Kam v BA na strojček na zuby pre dospelých?

borihh
12. feb 2020

Je niekto z Bratislavy, kto si dával robiť strojček na zuby? Viete mi odporučiť niekoho dobrého, + ak môžete aj cenu

rusalinka
12. feb 2020

Ahoj, mala som, pred cca tromi rokmi mi ho dali dole. Chodila som na Heydukovu, MUDr. Lysý. Nosila som ho cca 2,5 roka, aj horný a dolný. Za ten čas sa suma vyšplhala na asi 2500 € (pred tými tromi rokmi). Najvyššia jednorázová platba je na začiatku a na konci. Pri nasadení do bolo do 400 € a potom, keď mi ho dávali dole a vyrábali strojček na noc - opäť to bolo okolo 400 €.
Potom kontroly. Ak bežná kontrola, tak to stálo vtedy tuším 12-13 €. Ak mi niečo robil, menil drôty, menil gumičky - tak kontrola mohla byť aj 90 €.
Takže sa to tak zbiera - postupne...

lenka_xy
12. feb 2020

Ahoj, neviem o aký strojček máš záujem, ale odporučila by som skôr Invisalign ako fixný strojček. V prvom rade kvôli estetike, tiež kvôli komfortu napr. pri jedení, pretože ho je možné dať kedykoľvek dole. A hlavne obrovské pozitívum vidím v tom, že je fixne stanovená cena za celú liečbu (v prípade Invisalign full), a aj ak to nejde podľa plánu, alebo chcete ešte niečo zlepšiť, dajú sa vyrobiť ďalšie dlahy, ale už sa nič nedopláca, čiže žiadne také, že sa tá suma postupne nazbiera. A aj kontroly sú oveľa menej časté, pretože dlahy si vymieňaš sama doma.
V Bratislave chodí známy k MUDr. Thurzovi, za liečbu zaplatil 4000€. Ja osobne k nemu nechodím, ale bola som na jeho prednáške a je to naozaj odborník.

clarke
13. feb 2020

Skus Poliklinika Ružinov Beáta Kosturova maximálna spokojnosť.. Fakt super a nie tieto prehnane ceny za strojčeky... Na zuby ona si pýta iba za suroviny na strojček..

majkapatko
10. sep 2020

@clarke Dobry den, neviete, ci berie i deti?

clarke
10. sep 2020

@majkapatko myslím si ze áno ak majú deti už dospelé zuby tak by mala.. K nej chodia aj deti aj dospelí