Kamarátka mi ukradla 20 eur
28. nov 2022
Neviem prečo to urobila, ale viem že to bola ona. Rano som sa pozrela do mojej krabice s peniazmi, a moja posledná bankovka tam už nebola. Cela moja rodina povedala že to nikto z nich nezobral. Ja im verím lebo oni by mi v živote nič nezobrali bez toho aby som o tom vedela. Ona keď ku mne chodieva vždy mi narobí bordel, zničí veci, a neposlucha ani moju mamu keď nam povie nech sa skľudnime. Takže to bola pravdepodobne ona. A taktiež mi zmizlo aj dotykové pero. Dnes som sa jej v škole pytala že či mi nezobrala peniaze, a ona povedala že šak prečo by to robila, že ona ani nevie kde mam peniaze. Ale ona veľmi dobre vie kde mam prachy. Čo mam robiť keď sa nechce priznať? Chcem aby mi ich vrátila ale neviem čo mám robiť 😞
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

@kvetinka75 akože kto iný? Moji rodičia? Môj brat? 🤦♀️sama som jej ich ešte ja blbá aj ukázala kde ich mám schované. Tak keby to nebola ona tak asi by sa nepriznala a dobrovoľne by ich nevrátila nie? Snáď by zatĺkala. Preboha mali sme 10, aby som teraz rozmýšľala po tolkych rokoch kto to asi mohol iný byť🤦♀️🤦♀️🤦♀️