icon

Kamarát odo mňa stále pýta fotky a je mi to nepríjemné

17. máj 2021

Ahojte, už asi rok si píšem s jedným muzom, veľmi sa mi páči, aj ja jemu, často si voláme a píšeme si intenzívnejšie tak pol roka. Nie v kuse ale pár krat sa ozveme. Problém ale je že vždy keď sa ozveme po dlhšej dobe tak pýta aby som mu poslala fotky. V podstate hocikedy ich pýtal aj na začiatku ale nie tak často, keďže sme sa ešte moc nepoznali. Teraz ale pýta skoro vždy keď si píšeme. Doteraz som mu posielala fotky čo som mala v galérii ale už sa mi minuli a je mi trápne fotiť sa len jemu. Aj som mu povedala že sa nerada fotim ale on to pyta aj napriek tomu lebo že ma chce vidieť a bla bla. Posielali ste niekedy muzom fotky? Lebo ja sa necitim úplne prijemne aj keď vždy mi povie že krasna fotka a chváli ma aká som nádherná a tak ale aj tak mi je to take hlúpe.
(Samozrejme tie fotky sú len normálne selfie nie nejaké využívané alebo polonahé, nedaj boze nahé)
Neviem ako mu mám povedať že jednoducho už mu nechcem tie fotky posielať lebo on mi vždy povie že nechápe prečo sa hanbim keď vyzerám dobre a že len preháňam

Strana
z2
sandrika1986
18. máj 2021

Nic by som mu neposlala...

nttnnt
18. máj 2021

videli ste sa uz vobec nazivo ? :D lebo ak nie tak je to ujete :D urcite by som mu nic neposielala maximalne jednu foto s tym ze by musel aj on mne aby sme videli s kym si dopisujem vlastne

autor
18. máj 2021

@nttnnt nevideli sme sa naživo ale vždy mi pošle fotku aj on

zooeynka
18. máj 2021

Prosim ta, naco je dobre si rok s niekym pisat??? Potom date stretko a zistis ze tak toto teda nie a tadaaa zabila si rok zivota pisanim s nejakym trtkom o nicom, plus netusis kde tvoje fotky skoncia...taketo namotavacky cez net su o nicom, ved aj tomu chalanovi to nemoze stacit. Kazdy normalny sa chce po par spravach stretnut v realite a zhodnotit ci to ma vyznam...akoze rok si s dakym cudzim pisat je na hlavu.

autor
18. máj 2021

@zooeynka ale ja nehľadám vzťah takze nemám čo stratiť... jednoducho mi lichotí že mi píše niekto kto sa mi páči ale vzťah nevyhľadávam takze mi nevadí že sme sa ešte nestretli

hefo
18. máj 2021

Som rád, že to niektorá priznala na plnú hubu, že udržuje vzťah-nevzťah preto, že jej to lichotí. Kopa iných flirtuje a hrá sa na nedostupné, ale dôvod nepriznajú...

autor
18. máj 2021

@hefo haha, dakujem

clementisa
26. dec 2024

A on tebe posiela tie svoje

anonym_b12127
6. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak uz si starsia ako to dopadlo ?

Strana
z2