icon

Podarilo sa vám znova mať bábätko?

elirai
Dnes o 12:24

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať hlavne na vaše príbehy. Moje tehotenstvo bolo ukončené v 21. týždni kvôli zdravotným dôvodom bábätka. Veľmi to bolí, nakoľko sme sa snažili 2 roky prirodzene a dopadlo to takto.

Podarilo sa vám po takejto skúsenosti znova otehotnieť? A po akom čase? Zatiaľ sa ešte neplánujeme snažiť, ale rada by som si prečítala príbehy vás mamičiek, ktoré ste si prešli niečím podobným.

Po akej dobe sa vám podarilo mať zdravé, donosené bábätko? Alebo sa vám podarilo otehotnieť znovu?

Všetkým vám prajem veľa zdravia. 🤍

dom_evi
Dnes o 12:34

juj, to mi je velmi luto, budem drzat palce, aby sa vam to co najskor podarilo opat.😉

elirai
autor
Dnes o 12:40
@dom_evi

juj, to mi je velmi luto, budem drzat palce, aby sa vam to co najskor podarilo opat.😉

@dom_evi ďakujem veľmi pekne

anonym_d932d2
Dnes o 13:13

Po interupcii (mala som krvácanie niekoľko dní a na pohotovosti mi povedali že to je otázka času kedy potratim a s týmto som nemohla existovať lebo bolelo ma to) som otehotnela po 8 mesiacoch, potratila som a hneď som otehotnela ešte neprešiel ani cyklus a mám bábätko. Vekovo som okolo 40ky.

svetlonos
Dnes o 13:31

@elirai
Ahoj, moja kolegyňa rodila v 8 mesiaci, babenko už bolo mŕtve predtým, vedela o Tom. Mala viacero potratov, dr po vyšetreniach zistila, že obaja sú úplne zdraví. Potom otehotnela opäť a porodila zdravé dieťatko. Neviem presne ako dlho to trvalo kým otehotnela potom. Všetko dobré ti prajem ♥️