Kam vyhadzujete spotrebiče/ staré CD?
Ahojte, upratovali sme pôjd a našli tam staré spotrebiče, ktoré sa nám už nezídu ani ich nepotrebujeme, aj veľa CDčiek aj DVD a dokonca aj staré kazety. Kde sa tento typ odpadu vyhadzuje? Ďakujem 🙂
@adelakom12 ja hodím inzerát na "darujem za odvoz", na FB na Bazoš... Najlepšie keď sa vec používa čo najdlhšie. Hodiť ju na zberný dvor je to najmenej ekologické riešenie. Akurát sme dnes vypratavali garáž vyložili pred ňu a za pár hodín to bolo preriedené 😉 Nikdy nevieš, akú súčiastku kto potrebuje. Menšie spotrebiče sa dajú odovzdať v OBI a niekde v mestách (aj u nás v Trenčíne) sú na ne aj kontajnery 😉
@montemotherone no to je pravda ze zberny dvor az ako posledna moznost... Ja som si automaticky predstavila nasu nefunkcnu staru konvicu... Tu by us asi nik nechcel...
@adelakom12 staré magnetofónové kazety sa dokonca dajú predať. Je o ne stále záujem, pokiaľ sú v dobrom stave (aj keď nahraté) a sú lacno ponúkané (a o to viac, ak sú aj dobrej značky a kvality, napr. typu II. alebo IV., nie iba normálky typ I.). Ja som tak predal asi 100 kaziet, ale veľmi lacno, tuším po 0,10 - 0,20 € všetky spolu asi za 15 €. Len trochu som im musel venovať čas, prekontrolovať, aby som vedel, že sú v dobrom stave, spísať zoznam (aký druh, dĺžka...) a potom dať inzerát.
@ikonica a niekto si napríklad ešte aj z tých starých vecí zoberie súčiastky, náhradné diely, ktoré sa inak nedajú zohnať
dakujem velmi pekne 🙂 <3

U nas mame zberny dvor kde sa to da vyhodit....