Kamarátky snažilky. Pridajte sa k nám
Ahojte snažilky, viem, že tém o snažilkách je tu veľa, ale takmer všetky sú určené pre nejakú kategóriu žien......... Ja zakladám túto tému pre snažilky všetky..... Roznej vekovej kategórie, rozneho náboženstva, snažilky čerstvé aj pre tie čo sa snažia dlho.......Skrátka chcem aby to bola téma pre všetky, ktoré sa nechcú hádať, nechať sa poučovať atď. teda aby sma neodchádzali od koníka, nahnevané, rozzúrené, rozrušené, ale chcem aby to bola téma kde sa budeme všetky cítiť dobre bez rozdielu, kde si budeme pomáhať, podporovať sa, skrátka aby sme si navzájom vytvárali takú atmosféru, aby sme boli veselé a mali vždy dobrú náladu lebo práve tú potrebujeme k tomu aby sa nám podarilo otehotnieť. Tak ak sa vam tato temicka pozdava tak mozte veselo prispievat

•
14. aug 2008ooo...dakujem...tak vitaaaaaaaaaaaaaaaaam 😃
0
mima...ideme az sobotu vecer...dnes som len zehlila a je mi horuuuuuco
aj ja by som sa tvarila ale nemame....to si mozem akurat tak fukat...
sprchu som si uz dala.....a cestovnu horucku? a co ti ja viem...este ani nie...mna chyti panika ked sa budem balit.... 😃 jaj ale strasne som rada ze som dostala mrchu vcera...som sa bala ze dostanem tam a to by bola otras dovolenka :-|
aanda...ja sa chystam este zajtra prat.....ale ako som tak pocuvala pocasie na sobotu tak neviem ci nepojdeme na cestu v kamasliach a nie v kratkych nohaviciach 😃
len vtedy? a co uz nie ste teraz stastni?....no, ten nas tak rychlo ubehol, uz sa vobec necitim ako novomanzelka.... 😉 my sme mali tak akurat, bolo hrozne dusno, ale pod mrakom, takze keby prazilo slnko, by bol brutal, takto bolo fajn 🙂
aj ja som to videla, no vidite, a to ma 38 rokov, to my musime zvladnut lavou zadnou 😉 inak vela deti sa rodi marec, april, lebo ludia su na dovci oddychnuti, bez stresu a tak lahsie spodia...a tiez v septembrove deti....to je zas taky pokoj okolo Vianoc a Silvester.... 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli