Kapor na torte. Pozerali ste?
ahojte pozerali ste vcera novu relaciu Kapor na torte s pani Mojsejovou? 😀
no to práve som chcela povedať že ju ústa neštípu 😀 😀 😀 😀
chúda jej priateľ toho bude večer niečo štípať 😵
Bartosova zabudla dnes ukazat ze akoze chodi behat 😀 pre zmenu ohmatavala stromy 😀
Suhlasim s traktor....podla mna bartosova nieco berie...ziadna vyvazena strava a jej keci ze nieje na sladke .....sprostost ...
NO tak tak ...a ta jej husina ....a dnes bych si dala vsechno...uplne vsechno ..... ine tam hovoria co by si dali ....
joj a terraz zabila vraj nekupuje mrazené veci lebo sú také umelé no chúda čo má toľko peňazí? a ked má tak prečo si nezariadila svoj dom nanovo ked jej ex zobral a predal všetky veci?
jezis ona nema rada E-čka 🙄 🙄 a je malo ovocia 🙄 jaj dievcatko chudinka
a čo ešte nemá rada? no predsa neporiadok v kuchyni krista jeho jaj dala by som jej jednu a poriadne nech sa preberie nech vie čo je reálny život
..cervene pod nosom...trepe hovadiny...ona je fakt *zjeta*....ako cloveku jej bolo predtym aj luto...teraz uz nie...a cudujem sa , ze tejto zenskej este nechali dieta...ved ta nezvlada ani seba....
neviem, či niekohoo vytača iveta dnes tak ako mna, ale je hroznááá. Ona to vsetko zvládla ked varila, a eva s dolly nie. Ved jej tiez pomahali dvaja kamarati, nechapem, ze si vlastne otvorí hubu, a niečo takéto dokaze vypustit. Mne sa uplne zhnusila. Brutal
Natassa ...Ivete ppomahali??? Ved jej vsetko urobili ini....nepomahali jej ale robili za nu 😀
no zeny ja som to kukala len tak okrajovo ale nic hlupejsieho ako je Bartosova tam fakt uz nemohli dat.
no a neviem či je horší neumyty riad pri varení,alebo cigareta v "papuli" nad mäsom sorry za výraz 😉

auuuu to chilli 😅 ale dobre afrodiziakum 😀