Kapor na torte. Pozerali ste?
ahojte pozerali ste vcera novu relaciu Kapor na torte s pani Mojsejovou? 😀
no to práve som chcela povedať že ju ústa neštípu 😀 😀 😀 😀
chúda jej priateľ toho bude večer niečo štípať 😵
a dnes vlastne preco varia dve? Eva a Dolly? 😕
@maca793 😀 😀 😀 veru alebo ju zadok po velkej stolici 😅 😀 😉
br ako jej moze dat pusu? 😅 😅 😀
tá eva ani víno nevie nalievať len kecá a kecá 😝
ja som vydrzala pozerat prvý diel 5 min. a potom som to vzdala 😝 😝 😝 😝
ten prestrety stol ma pobavil 😀
Bartosova zabudla dnes ukazat ze akoze chodi behat 😀 pre zmenu ohmatavala stromy 😀
Suhlasim s traktor....podla mna bartosova nieco berie...ziadna vyvazena strava a jej keci ze nieje na sladke .....sprostost ...
@kamilecka ona je strasne divna 😒
NO tak tak ...a ta jej husina ....a dnes bych si dala vsechno...uplne vsechno ..... ine tam hovoria co by si dali ....
joj a terraz zabila vraj nekupuje mrazené veci lebo sú také umelé no chúda čo má toľko peňazí? a ked má tak prečo si nezariadila svoj dom nanovo ked jej ex zobral a predal všetky veci?
jezis ona nema rada E-čka 🙄 🙄 a je malo ovocia 🙄 jaj dievcatko chudinka
dobre sa na Ivete bavia 😀
a čo ešte nemá rada? no predsa neporiadok v kuchyni krista jeho jaj dala by som jej jednu a poriadne nech sa preberie nech vie čo je reálny život
ved ju majú za sprostú nie?
..cervene pod nosom...trepe hovadiny...ona je fakt *zjeta*....ako cloveku jej bolo predtym aj luto...teraz uz nie...a cudujem sa , ze tejto zenskej este nechali dieta...ved ta nezvlada ani seba....
oni su tak hlupe a falosne v jednom alebo to tak dobre hraju? 😝
neviem, či niekohoo vytača iveta dnes tak ako mna, ale je hroznááá. Ona to vsetko zvládla ked varila, a eva s dolly nie. Ved jej tiez pomahali dvaja kamarati, nechapem, ze si vlastne otvorí hubu, a niečo takéto dokaze vypustit. Mne sa uplne zhnusila. Brutal
ja ju uz dlhu dobu nemam rada ale teraz akoze mi je na grc z nej 🙄
Natassa ...Ivete ppomahali??? Ved jej vsetko urobili ini....nepomahali jej ale robili za nu 😀
Dievcence ale musite uznat,ze Mojsejova tam chyba 😀
no zeny ja som to kukala len tak okrajovo ale nic hlupejsieho ako je Bartosova tam fakt uz nemohli dat.
no a neviem či je horší neumyty riad pri varení,alebo cigareta v "papuli" nad mäsom sorry za výraz 😉
teda ja sa bavim na tych kravkách tam 😀
Mne bartoska pripada ze je mentalne uplne mimo 😲 😲 😲 😲

auuuu to chilli 😅 ale dobre afrodiziakum 😀