Kapor na torte. Pozerali ste?
ahojte pozerali ste vcera novu relaciu Kapor na torte s pani Mojsejovou? 😀
nech ich pošle nám zídu sa
Nora ide,ta im to riadne da,ani jednu neusetri,uz aj Belohorcovu 😅
no mojsejka je spravna ze co na srdci to na jazyku....malokto znesie pravdu lebo je kruta ale sa mi paci ze sa neserie a da im co si mysli 😉
nora je najlepsiaaaa 😀 😀 😀
rozoberá sedenie 😝
si to pozrem cele v archive tusim som o vela prisla 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
To kde uz sme ze nam Nora hodnoti relaciu? 😀 😀 😀 😀 😝
Za jedno ale klobuk dole, ze si nebrala Bartosku do ust, ma dost problemov sama so sebou.
Joj este dobre ze nemá deti 😎
@kolka1 suhlasim to sa mi paci,ze ju neriesila
aby bolo jasne.. len raz sa ja napalim a uz som tam.. 😀 aj zadarmo... a este nieco chce tak nic
no aj zadarmo a papa 😀
V televizii budem vtedy ked ja budem chciet. V ktorej ja chcem, budem ja. Aj za darmo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 booozeee ja z nej umrem 😀 😀 😀 😀
boze nech sa nenapali 🙂 bude na troch programoch 😀 😀 😀 😀 😀
normalne si oblubim Mojsejku.Tiez si to musim pozriet v archive 😀 😀 😀 😀
dovidenia a dobru noc 😀
jaaj, no ja som videla len v pondelok, ale tusim si to cele pozriem zo zaznamu nech viem o com tocila ta norika... 😀 😀 😀
tak toto bola BOMBA a verim,ze to malo aj velku sledovanost 😀
Dokedy trva program?buduci tyzden dalsia patica??
...nech ma slovnik aky chce..ale vsetko dobre povedala...a babyyyyy...mne to bude aj chybat...sak sranda bola 😀 😀
Panebože, to bol strašný výstup... normálne som sa za ňu hanbila 😖
myslite ze to bude v archive na jojke?
No baby - ja už mám teraz Silvestrovskú zábavu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Tak mne sa mojsejka pacila,vo vela veciach co povedala som s nou suhlasila.ta pretvarka co prezentuju nase akoze celebrity,vsetci sa pred kamerou miluju a pusinkuju a o chvilu hadzu sekeru do chrbta.dnes sa mi hnusila mazikova aj pani Ĺída ktora sa uz zacinala podobat celebritam.
a po zabave ide plač- TITANIC 😉
@traktor Veď to áno, všetky boli pokrytecké a celá relácia strašne trápna, ale aj tak... takto sa do nich navážať a urážať ich? predjedlo jeden vibrátor, hlavné jedlo dva? 😀 síce to ma pobavilo.... my na slovensku ju uz pozname, ale čo v Čechách? Pre nich to musel byť neuveriteľný zážitok 🙂

nech si operie bluzku 😀 ale jej dala 😉