Kam so psíkom, o ktorého sa nemá kto postarať?
Ahojte
Chcem sa spýtať či ste nieko niečo podobné už neriešili.
Jedná sa o 5 ročného psíka 🙁
Majiteľka bohužiaľ je zdravotne veľmi chorá a od budúceho týždňa bude umiestnená do DOS.
Bohužiaľ psíka si nemôže nikto nechať z rodiny nakoľko sú tam maličké deti, zdravotné dôvody a aj časové dôvody...
Nie psíka nechceme dať na ulicu!
Aj sme kontaktovali slobodu zvierat ale ich prístup ma veľmi zamrzel a nahneval zároveň 😡
Uvažujeme ho dať na inzerát...
Psík je Yorkshirsky teriér - fenka. Cipovana bohužial na majiteľa ktorý už zomrel, a nedali sme ho papierovo prepísať
A prosím odpuste si komentáre však si ho nechajte! Keby bolo na mne mám doma veľmi veľa psíkov nakoľko ich milujem ale nemôžem 🙁
Ako by ste poradili ...?
Ďakujem moc
Hlavne ho nedavaj zadarmo.Ako zistiš či je majitel dobry? Či možes ist ku nim domov sa pozrieť nech ti ukážu fotky a videa s predchadzajucimi psami v mobike alebo na fcb.Daj nejaky poplatok.Ak su to dobri ludia nemali by robiť naprieky
Určite by som v tejti dobe neponukala psa zadarmo na bazoš po kauzach množiteliv.Radšej by som umrela, keby sa mal do takych ruk dostať
My tu mame napriklad veĺa dóchodkyň kt.sa vzorne staraju o psikov
Keby sa ma cudzi pytal možem odporučiť
Nenapadne u susedov posondovaŕ
Autorka, pristup slobody zvierat ta nema co mrziet, ci uz sa ti to paci alebo nie. Dobre to vysvetlila @lujza123 ... Bohuzial, kazdy kto si kupuje psa by mal mat dost penazi na necakane vydavky (napr v tomto pripade tych 150e). Baby ti tu uz poradili dobre, dajte co najviac inzeratov kade tade. Ale hlavne ho nedavajte uplne zadarmo. York sa urcite preda.
Ja by som preverila komu ho dám,aby nakoniec aj tak neskončil na ulici alebo v osade
Tak.myslim ze tu už nie je problém iba to ze pes nemá kam ísť lebo sa všetci sťahujú.. ak neviete s mamou dat na psa 150eur aby sa mu postarali o domov atď. Tak ako potom zvládate bežnú starostlivosť. Pes rocne stojí určite viac, aj taky menší určite. Môj len krmivo ma 50eur na mesiac a kde je ešte veterinár, a iná starostlivosť... podieľajú na fb a skúste, ale teda je to veľmi smutné.
@simca06022011
Ako prepáč, diskusia je stara 2 roky!
A neboj zvládame všetko, aj bežnú starostlivosť.
Keď si si potrebovala ripnut, prosím,..
Zdravím chcem sa opýtať priateľka bývalá zobrala psíka ktorého niekto daroval je to staford a hned na to odišla a neoziva sa ja žijem v podnájme a nemôžem mať psa nehala ho tu aj z preukazom a majiteľ psa si ho nechce vziať späť podľa mňa keďže je majiteľ tak má povinnosť sa o neho starať keď mu ho chcem vrátiť
@tomas123tom len ho prosím nevýhod🙏🙏🙏,alebo nedaj do DOBRYCH RÚK,ako niekto dal priateľke,chudák psík 😭😭😭😭😭

Darovať cez inzerát, útulky a rôzne o. z. na záchranu zvierat osloviť len s prosbou o zdieľanie inzerátu. Venujú sa len pomoci zvieratám v núdzi, nie nechceným dedičstvam, to si musí rodina a predovšetkým majiteľka naozaj vyriešiť sama.
Tebe sa zdá ich reakcia neprimeraná, ale vieš koľko ľudí im takto chce hodiť na krk psa? A ked zistia že to niečo stojí tak hneď volajú veterinárovi že utratiť (co stoji ináč tiež okolo 100 eur) Samozrejme veterinár zdravého psa bezdôvodne nezabije, tak potom zháňajú poľovníka co im ho odbachne. Ešte mu dajú šancu v podobe inzerátu na FB typu: do zajtra si ho môžte zobrať potom ho utratime.
Vymyslite si nejaký pekný text inzerátu, pri umiestnení psíka dajte na svoju intuíciu, nedávajte ho hneď prvým. Je to York, o nich je záujem, keby je to nejaky pouličný guláš nikto ho nechce.
Kým sa nepredá umiestnite ho do psieho hotela.