Kam dať plyšového medveďa, ktorý doma zavadzia?
Treba si nechať do rezervy. Keď vyhodíš manžela spať do obývačky, môže to použiť ako vankuš pod hlavu napríklad🤷♂️
@3009 a co bude s takym velkym, neumyvatelnym a prasnym macom robit lekar v ambulancii? Dostal by dobru pokutu od hygienika.
@3009 ďakujem, ale, aby ho Rómovia ovracali a zaspinili, to nestojí za to.
Do charity, mala by byt v kazdom meste, a romske dieta by sa potesilo, prexo by ho malo ovracať, u nas sa vela deti hrabe v smetiakoch aj malé aspon by ho zohrial, ale do charity je najednoduchsie, ja tam nosim vsetko mozné, oni to rozdeluju, poznaju romov ako si ,,važia veci" :(
daj ho na charitu, som si ista, ze ho ocenia deticky, ktore nemaju nic 🙂 v detskych domovoch sa tiez nestrati. aj taka drobnost moze vycarit nejakemu dietatku usmev na tvari, uz len pre tento pocit to stoji za to 🙂
@martinenka886 chcela som darovať plyšové hračky detskému domovu, boli všetky ako nové, deti sa s nimi nehrali, len boli vystavené na poličke v detskej izbe. Samozrejme som ich všetky vyprala, aby v nich nebol prach, pekne zabalila...v detskom domove ma otočili, že plyšové hračky berú iba so štítkom z čistiarne 🙄 napriek tomu, že boli čisté, vypraté a voňavé, nezobrali ich....

@vani190493 skúste do skupiny darujem .podobného som dala hned aj 5zaujemcov bolo. Niekto sa potesi