icon

Kamarátka ma kopíruje

laskalieci
24. nov 2017

Caute.Mam taku nepeknu skusenost s kopirovanim mojej osoby.Zaclo to uplne nevinne.Spoznali sme sa v rovnakej praci z jednou babou neskor kamoskou.Zacali sme sa hned od zaciatku kamaratit.Neskor navstevovat a tak...odysla som z prace lebo som otehotnela.Vtedy som.este nic nepostrehla aj ked baby sem-tam.obcas naznacili ,ze sa Eva po mne opici.Nebrala som to ziadno az RAZ..Som ju zacala ku mne volavat lebo som bola z malym doma sama a nudila som sa.Tak ked bola sobota alebo po praci kedykolvek prisla ku mne na navstevu a VELMI RADA.zacala som si to vsimat,pretoze moja dobra znama z tej istej prace mi casto pisavala ze Eva sa uplne rovnako sprava ako ja.Ze pouziva rovnake slova,gesta oblieka sa rovnako dokonca nosi rovnake jedlo😨tak som si ju chcela preverit.Ze Jani idem na wcko mozem?vravim;kludne.O chvilu sa pyta ,ze aky parfem to pouzivam lebo neni na nom nazov.Vravim neviem to som si narychlo kupila v drogerke v dmke .baby ona si ju odfotila fotakom.O dva dni sme sa stretli v Tescu na nakupe a vsimla som si ako prehliada moj nakupny kosik.A ked som stala pri kase tak sa postavila ku druhemu radu.Kivam na nu rukov ze nech ide ku mne sa postavit ved je tu volne nemusi si vysta rad..ze nie ona nie ze caka aj tak na kohosi.No tak som.prislamjamku nej z vozikom.aby sme pokecali..baby ona mala polovicu isteho nakupu ako ja!som sa cudovala ze nlkupila.aj vlhcene obrusky bebe pre.babatka.ked ziadne nema.No nic ...pise mi rano ze ci moze v piatok prist.Vravim.jasne ved pridi.zacala mi rozpravat ako sa snazia o dieta...potom vravi ze si ide dat vlasy prefarbit na hnedo.Pytam sa a preco ved mas krasnu blondavu hryvu mat taku tak skacem od radosti...ze.nie ze ona chve mat nieco podobne ako ja ze zmenu ale ze nie take iste.Baby ona si to namachlila rovnakov farbou len jej to akosi divne chytelo do zlelenoseda.a neskor to mala hnusne dofarbene.Zacala pouzivata rovnaky smiech ako ja.Dokonca si pripravivala rovnake ranajky.Kupila si rovnake salky na kavu ako mam ja.Prestala sa malovat.ona sa malovala uplne vsade aj ked isla smeti vyniest.lebo ja som sa nemalovala uz tak pri detoch proste ziadny cas..zacala som sa bat o moje skukromie tak som obmedzila s nou na daky cas kontakt.Kamoska z prace mi pisavala a vecne telefonovala ze ma.totalne napodobnuje .Upne vo vsetkom.Tak so Evku raz stretla a len tak zo srandy povedala,ze si pojdem dat spravit gelobe nechty.BABY ONA PRISLA DO PRACE O 2 TYZDNE Z GELAKMI A RO NIKDY ZA.3 ROKY NEMALA.CO JA VIEM.Nastastie som si ich nedala.Bola v dm a kupila si rovnaku tualetku.Citila.som ju na kabate.pouzivam ju.Teraz neviem ci prehanam alebo sa citim "okradana"kopirka😨😂😨stalo sa aj vam nieco podobne?dost mi to vadi.A pritom nie som nicim vinimocna prave naopak taka seda mys.Nie som ani oblubovana a vystrezna v kolektive a pod.Nosievala som do prave balzam na peryz lekarne z vanilkovou vonou.Aj ona si zacala mazat tym ostym pery.Ma to daky nazov taketo kopirovanie alebo je ro choroba?Neviem co dalej.Vkuse sa pcha....mam ju ale rada lebo ziadno mi inac neublizila a praveze je celkom fajim len ro kopirovanie😢😏cudna zena.

Strana
z2
babulkomale
25. nov 2017

@catherinah pokial je dotycna dobra imitatorka, aj sa veru da 😂😂😂

laskalieci
autor
26. nov 2017

@catherinah vymyslam si

lindusss2016
26. nov 2017

@laskalieci
Tak ako dopadol vcera ten rozhovor? Pochopila?

catherinah
27. nov 2017

@laskalieci ja nehovorim, ze si vymyslas, ale fajt by som to chcela vidiet, ze Ta tak vie napodobnit a ze to tie baby tak trapi. Ja som sa s tym tiez stretla,ale oprotiTebe to bol slaby odvar. A liezla mi s tym brutalne na nervy. Prebrala uplne moj styl obliekania az doteraz.

Strana
z2