Kam chodiť samostatne bez partnera alebo priateľov?
Ahojte. Na aké miesta zvyknete chodievať aj samé? Ja som už dlho sama, bez partnera, kamarátky majú už rodiny... Chcela by som častejšie chodievať niekam, aby som nebola stále len doma. Sú miesta, kam si úplne neviem predstaviť ísť sama, ale chcela by som sa trošku aj prekonať. Do kina zvládnem ísť sama a ak dávajú niečo čo stojí za to, tak aj zvyknem ísť. Aj na bicykel po hrádzi. Alebo sa previezť niekam na aute. V lete som chodievala na kúpaliská, dokonca na dovolenke som bola sama. No teraz ako začalo byť chladnejšie, tak premýšľam. Aj by som išla pozrieť nejaké hrady, zámky, jaskyne, čosi na ten štýl, ale tak si vravím, že keď tam budem sama, a všetci tam budú s rodiami, partnermi, či to nebude také... divné. Či sa nebudem cítiť príliš nekomfortne.
Ono s trávením času to zasa nie je tak, že by som sa nudila. Robím si kurz a prerábam teraz doma po troške (teda nie ja, ale majstri), a práca plus starostlivosť o domácnosť, nákupy, varenie, záľuby ako knihy, filmy, seriály, hudba, to mi čas vyplní. Skôr by som ale chcela niekam do exteriéru, alebo niekam mimo mesta, príp. medzi ľudí. Som dosť introvertný typ, takže nejaká diskotéka nehrozí, a ani na to už nemám vek :D
Poraďte, kam chodievate, alebo kam ste chodievali samé? Ďakujem za tipy 🙂
Poznávacie zájazdy
Ďakujem všetkým za tipy!
Nejaká dobrovoľnícka činnosť by nebola pre teba? Obnova pamiatok, príp. v útulku..

Sama zájdem do kina, divadla, múzea aj na výlete na Červenom Kameni som bola sama, keď manžel nemohol... Možností je veľa. Sama chodievam aj na plaváreň.