niekto Crocsy na podpatku,moze aj tento top. Aj ked,tie snury by som skratila.

vifoncitta
26. júl 2022

Riadna ciganština 😃😃

vifoncitta
26. júl 2022

Napíš mi😃 mám veľa kúskov nového nenoseného oblečenia,môžem poslať balik za nízke ceny 🙃 lepšie ako tento sekáč 🙂)

alexka89
26. júl 2022

Nikde😵

alanko20
26. júl 2022

Odporucam nekupovat hocico a potom dumať nad moznymi kombinaciami. Toto si vezmi na záhradu, keď budeš kosit/okopávať alebo na vinice. Ak býaš v byte a nemáš záhradku, zbal do tasky, a spolu s dalsimi podobmými vytriedenymi kuskami odnes do najbližšej predajne H&M, kde to zbieraju na recykláciu.

alanko20
26. júl 2022

@zorana999 vyprskla som 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

nelca84
26. júl 2022

tak tento "ulovok" ti naozaj nevysiel, je to otrasne, pridavam sa k ostatnym, ihned do kosa

valeria_h
26. júl 2022

Je to otrasné

laurita285
26. júl 2022

Ja sa vždy čudujem, že kto to nakupuje tie blbosti v sekáčoch... no už viem kto 😂

kvetinka75
26. júl 2022

mimochodom ani do postele by som si to nedávala. Strašný des

struhanka
26. júl 2022

Zošit napevno šnúrky vpredu, trčiaci zvyšok odstrihnúť. Ramienka by som dala tiež preč a možno by k tomu išla dlhá modrá sukňa s vyšším pásom v rovnakom odtieni. Prípadne niečo minimalistické - obyčajné nohavice, džínsy. Nabudúce už v kabínke uvažujte, či sa vám daná vec pristane a máte ju k čomu nosiť.

majkakubalova
26. júl 2022

Nikam. Štýl kolotoče rok 97. Body sú teraz moderné, to áno. Nič nepokazís širokými nohavicami s hladkým body, tielkom. Alebo skombinujes s dzinsami, sukňou. Zvoľ základné farby, biela, cierna, neónová, obmieňaj. Stačí pár základných kúskov, vytvor kapsulovy šatník a máš vybavene

76california
26. júl 2022

...este by sa to mozno dalo skombinovat tak, ze snurky maximalne skratis a hodis na to nejake sako maximalne jednoduche...

macekovam
26. júl 2022

no mohla si dat radsej 3 eura za nejake ine...

somtunovaa
26. júl 2022

Ani mne sa to vôbec nepáči, ani by som si to nikde neobliekla ale keď si k tomu predstavím čiernu sukňu do A tak by to nemuselo vyzerať úplne zle.

chymena
26. júl 2022

Milagros by sa to páčilo 🥺.

alexka89
26. júl 2022

@chymena prečo?

leskovael
26. júl 2022

Je to hrozné🙈

chymena
26. júl 2022

@alexka89 Jej štýl obliekania,keď chodila na diskotéku.K tomu červená, latexova mini sukňa 💃.

alexka89
26. júl 2022

@chymena no to boli 90roky

zorana999
26. júl 2022

@yoxinka Ježiš to som nechcela. Ale to sa tak hovorí 😄 Aj napríklad ze "si vybuchana ako automat z rimavskej soboty" 😅😅 to už neviem v akej súvislosti som počula 😄😄😄

macekovam
26. júl 2022

@zorana999 to sa hovori v takakej tej.. inej suvislosti.. po dokladnom prezreti podvozku🙂napriklad na skodovke

alanko20
26. júl 2022

@chymena 🤣

loravcovaa
26. júl 2022

Nikam..

irusa
27. júl 2022

Nikam

nyusika
3. aug 2022

ja by som toto polozila pekne na klat a rozrubala sekerou

korinecka
3. aug 2022

pre autorku: ak máš pod 23 tak kľudne na párty. Úplne to vidím s bielymi teniskami a potrhanými kraťasmi niekde na EDM. 😇