Kam ísť na vianočné trhy?
Kam ísť na vianočné trhy?
Za mna Bratislava nie. Nepises ako daleko si ochotna cestovat.
Chceli sme ist partia salzburg, ale nepodarilo sa mi najst nejaku chatu, tak ostaneme v nasom okoli a mame na vyber - mariazell, melk, hrady v okoli, gaming - vsetko male komorne... Vacsie su potom linz, st. Polten.
Este sme kedysi boli budapest, krakow. Ja som chcela toho roku do budapesti aj s deckami, ale neda sa... Potom mas varsavu, mnichov, norimberg, drazdany, v at hallstat, graz, innsbruck, spominany salzburg, linz. Zalezi od preferencii.
Mna ocarili v Krakowe 🙂
Pre mňa top Krakov a Budapešť. Viedeň je fajn, ale už nemajú pre mňa to úplne čaro oproti týmto mestám
Praha ❤
my sa tento rok len do Bratislavy chystame, nikam inam, minuly rok sme boli v Prahe, to bolo krasne, ale tak zalezi kam chces ist, ci sa ti chce merat dlhu cestu 🙂
Talin
No ved kam chces 😉
Bola som na adventných trhoch v Prahe, v Budapešti, vo Viedni, v Poľskom Krakove, v Karlových Varoch, v Drážďanoch, v Grazi, v Zagrebe, v Ľubľane. Tento rok ideme na Vianočné trhy do Wroclawi a Katovíc v Poľsku. Páčilo sa nám všade 🙂
Mne sa páčila Viedeň, Schlosshof, Ba, Brno, Praha, Budapest zbytočne ďaleko.V podstate všade to isté už by som nechodila extra kvôli tomu nikam😝
Wroclaw a Drážďany
Aj v žiline budú.
Viedeň,Budapešť a veľmi sa nám páči Vianočné Zakopané. To bolo top vlani.

Praha, Viedeň, Budapešť, Krakov, Bratislava. Mne sa ostatný rok páčili aj mini trhy v Poľskom a Českom Tešíne.