icon

Kamarátsky vzťah s kolegom

15. aug 2021

Ahojte. Napíšem kúsok zo svojho trápenia a budem rada, ak pridáte svoje názory, čo robiť, resp. ako sa k celej veci postaviť. S jedným kolegom z práce máme kamarátsky vzťah, teda bavíme sa nielen o práci, ale aj o súkromí. Zveril sa mi so svojimi problémami doma s manželkou, ja zase s mojimi problémami s manželom. Často sme si písali aj večer, cez messenger, keď zaspala jeho žena a môj muž, často sme chodili spolu na kávu, volávali si. Neviem ako, ale ja som sa do neho zaľúbila. Povedala som mu to. Potom raz večer mi napísal, že by ma chcel pomilovať, písal mi také erotické správy. Na druhý deň nič a potom sa neozval aj 3 týždne. Potom mi zase zavolal v nejakej pracovnej veci, prešli sme aj na tému súkromia a zase sme písali o tom, že by sme naše kamarátstvo mohli presunúť do mileneckého vzťahu, bez toho, aby sa to ktokoľvek dozvedel, bez toho, aby sme sa rozvádzali. A potom sa zase neozval aj 2-3 týždne. Jednoducho sa v ňom strácam. Ja som sa do neho zaľúbila, doslova čakám, kedy napíše (lebo som si povedala, že sa mu vnucovať nebudem), ale strácam sa. Neviem, čo on vlastne chce. V skutočnosti sa ma ešte ani nedotkol, len o tom písal. Čo by ste robili na mojom mieste? Ukončiť to s ním definitívne? Je to síce kolega, ale pracuje v inej budove, čiže nevidíme sa, keď nechceme vôbec.

Strana
z2
luccija
15. aug 2021

@weronika171717 presne tak súhlas.Ak by chcel dávno by si za tým išiel.

konikkon
15. aug 2021

Odpoveď sa ukrýva priamo v otázke, a tou je, že chce, aby ste kamarátstvo mohli presunúť do mileneckého vzťahu, bez toho, aby sa to ktokoľvek dozvedel, bez toho, aby ste sa rozvádzali.... Inak povedané, Chce s tebou potajomky spávať v čase, keď to vám obom vyhovuje bez zbytočných reči a hlavne bez záväzkov.

panelacikova
15. aug 2021

autorka: tvrdíš, že vám obom ide o sex. ja to vidím tak, že tebe už ide o niečo viac, jemu o sex. preto súhlasím s
@luccija že zrejme sa odmlčal, lebo buď si mu prezradila svoje city, alebo ich odhalil sám a teraz sa bojí, že ak to posuniete do mileneckého vzťahu, ty sa namotáš tak veľmi, že sa začneš neskôr vyhrážať... možno preto je odmlčaný. ideálne by bolo opýtať sa na to priamo jeho a s ním si toto vydiskutovať.
je tu ešte jedna (menej príjemná) alternatíva a to tá, že okrem teba je ešte iná "spriaznená duša", ktorá nerieši súkromie, veci, jednoducho rieši LEN sex a jemu to vyhovuje viac ako ty. a preto sa občas odmlčí, lebo čas venuje inej osobe. ale to už by musel mať ultra hrošiu kožu 🙂

kubkovamama
15. aug 2021

Fuu, tak toto nie. Ze "chcem aby sa otocili role, aby on dobiedzal do mna". Neviem..zeny,matky,boze,ved vazte si trochu tu rodinu,deti..ked uz pises,ze chlap ta kedysi podviedol,no zrejme ste to ustáli tak to nepos..r komplet este aj ty.Toto je len take zdvihanie si ega, ale mega zlym sposobom.Akoze s muzom sice spis,ale budes lozit po druhom,ktory tiez spi s niekym inym a mozno este viacerymi.Uz len pre riziko chytenia nejakej chronty..Mas pred 40tkou,12r manzelstvo,stale mas na com pracovat a zachranovat.Ale sak príjemnejšie je riesit rozchody,choroby,byvanie,deti.Som rozvedena.Aj chlap mi bol neverny,prvy aj druhy.Ale takto sa "vyhorenie" doma neriesi.Narataj do 100,upokoj si pudy a ego,premysli a potom budiž.

lienkashoppingqueen
15. aug 2021

Ako si nazvala tento prispevok, kamaratsky vztah s kolegom. Tak pri tom aj zostan!
Vsetko tu uz bolo povedane, okrem tej cvoknutej co pisala ze to mas skusit.
Este by som mozno dodala, ak Ti zalezi aj trochu na Tvojej povesti, aby na Teba prstom neukazovali, ze si k…a, take reci sa suskaju dost rychlo. To je taka malickost. Chran si to co mas!

alica28
15. aug 2021

Ahoj, ty chceš byť so svojim mužom a popri tom si praješ aby po tebe túžil iný muž ale svojho neopustís? 🤦‍♀️

jajka71
16. aug 2021

Role sa nevymenila, zrejme vie, ako na ženy vo svojom okolí, alebo to na tebe vyskúšal a vytesuju sa z toho, že ťa namotal a vlastne mu bude zobrať z ruky. Vie, že vo vzťahu niesi šťastná a hľadáš niečo, čo o koreni tvoj vzťah, bez toho, žeby ste obaja riskovali rozvod. Sú vzťahy, v ktorých to tak funguje roky, že jeden alebo obaja majú aj iných s mnohí to o sebe vedia, no du aj také vzťahy, v ktorých sa prevalenim nevery začnú fiat veci, ktorými v konečnom dôsledku trpia deti, lebo sa stávajú prostriedkom manipulácie s partnerom. Pripadne du vzťahy, v ktorých sa naoko partneri dohodnú, že v tejto sfére si dajú voľnosť len preto, že už majú vo výhľade alebo zrealizované niečo inym partnerom/partnerkou.
Každopádne tvoj kolega ťa namotal, je tu však len otázka ci si jediná, ktorú namotal. Niekedy sa ukáže že o tom polovičky takýchto ľudí vedia, ale majú dôvody, prečo to prehliadaju. Je len na tebe ci so sebou necháš manipulovať a budeš čakať na moment, kedy si ta všimne ako na dúšok vody v púšti....
Sú takýto dopisovaci, ktorý takéto dôverné informácie zo súkromia zbierajú a šíria ďalej alebo ich zneuziju v momente, kedy im to vyhovuje. Je to tenký ľad bez ohľadu nato, čo to skončí len pri slovách alebo sa niečo reálne odohrá, alebo si to len niektorá strana vsugeruje, keď jej to bude vyhovovať, stačí, keď vie dostatok detailov o vašej spálni ci tvojej postave.....

liljana
16. aug 2021

Zostante platonicky pri pisani, tam vam to klape. Ak skoncite pri sexe, tak jeden z vas bude sklamany, dozvie sa tretia strana a neskonci to dobre.
Ak si nezmenila nazor, tak pockaj, kym a kam sa to samo prirodzene vyvinie. Netlac na pilu.

janetinka27
16. aug 2021

autorka, hovoris, ze chces, aby sa to otocilo, aby on dobiedzal za tebou. kebyze sa takto situacia otoci, dokedy ho to bude bavit? ked ta dostane, uz to napatie pominie. chces s nim pekny milenecky vztah. ale kto ti toto zaruci? druheho cloveka nedokazes naprogramovat, on bude robit tak, ako to jemu vyhovuje. takze ides do poriadneho rizika. pekny milenecky vztah mozes najst v peknom naivnom romane.

timing
16. aug 2021

Autorka, rozprava za teba urazene ego. Neviem preco toto poniektore zeny robia. Su po uši zamilovane,ale akonahle je koniec a nie su to ony co ukoncili vztah, potrebuju silou mocou ukazat,ze daneho chlapa mali v podstate totalne v paži aj ked to pravda nie je. O com to je? Nechces ukazat zranitelnost? No zial. Nedosiahnes svoje. Aj keby sa ti ozval, ty sa akoze mu neozves aby si mala pocit vyhry nad nim. A potom? Si myslis ze bude dobiedzat,prosikat? Sa na teba vyserie a bude hladat inu zenu na pobavenie.
Proste sa vyser na pomstu. Obidvaja ste prekrocili hranice slusneho spravania v manzelstve. Nic take ako romanticky vztah mimo manzelstva neexistuje s podmienkou ze sa o tom nik nedozvie. Vzdy sa to prevali.
Ak sa odmlcal, mohol kludne namotavat ine zeny,sexovat s nimi cokolvek.
Nabuduce vyberaj spravne komu sa zdoveris s informaciami o sebe. Kludne sa moze o tom bavit s kolegami o tebe. Nikdy nevies ake vyzvy si chlapy medzi sebou robia

jolikaa
16. aug 2021

Inak,cim dalej tym viac si myslim,ze kolega sa len potreboval pobavit bez nasledkov,ze si uvedomuje o co by doma prisiel a nechce sa mu riskovat. Vasa komunikacia bola pre neho spestrenim a mozno viac ani nepotrebuje.

ladrona
1. aug 2022

ani sa nehnevaj,ale ty isto nebudeš najjasnejšia hviezdička na nebíčku

zuzikak
12. jún 2023

pekny milenecky vztah nie len o sexe ??? ale prosim ta nebud naivna. Das mu ty, da mu aj ina. On sa nebude s tebou zahadzovat a riesit nejake intimne problemy a starosti tvojho srdiecka. Ani zdielat tvoje nastavenie. Ak by sa zalubil aj on, nespravi to, ze sa ti 2-3 tyzdne neozve. Skus si s nim nevrznut a uvidis ako dlho ho to bude bavit. Ubezpecujem ta ze "spriaznenu dusicku v ktoru ty dufas, ze si nasla si najde velmi rychlo inde. Zalubila si sa do jeho sladkych reciciek a je to tvoja smola. Do prace sa chodi pracovat - nie si hladat priatelov. Ak mas pocit, ze ti doma manzel nerozumie a evidentne ti chyba blizkost a zdielanie mileneckych nalad - ries si to s manzelom. Alebo to teda skus s kolegom ale necakaj, ze to dobre dopadne. On dostane co chcel a vykasle sa na teba. Toto co ty ocakavas su len naivne predstavy "krasneho mileneckeho vztahu", ktory vlastne vznidkol len v tvojej hlave. Mimochodom ak by mal takyto vztah tvoj manzel bola by si s tym ok ? Zeby sa stretaval, tulil a hladkal nezne inu pipku. Ved a co ked ma manzelku - on nie je decko a tiez by si zasluzil krasny milenecky vztah. Vtedy by si vyplakavala aka je svina. A ty nebudes ? Ono zrkadlo sa zle nastavuje vsak ? No Ak sa ti nieco take stane (neprajem ti to) tak tu prosim na koniku neplac co vsetko si vo vztahu obetovala a ako si ho lubila. Ved o nic nejde.....

anonym_f09828
Včera o 07:24
@bublanina1

A načo si s mužom ostala? naďalej??? To sa budete stále navzájom podvádzať?

@anonym_autor kazdy muz chce sex. Jedina vec ze mu na nieco prisla jeho zena a musi chvilu sekat dobrotu.

@bublanina1 vo vela vztahoch sa podvadza a su spolu. Co je toto za blbost ? Kam.pojde? Rozdelia majetok a stratia obaja. Je normalne ze pary ziju spolu ale sex maju s inym

anonym_f09828
Včera o 07:28
@lienkashoppingqueen

Ako si nazvala tento prispevok, kamaratsky vztah s kolegom. Tak pri tom aj zostan!
Vsetko tu uz bolo povedane, okrem tej cvoknutej co pisala ze to mas skusit.
Este by som mozno dodala, ak Ti zalezi aj trochu na Tvojej povesti, aby na Teba prstom neukazovali, ze si k…a, take reci sa suskaju dost rychlo. To je taka malickost. Chran si to co mas!

@lienkashoppingqueen kto v dnesnej dobe este riesi povest? Mozno na dedine. V meste? Jeden velky bordel. Tu vacsina neriesi jednu neveru ale niekolko nevier rocne. Su ludia co naschval vyhladavaju prilezitosti. Sluzobne cesty su idealne, konferencie idealne, ist vecer von s babamy na drink dva tri idealne. Kto podvadzat chce podvadzat bude. A nie s jednym.

Strana
z2