icon

Kandidát na prezidenta

Strana
z2
nice202
27. feb 2014

@luy je to velmi egoisticke a to ani nehovorim, ze moj otec je zivnostnik a asi si nemusime hovorit, ake to maju tazke. Prosil starku s dedom, aby nesli volit Fica, ale tak volby su slobodne, pochybujem, ze to starku zaujima.....

luy
27. feb 2014

@nice202 čo sa týka volieb na miestnej úrovni,nie raz som sa bavila s ľudmi.Pýtam sa koho budeš voliť?ktorého kandidáta?odpoveď?budem voliť tú a tú stranu..pýtam sa ,a poznáš osobne toho kandidáta?poznáš jeho odborné kvality?akú oblasť si vybral,že bude reprezentovať v tvojej mestskej časti?má nejaký problém,čo vie ako riešiť?je ti jasné,že ak je stranník musí voliť podľa toho ako sa v poslaneckom klube dohodnú?toto ľudia nevedia a tak sa stane ,že na poslaneckom mieste sedí nejaký Janko Hraško čo odborne nevie navrhnúť nič ....

luy
27. feb 2014

@nice202 mam pocit,že ľudia volia stranu nie človeka odborníka,ja uznávam odborníkov aj ke´d su v strane ,ktorá mi nevyhovuje.Vážim si politikov čo stoja za svojím,a sú ľudia

svatoslav
28. feb 2014

Online prieskum kandidátov na prezidenta, úplne odlišný ako tie tzv. oficiálne, http://www.volbyonline.eu/ Prof. Milan Melník prehlásil, že pri kandidatúre na prezidenta v roku 2009 ho oslovila agentúra zaoberajúca sa verejným prieskumom a ponúkla mu výsledky predvolebného prieskumu na mieru. Prieskum je dosť zavádzajúci, a manipulujúci. Inak, prečo sa pán premiér tak vehementne snaží zdiskreditovať pani Mezenskú? Má z niečoho strach?

ukulela
28. feb 2014

zeny, spamatajte sa. fica nezvolili len dochodcovia. ta strana ma podporu 40 percent, jeho by v prieskumoch volil kazdy treti clovek. ano, aj dochodcom sa vie zaliskat, vianocnym prispevkom atd ... ale voli ho aj kopa mladych. dalej ludia v socialnej nudzi, ale aj mnoho vzdelanych. poobzerajte sa vo svojich zastupitelstvach - kolko je tam poslancov za smer - doktorov, ucitelov, podnikatelov - na prvy pohlad by ste ich necastovali ako ficovcov, a predsa su. takze nezvalujme vsetko na babky. delime sa na laviciarov a praviciarov. lavica to ma vyhrate - v ponuke ma jednu stranu (ktora navyse zhltla cast elektoratu HZDS aj SNS) a pravica nam rodi dalsie a dalsie strany. preto proti ficovi stoja 4 kandidati prepojeni na sucasne pravicove parlamentne strany (z toho traja spojeni s KDH!!! to uz ti krestania,ktori doteraz volili poslusne podla pana farara musia mat cistu schizu) k tomu mame este kopu "nezavislych" a kandidatov z inej galaxie. takze praviciari mame ohromnu smolu. ficovci maju jeden poriadny stejk, my mame kopu malych pomiesanych chutovo nesurodych jednohubiek. hadajte, kto salepsie nazerie?

nikimax
5. mar 2014

ja už mám jasno.....jednoznačne p. Mezenská. Jediná, čo ju úprimne zaujímajú problémy občanov, ktorým aj aktívne pomáha (spotrebiteľské právo), je občiansky kandidát....Nebála sa na plné ústa povedať, aké je Slovensko rozkradnuté, vytunelované a treba to zastaviť! Má čisté, priehľadné a čitateľné úmysly- nikto lepší tam pre mňa nie je.... 😉 😵 😵 aj si vsadím, asi.... 😅

nikimax
5. mar 2014

@svatoslav tiež si myslím, že tie prieskumy, nemajú nijakú výpovednú hodnotu.....a myslím, že si ich ten ktorý kandidát vie dať "ušiť na mieru" vo svoj prospech- za nejakým účelom 😝 ....verím, že tieto voľby budú "s prekvapením".... 😅 😅

janci27
8. mar 2014

do kedy sa da poziadat o volicsky preukaz, aby som mohla volit v inom okrsku? treba o to poziadat tam, kde mam trvaly pobyt?

nikawero12
8. mar 2014

@janci27 áno, musíš o to požiadať v mieste trvalého bydliska, lebo tam si zapísaná do zoznamu voličov. A posledný termín o požiadanie je 14.marca, deň pred voľbami /presný termín si však určuje obec/.

svatoslav
17. mar 2014

Voľby dopadli tak ako dopadli. Druhé kolo, človek bažiaci po bezhraničnej moci, a človek, ktorý zbohatol na úžere. I keď pri tom druhom, ľudia pôžičky brať nemuseli. Krásne to napísal Ľudovít Velislav Štúr: "Nielen vlády sú zlé, ale aj ľud je často skazený, a vlády len odrážajú jeho kvality."

18lenussa
18. mar 2014

pokiaľ niekto nejde voliť tak ako by dal hlas Ficovi..tak sa zamyslite !!!!!!!!!!!!!!!!

hviezdicka111
18. mar 2014

@18lenussa tak zas to iste to nie je 😀

natuska87
18. mar 2014

@svatoslav Pochybujem, ze sa uzerou da nazvat splatkovy system, ktory prisiel v obdobi, ked sme ho potrebovali....ja som ho vyuzila niekolkokrat a vdaka nemu mam spotrebice, ktore som nepreplacala do astronomickej vysky...preto sa mi zda nevhodne, toto vytahovat.Ekonomicke nasilie tolerovane "prosocialnymi" politikmi mi pride nemoralne.Preto maju moznost podnikat "uzernici", pokial viem, Kiska si danove povinnosti plni.....

malena
22. mar 2014

Naša rodina bude voliť Kisku, môj otec je už dôchodca, ale rozum ma v poriadku a volí Kisku. 🙂

cicanezer1
28. mar 2014

Chcem zmenu!!!! Vy tiez? zmobilizujme sa...v nedelu moze byt naozaj krasny den!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=GGNItdY-Zf8
lencika
30. mar 2014

a mame dovolene a uvidime co bude snad to uz nebude horsie

Strana
z2