icon

Kamarátka sa stala partnerkou môjho gynekológa

5. apr 2022

Zdravím.
Už roky navštevujem jedného gynekológa a zhodou náhod sa kamarátka dala s ním do vzťahu. Ona dlho nevedela, že je môj gynekológ a ja, že je jej priateľ. Teraz chce aby som si našla iného gynekológa a verte, aj mne to je nepríjemné. No v mojom okolí sa nenachádza iný gynekológ (jeden áno, ale od neho som práve odišla keďže sme sa snažili o dieťa a on kašlal nato mi pomôcť). S terajším som naozaj spokojná, podarilo sa mi s jeho pomocou otehotnieť a bola by som rada ak by bol môj gynekológ aspoň do ukončenia tehotenstva. Kamarátka sa mi však vyhráža, že buď naše kamarátvstvo alebo gynekológ.

Strana
z2
kubkovamama
5. apr 2022

Nadnesene to poviem asi takto-hadam neohrozis svoje konečne vytúžené tehotenstvo(vďaka tomuto lekárovi) kvôli jednej krave v tejto zemi?Ďalšia vec,nikto na svete nemá právo ti diktovať čo máš robiť.Ani matka,ani kamoška,ani manžel,ani svokra,ani prezidentka ani nikto kurník,tak som sa nas..a,neznášam takéto typy. Kamoška..🤦

andreafa
5. apr 2022
sticker
pinkgirl
5. apr 2022

Kamoška nech konečne dospeje! A keď s tým má problém, tak nech ho opustí alebo donúti na inú profesiu - ak teda máme zájsť až do extrému 😉.
Povedz jej, že ty si spokojná s jeho ambulanciou a je ti to síce ľúto, že ona to tak prežíva, ale ty ostaneš jeho pacientkou. Viac by som sa s ňou na túto tému nebavila.

lintu
5. apr 2022

Toto nie je vec, pri ktorej by bolo nutne kamoske ustupit. Koniec koncov chlap bol asi najprv tvoj lekar a az potom jej partner. Tiez si to mohla lepsie premysliet, nie davat ti dodatocne nejake ultimata. Dnes partner, nabuduce jej bude vadit co?

andreafa
5. apr 2022

@kubkovamama klud. Ty vazne veris tejto fake teme?

lavinis
5. apr 2022

Kamarátka sa "vyhráža" a ešte je tvoja kamarátka? Nechápem

fidka79
Odpoveď bola odstránená
54tinka54
5. apr 2022

To je tá kamarátka tak nehorázne žiarlivá či o čo jej ide?😀 je to predsa lekár, je to jeho práca dívať sa ženám tam dole.. a že sa zrovna vy dve poznáte.. no a čo… nechápem ju

kengurica
5. apr 2022

Zoberme to "vice versa" a povedz jej ty: "Nie dráha, ty sa s ním musíš rozísť, lebo mojím gynekológom bol skôr. A ja si neželám, aby moja kamoška spávala s mojím gynekológom!"
Evidentne nevyzretá osoba. A doktorovi ešte znepríjemní život svojou žiarlivosťou... Dobrých lekárov sa nevzdávaj. Nanič kamošky... áno.

mimikarol
5. apr 2022

A že vidí aj ostatné svoje pacientky to jej nevadí? Bože toto je sila, ľudska sprostosť je ozaj nekonečná. 🤦

nikdenikto
5. apr 2022

Ešte by som pri ďalšej návšteve jeho ordinácie zmienila že už si teda hľadáš nového gynekológa aj keď ťa to mrzí, bola si spokojná, ale keď si to kamarátka neželá....nedá sa nič robiť.

By ma zaujímalo či on vie o takýchto jej podmienkach

heidy222
5. apr 2022

Hlavne by Mal ten gynekologa dat tu kamosku do laty.

marca12
5. apr 2022

A kamaratke nehrabe? To sa chce vyhrazat vsetkym jeho pacientkam alebo mu rovno navrhnut,ci nechce zmenit profesiu? Ja by som nepocuvala kamaratku a ostala pri doktorovi,s ktorym som spokojna.

timing
5. apr 2022

No co. By som ju vysmiala az by sa trapne citila. Ak je odbornik a ma pristup ktory Ti vyhovuje bola by si blba keby si vyhovela jej pubertalnym vystupom. Boze, ved ja by som sa hanbila daco tak detinske vypustit z ust 🤭😆😆😆

tncka
5. apr 2022

No ja by som obetovala kamaratstvo🙊A inak je normalna?🤣

rebeka7501
5. apr 2022

Pseudo kamarátke povedz : "chýbať mi nebudeš"
Čo má IQ dnešného dátumu?

karolinakr
5. apr 2022

@janulienka63 jejda, tak toto ne radšej Robit uctovnictvo svojnu urologovi a gynekologovi a maserovi - ten zas spredu obzera🤣

negymama
5. apr 2022

@janulienka63 aj ja robim uctovnicku svojej doktorke, no a co? vsak normalka nie?😅

alanko20
5. apr 2022

@viestta 🤣🤣🤣🤣🤣

zina234
5. apr 2022

Musí oddeliť súkromie od práce. Keby sa ti tam pozeral v súkromí, to jej môže vadiť. Ale na prehliadke je to profesionál, to potom bude mať problém s každou ženou, nie len s tebou.

nelca0510
5. apr 2022

Dobrý lekár sa ťažko hľadá. Veď už ti rozkrok videl a isto si ho nepamätá :D

ibajaanikiny
5. apr 2022

Uz by som nemala “kamaratku”…

dskjhfdlkdjhl
5. apr 2022

Kamoska nech si najde patologa, tam nebude hrozit, ze by jeho pacienti boli jej kamosky😉

op01
Odpoveď bola odstránená
aandrea9
7. apr 2022

Ty máš ale kamarátku 🤦‍♀️

laska86
8. apr 2022

Kamaratke ked drbe nech si.najde knaza nie gynekologa...chudak.chlap pojde za murara lebo ona je ziarliva🙈boze mooooj

Strana
z2