Kam sme sa to dostali?
V Berline odsudili 27 rocneho pakistanca za znasilnenie 6 rocneho dievcatka na 20 mesiacov podmienecne...pri akcii, kde chcel otec dievcatka zasiahnut otca policajti zastrelili....pakistanec konal impulzivne, v sulade s prirodzenostou, k cinu sa priznal a nevidel rozdiel medzi dievcatom a zenou....Preto len podmienka....WTF????? Tak isto aj za znasilnenie maleho chlapca dostal imigrant v AT iba podmienku...lebo zenu nechal doma a mal ludsku potrebu...nevedel sa tomu ubranit
Preboha, kam to EU speje?....
Som len ja zhrozena????
@erikavesela Si myslis ze to je problem len u nich? Aj u nas su pedofilny jedinci, nie je to vec len nabozenstva a kultury.
Taktiez zbrane, drogy a noze v skolach. Nic nove na svete to nie je.
@moonlight1210 reagovala som na vyjadrenie oko za oko, zub za zub. S tým sa nestotožňujem, rovnako ako sa nestotožňujem s pseudotoleranciou. Sú to dva póly tej istej veci a oba extrémy vedú ku katastrofe.
@bosoriak neviem, prečo si to adresovala mne. Nevyjadrila som sa k prisťahovalcom, ani k utečencom v žiadnom zmysle a nebudem do takých diskusií vstupovať.
@erikavesela ja by som mudala doživotie a nie len pár mesiacov, veď to je strašné...zachvíľu nás oni ovládnu...nikdy by som si nepomyslela, že sa niečo takéto bude diať, veď kedysi to takto nebývalo...
@natallys
No..jedneho dna sa budeme este cudovat a bat sa chodit na ulicu...nasa krsna dcera v mnichove, ma 18, sa boji chodit vecer po meste...
@erikavesela tak to sa jej nečudujem aj ja by som sa bála a veľmi...Mne sa napríklad stalo včera, že som si bola vyťahovať z bankomatu peniaze a sa blížil jeden chlap a stále pozeral, potom za mnou stál, už som sa začala báť lebo to vyzeralo ako by ma chcel okradnúť ale chvalabohu tam prišla dáka partia a nič sa nestalo, možno ani nechcel ale mala som veľký strach
Ked ste tak velmi zhrozene mile damy z tak nizkeho (ne)trestu a navazate sa do nabozenstva- asi ste uz poculi o tom,ze kat. knazi zneuzivali/zneuzivaju deti. Kolko knazov bolo odsudenych? Takze tak. NEchat dieta s knazom- OK (lebo ved on je vyznavac tradicnych europskych zasad), nechat dieta pri moslimovi KO (fuj fuj imigrant).
@ervenka
Kazde nabozenstvo je zle...pozri do minulosti a zistis, ze tie najvacsie svinstva boli sposobene kvoli nabozenstvam...ale to je ina tema
Už môžu robiť čo chcú inváziu do Európy nezastavia a bohužiaľ to bude čím ďalej tým horšie vo všetkých smeroch.Môžte sa pozrieť ako vyzerajú dnes ulice miest v Anglicku,Švédsku alebo prejsť sa po Paríži.Je rarita tam pomalicky nájsť bieleho človeka.Tento zver čo k nám prúdi prináša len zlo,násilie,zločin,znasilnovanie...sú to primitívy ,ktoré nemajú žiadne hranice,nič neuznávajú.Veď môžte vidieť čo zanechávajú za sebou,to smeti,vys.ru sa kam len chcú aj na stanici.Mali by sme chrániť naše spoločenstvo,tradície,zvyky,rodinu inak na krásnu,slobodnú a bezpečnú Európu bude spominat len v knihách.Západ je už stratený ,ale stredná Európa a východ kam sa nenahlia sa ešte môže zachrániť.A väčšina je islamského náboženstva ,ktoré hlása len zlo.Naše kresťanstvo je presne opak,hlása,nech sa máme radi,atď ,ale podľa toho ich allaha môžu zabiť hocikoho ktorý na neho neverí a ďalšie zverstva ani nespominam.A nehovorím teraz o jedincoch,lebo viem čo si väčšina predstaví ,pedofilnych kňazov atď,ale hovorím o ideológií náboženstva a môžem povedať,že jedno je nebo,druhé peklo.
@tibor77
Suhlasim...len by som skutocne chcela vediet co alebo kto Merkel primel ich sem zavolat...povodne bolo myslele, ze zmladia populaciu nemecka, ale problemom je, ze su nepouzitelni...babky na vozickoch, zeny, ktore vo svojej 40 nevedia pisat, citat, pocitat, chlapi nizkeho vzdelania...kde tu sa najde aj vzdelany jedinec..ale tych je premalo...potom nemci robili prieskum a vyslo im, ze 95% z nich je naozaj nepouzitelnych, lebo su analfabeti a pod....vsetci sme si to mysleli, ale toto uz je oficialne stanovisko
@natallys
Ale vdaka bohu sa ti nic nestalo...uz aby sa clovek bal naozaj niekam chodit
@erikavesela
ja trochu nerozumiem, kam speje tvoja tema.
ved znasilnenia, vrazdy, brutalne veci robia aj "neutecenci". To nie je o narodnosti, etniku, to je o kazdom jedincovi. Nemozes predsa davat zlocin jednotlivca na kolektivnu vinu. Vies kolko pripadov mame na slovensku, ze otec/otcin/brat/ujo znasilnil dieta pod 5 rokov? A teraz ideme ich vinu preniest na kazdeho slovenského muza, slovenského otca/brata/uja/otcina,...?
To co v uvodnom prispevku tvrdis, je len splet tvojich emocii, nema to oporu v logike, pretoze kriminalita tu stale bola, je a aj bude bez ohladu, ci tu budu utecenci alebo nie. Tiez nemozes cloveka hodnotit na zaklade toho, ci je alebo nie je utecenec.
a hlavne, raz tym utecencom mozes byt aj ty a tvoja rodina.
jeden z najznamejsich utecencov bol aj Jezis Kristus.
Nuz, iste sa v kazdom narode/ narodnosti/ kulture/ nabozenstve... najdu ludia dobri, priemerni, aj zli... a kazdy moze mat svoj nazor na tie ine kultury. Tak som si ale mrkla tie linky, ktore tu prispievatelky poskytli --- a akosi ma zarazila jedna vec, ktoru maju podobnu = "ARGUMENTY" v prospech obzalovanych, ktore totalne degraduju tie detske obete ...!
"Obžalovaný sa v súdnej sieni k činu priznal a vyhlásil, že konal spontánne; medzi dievčaťom a ženou nevidel podľa vlastných slov žiaden rozdiel." 😲
"Podľa Najvyššieho súdu sa prvostupňový súd dopustil chyby, keď nezisťoval, ako celú vec vnímal obvinený Iračan – údajne si totiž mohol myslieť, že chlapec s jeho sexuálnym činom súhlasí. Obžaloba vraj nepreukázala, či imigrant naozaj konal proti jeho vôli." 😖
-- WTF, a toto maju byt okolnosti hodne zohladnenia a znizenia trestu?? No neviem, ako sudy konaju v pripade "bielych" pedofilov, ale - ak by islo o jedincov zapadnej kultury, dost neverim, zeby na take dristy vobec sud prihliadal - ze dospeli muzi nevedia rozoznat vhodnost svojej sexualnych motivov voci DETOM! A v tychto pripadoch ano? To je fakt len zhoda okolnosti alebo forma falosnej tolerancie inej "kultury ci nabozenstva", ktore sa este nestihla stotoznit s europskym ponimanim deti a dospelych?.....
-- lebo ak sud prihliada na taketo argumenty, tak nakoniec este "dobry" advokat by to dokazal otocit a urobit z tych deti vinnikov, ktori tych imigrantov sami vyprovokovali k ich cinom...
http://hnonline.sk/svet/911234-v-nemecku-odsudi...
https://aktualne.atlas.sk/zahranicie/europa/nep...
@bmuller
Uplne s tebou suhlasim...konecne 👏to niekto pochopil...ja som to tu radsej nechcela pisat, lebo urcite diskuterky, by ma este stihli obvinit z toho, ze tie clanky som napisala ja a este si ich aj vymyslela
Tam sme sa dostali kde sme chceli ... Bojujeme za toto za tamto za hento chceme mat vsetko povolene vsade ist vsetko vidiet vsetko zazit ludia uz nevedia co od rozkose robit preto sa deju take svinstva... Ludia suu unudeni v dnesnej dobe psychicky zruteni nevedia co so sebou riesia to svojpomocne drogy vselijake kombinacie liekov a alkoholu a pod .... Taky je svet my s tym uz raz nic nenarobime...tie sudy su nespravodlive bohuzial dakto za kradez pomaly dostan viac ako druhy za vrazdu... No co uz
@erikavesela samozrejme ze na markize alebo joj to neodvysielaju,ti miluju imigrantov a Ameriku,a ludia su slepí a veria iba tomu co im sukr.stanice pchaju pod nos,katastrofa

@bosoriak lebo vela skrytych pedofilov je na vyssich postoch a vo vladach.