Karma je zdarma - veríte tomu?
26. jún 2022
casto sa stretávam konkrétne na tejto stránke s heslom "karma je zdarma" je to nejaka povera? alebo tomu naozaj verite? je tu niekto komu sa uz karma aj vratila ak teda tomu verite alebo poznate niekoho, komu sa to vratilo a teda urcite to karma bola? a ako sa vlastne vracia len tak ci trojnasobne? lebo ohladom toho som tiez pocula viacero moznosti....
ak sa uz zla karma vracia vracia sa aj ta pozitivna?
Predošlá
Strana
z3
Niekedy fungovat naozaj vie.
Každému sa dostane čo mu patrí. Áno verím na to a veľa krát sa mi to potvrdilo.
@gabrielkaa pri týchto pasuje viac, že na každú sviňu sa voda varí (exšéf hovoril, že na každú sviňu sa kotlík nájde)
Predošlá
Strana
z3

@vlcik1 pozri ty nepises o svojom zdravotnom probleme s depresiou v predoslych prisevkoch ale opravim ta. depresia sa vyliecit neda. da sa ju len drzat pod kontrolou a vdaka praci na sebe a liekom zit normalny zivot aj s nou. a to zas myslim naozaj uprimne ked napisem ze kazdeho kto tym prechadza a robi maximum preto aby to zvladol obdivujem, pretoze viem ake tazke to je. nezijem v bubline a v mojom blizkom okoli tiez mam ludi ktori si tym prechadzaju. takze ak sa ti ju podarilo skrotit klobuk dolu a mas moj bodiv. bez nadsazky a akejkolvek ironie. uplne vazne. a nie ja nikdy nekricim hop.
za mojimi riadkami nemusis hladat skryty zmysel. nepisem nic o tom ze sa mi tvoj styl pisania nepaci a vlastne som sa stratila v tom co mam prekusnut. ale nevadi. mat odlisny nazor je absolutne v poriadku a vobec to neznamena ze sa mi nepaci ze ho niekto napise. stale su to len nazory, tvoj, moj, kohokolvek. konkretne tato tema je len o nazoroch nie o exaktnych faktoch a ja to plne chapem a plne akceptujem akekolvek nazory na to. ja som len reagovala na to ze za nikoho nemozeme dat ruku do ohna. dokonca ani za seba lebo clovek moze tisickrat sam o sebe povedat toto ja nikdy neurobim, toto by sa mi nikdy nemohlo stat a hop stane sa. pisanie skresluje. mozem ho mysliet inak ako si ho vylozi citajuci to je hold riziko toho ze si pisu ludia ktori sa nepoznaju.