icon

Kamarátka ma kopíruje

laskalieci
24. nov 2017

Caute.Mam taku nepeknu skusenost s kopirovanim mojej osoby.Zaclo to uplne nevinne.Spoznali sme sa v rovnakej praci z jednou babou neskor kamoskou.Zacali sme sa hned od zaciatku kamaratit.Neskor navstevovat a tak...odysla som z prace lebo som otehotnela.Vtedy som.este nic nepostrehla aj ked baby sem-tam.obcas naznacili ,ze sa Eva po mne opici.Nebrala som to ziadno az RAZ..Som ju zacala ku mne volavat lebo som bola z malym doma sama a nudila som sa.Tak ked bola sobota alebo po praci kedykolvek prisla ku mne na navstevu a VELMI RADA.zacala som si to vsimat,pretoze moja dobra znama z tej istej prace mi casto pisavala ze Eva sa uplne rovnako sprava ako ja.Ze pouziva rovnake slova,gesta oblieka sa rovnako dokonca nosi rovnake jedlo😨tak som si ju chcela preverit.Ze Jani idem na wcko mozem?vravim;kludne.O chvilu sa pyta ,ze aky parfem to pouzivam lebo neni na nom nazov.Vravim neviem to som si narychlo kupila v drogerke v dmke .baby ona si ju odfotila fotakom.O dva dni sme sa stretli v Tescu na nakupe a vsimla som si ako prehliada moj nakupny kosik.A ked som stala pri kase tak sa postavila ku druhemu radu.Kivam na nu rukov ze nech ide ku mne sa postavit ved je tu volne nemusi si vysta rad..ze nie ona nie ze caka aj tak na kohosi.No tak som.prislamjamku nej z vozikom.aby sme pokecali..baby ona mala polovicu isteho nakupu ako ja!som sa cudovala ze nlkupila.aj vlhcene obrusky bebe pre.babatka.ked ziadne nema.No nic ...pise mi rano ze ci moze v piatok prist.Vravim.jasne ved pridi.zacala mi rozpravat ako sa snazia o dieta...potom vravi ze si ide dat vlasy prefarbit na hnedo.Pytam sa a preco ved mas krasnu blondavu hryvu mat taku tak skacem od radosti...ze.nie ze ona chve mat nieco podobne ako ja ze zmenu ale ze nie take iste.Baby ona si to namachlila rovnakov farbou len jej to akosi divne chytelo do zlelenoseda.a neskor to mala hnusne dofarbene.Zacala pouzivata rovnaky smiech ako ja.Dokonca si pripravivala rovnake ranajky.Kupila si rovnake salky na kavu ako mam ja.Prestala sa malovat.ona sa malovala uplne vsade aj ked isla smeti vyniest.lebo ja som sa nemalovala uz tak pri detoch proste ziadny cas..zacala som sa bat o moje skukromie tak som obmedzila s nou na daky cas kontakt.Kamoska z prace mi pisavala a vecne telefonovala ze ma.totalne napodobnuje .Upne vo vsetkom.Tak so Evku raz stretla a len tak zo srandy povedala,ze si pojdem dat spravit gelobe nechty.BABY ONA PRISLA DO PRACE O 2 TYZDNE Z GELAKMI A RO NIKDY ZA.3 ROKY NEMALA.CO JA VIEM.Nastastie som si ich nedala.Bola v dm a kupila si rovnaku tualetku.Citila.som ju na kabate.pouzivam ju.Teraz neviem ci prehanam alebo sa citim "okradana"kopirka😨😂😨stalo sa aj vam nieco podobne?dost mi to vadi.A pritom nie som nicim vinimocna prave naopak taka seda mys.Nie som ani oblubovana a vystrezna v kolektive a pod.Nosievala som do prave balzam na peryz lekarne z vanilkovou vonou.Aj ona si zacala mazat tym ostym pery.Ma to daky nazov taketo kopirovanie alebo je ro choroba?Neviem co dalej.Vkuse sa pcha....mam ju ale rada lebo ziadno mi inac neublizila a praveze je celkom fajim len ro kopirovanie😢😏cudna zena.

Strana
z2
lula313
24. nov 2017

No dúfam, že aj tie gramatické chyby po tebe nebude chcieť opakovat😀

veronika33
24. nov 2017

však sa jej rovno spýtaj, prečo ťa kopíruje, že ti to hlásia zo všetkých strán a aj sama si si to všimla

lilyianka
24. nov 2017

@laskalieci mne by to asi bolo jedno...a ked ti yo tak vadi spytaj sa jej...ktovie co ti odpovie....ak je ti to neprijemne, obmedz s nou kontakt

deti95060810
24. nov 2017

mne to pripadá ako chovanie učníc niekde na učňovke a nie dospelých žien... 🙄😀😉
nie, nestretla som sa ešte s tým. pretože falošné kamarátstva sú pre mňa horšie ako byť sama....

babulkomale
24. nov 2017

aj mna byvala kamaratka kopirovala a tiez sa volala Eva 😀

laskalieci
autor
24. nov 2017

@lula313 no a cakaj naviac lajkov caja ze si hodila fajin komen caja.

laskalieci
autor
24. nov 2017

@lilyianka mne je to blebe .Ano blbe lebo na jednej strane ju mam rada pretoze pomhla mi uz z kadecim na druhej strane mi to vadi lebo neviem ako hlboko moze siahnut do mojho sukromia.Chcem vediet ci toto kopirovanie ma aj dake meno?

kluska
24. nov 2017

ano stretla, mna tak kopiroval chlap, nie ten moj, ale jeden, co po mne siel. Nie vo vyzore, ale v nazoroch, myslienkach a zivotnom style. Ja si myslim, ze je to osoba co nema vlastny nazor, je submisivna, manipulovatelna a ma nejaky psychicky problem.

denisa098
24. nov 2017

@laskalieci ved sa jej priamo spytaj,mozno je to cele nahoda kamoske voni vonavka,namotala si ju na gelove,mozno ti len zavidi ze mas babo rodinu a chce byt ako ty lebo aj ona chce a nema...Co ja viem...... pises ze je celkom fajn no zaroven ju za chrbtom rozoberas na koniku,ved ste dospele ,ci ?Nemate 15.Toto je asi take falosne kamaratstvo.....

obsadenemeno
24. nov 2017

@laskalieci este by ma zaujimalo, ako ta "okrada"????

laskalieci
autor
24. nov 2017

@kluska super ze si napisala ,ze aj muzi dokazu zenu kopirovat tak ako si to popisala.Zaujamave...skratka manipulacna osoba chudobna v tom zmysle ,ze nema vlastny nazor kde dukne tam ju zaveje.Vdaka.

laskalieci
autor
24. nov 2017

@obsadenemeno metafora?

obsadenemeno
24. nov 2017

@laskalieci ok, metaforu beriem. Ale aj tak by si mala napisat, co ty osobne "stracas" tym jej okradanim. Si to stale ty, nijako ta to neobmedzuje, nenici zivot, nic. Cize???

laskalieci
autor
24. nov 2017

@obsadenemeno no vadi mi to.Lebo sa pohybuje v mojom dome .Mam ju za dobru kamaratku pretoze mi pomaha a aj pomohla vo vela vecoch.Ale pri takychto kopirkach nikdy nevies kam to moze siahnut.Napriklad smejeme sa a zacne sa smiat ako ja tym stylom.Vadi mi to.Pozoruje dokladne kde co mam.Vadi mi to citim sa ako pod kamerou.Ma moje fotky doma a vadi mi to tiez lebo si myslim uz vselico.Vzdat sa jej ako kamosky nechcem je mi skoro ako sestra.Ale toto je jedno co by som na nej vygumovala.

laskalieci
autor
24. nov 2017

@obsadenemeno okrada ma-je myslene ako ze mi berie z mojho ja.Napady,spravanie,styl.Myslene ako METAFORA

sissy27
24. nov 2017

@laskalieci máš tri možnosti
1. Ako dobrej kamarátke, ktorá ti je ako sestra, buď úprimná, povedz jej, čo ti vadí, spýtaj sa jej, prečo to robí, proste hovor s ňou o tom, snaž sa ju pochopiť (to ozajstné kamošky robia)
2. Ako dobrú kamarátku ju akceptuj takú aká je aj s jej chybami (aj toto dobré kamošky robia)
3. Nepúšťaj ju viac do svojho domu ani do svojho života.
Niečo z toho si vyber a máš po probléme.

hradnapani
24. nov 2017

@laskalieci echopraxia - porucha správania spočívajúca v napodobňovaní videných pohybov, gestikulácie, správania

srnka597
24. nov 2017

@laskalieci ahoj, mam taku istu skusenost ibaze so svagrinou. Nebudem rozpisovat bolo by to na dlhooooooo. Zaslo to az tak daleko ze zacala v našom byte kradnut a jednou z mnoha vecí bola aj moja obrucka☹ Takýto človek ma poruchu osobnosti a preto robi tieto veci... je na tebe ako sa rozhodnes, ci sa kamaratit naďalej alebo to ukoncit ale urcite to robit neprestane len tak a bude to coraz horsie..ako u mna...

laskalieci
autor
24. nov 2017

@srnka597 kradnut to nekradne urcite.Ze mi to nenapadlo.skor?vobec som nic nezaznamenala zacalo to neskor ked som odisla z prace...ked baby mi telefonovalai

lindusss2016
25. nov 2017

@laskalieci
Tiez ako prve ma napadlo, ze snad nekopiruje aj tvoj pravopis. Pride mi to ako spravanie dievcat na zakladnej. Ona ma mozno poruchu, to ja urcit neviem. Ale ze to riesis ty? Teda ja som si nikdy nevsimala, kto ma ake vlasy, nechty, parfem. Ved ako matka maleho dietata mas urcite den vyplneny niecim inym. Poznam jednu zenu, ktora si presne toto na inych vsima, riesi, kto ju kopiruje, pritom sama sa chce podobat na svoj idol, ale ona ma sukromny zivot uplne chudobny, da sa povedat, ze nema nic, priatela, deti, kamaratov, nic. Takze predpokladam, ze ty v takejto situacii nie si, preto sa na to vykasli a bud to s nou ries zoci voci alebo ju odstrihni. Ina moznost tu nie je. Ak ju mas rada, porozpravaj sa s nou. Drzim palce.

mihula
25. nov 2017

pomoooc dve sede myši naklonovane🐭

erikavesela
25. nov 2017

Ano aj mne sa stalo nieco podobne a presne som pocitovala to iste ako ty, tiez som sa citila "okradana"..plne ta chapem, moja jedna dobra kamoska kopirovala moju domacnost, kupovala podobne, ak nie take iste veci, do bytu ako ja..vadilo mi to, az som si jedneho dna povedala, ze toto teda nie a prestala sa s nou bavit, dnes sa vidime len, ked sa nahodne stretneme, povieme si ahoj a je...ked som ju v tomto smere oslovila, tak sa mi snazila nahovorit, ze je to nahoda...neskor zacala kopitovat svojho uz teraz manzela...neskutocne ako sa zmenila...z peknej baby, co sa krasne obliekala do siat, sukni, zenskych topanok a zrazu sa z nej stal chlap, lodicky vymenila za "vibrami", saty vymenila za maskace a sustaky, kabelku za ruksak...dokonca aj nazormi ho kopirovala, vtedy som jej povedala, ze ju chcem spat, taku aku som poznala, ze tato nova osoba sa mi nepaci a je mi nesympaticka...nepomohlo, dodnes nosi ruksak (ma 44), trekingove topanky a teplaky...skoda hovorit...
Podobne na tom bola moja upratovacka, ta kopirovala moje nazory...ked som zistila, ze sa prezentuje mojimi nazormi...byvali sme v rovnakej dedine, tak som si tiez povedala dost a prestala som jej moje nazory hovorit a uz len prisla, upratala a bolo...dnes uz pre mna vdaka bohu neupratuje

laskalieci
autor
25. nov 2017

@erikavesela dnes idem za nou a spytam sa jej to.Som zvedava.A pocitam aj z hadkou?no nevadi ...uvidime

erikavesela
25. nov 2017

@laskalieci no..drzim palce😉

babulkomale
25. nov 2017

@lindusss2016 vies co, ja som nosila velmi vyrazne veci, ucesy, extravagantne oblecko, topanky atd a predsa som si neuvedomila ze ma kamoska kopiruje, az ked mi to povedali dalsi blizki ludia z okolia, ktori ma poznali roky ze to je moj styl a ked ma stretli s kopirkou, ze vraj skoro odpadli 😀 ona predtym siva mys bez sebavedomia. Ale mne to nevadilo, brala som to ze ked jej to pomoze sa odrazit z depiek, tak budiz.

denisa098
25. nov 2017

@babulkomale tvoj nazor sa mi velmi paci,vidis a ani si nevedela,ze si takej sedej myske vratila sebavedomie a si ju nakopla.

babulkomale
25. nov 2017

@denisa098
mama mi vtedy povedala, ze to je pocta, ked ta niekto uzna za kopirovaniahodnu 😀

lindusss2016
25. nov 2017

@babulkomale
A mala pravdu 😀

panidia
25. nov 2017

@laskalieci Ahoj, mne by to určite nevadilo, skôr lichotilo. Nechápem ako to môže niekomu vadit. Nijako ti tým predsa neublizuje a ak ti to tak vadí tak sa s ňou nestretavaj a máš po probléme...

catherinah
25. nov 2017

Mna by zaujimalo, ako sa da napodobnit spravanie a smiech tak, aby si to vsimli tvoje BYVALE kolegyne vsimli a este Ti to aj volali.

Strana
z2