Karmické ovplyvnenie mien

linda144
8. mar 2014

Baby, chcem sa opýtať, či niečomu takému veríte. Ja som to nikdy neriešila a pravdu povediac by mi to doteraz ani len nenapadlo. Ale minule som tu zazrela niečo také, že niektoré mená sú karmicky zaťažené a nevhodné. A medzi nimi bolo aj jedno, ktoré sa nám páči pre druhé baby. Odvtedy mi to vŕta v hlave, čo ma dosť prekvapuje, pretože ja som na takéto veci nikdy neverila, vždy mi to prišlo smiešne 🙂 A zrazu nad tým rozmýšľam a už som si nie istá, či to mnou vybrané meno dať alebo nie. Poprosím Vaše názory, ďakujem.

elina25
8. mar 2014

@linda144 Každé meno je pekné ak ho pekne voláš,ja osobne na také veci že meno ma karmu neverím,ak nemá meno dušu,ako môže mať karmu???Na význam verím ale na karmu nie 😉

cloemail
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
linda144
autor
8. mar 2014

@cloemail dakujem

cloemail
8. mar 2014

Nieje zac 😉

sissy27
8. mar 2014

@cloemail tebe tento človek pomohol tuším na všetky problémy od a až po ž, keďže vkladáš tento link do každej diskusie, aj keď to vôbec nesúvisí, žeby reklama??? 😝
@linda144 neviem či zrovna karmické zaťaženie, ale je pravda, že ľudia s rovnakým menom majú určité spoločné znaky, takže niečo na tom bude... napr. poznám niekoľko nositeliek jedného ženského mena a komplet všetky sú 🤐

ssisska
8. mar 2014

@linda144
Mena niekedy predpovedaju aj nas povod z minuleho zivota,napr, Zuzany,Martiny,Jany ,Ivety .Leny,Katariny boli v minulom zivote bojovnici v armade.

elina25
8. mar 2014

@ssisska tomu verím poznám viac držateliek mena Lena a je to hotová katastrofa 😀

cloemail
8. mar 2014

@sissy27 Skoro ano vo vsetkom a ano jednoznacne ho odporucam a robim reklamu priebezne kedze si to zasluzi a vdacim mu za vela 😉

sissy27
8. mar 2014

@cloemail tak keď si mu tak strašne vďačná, tak mu tú reklamu zaplať,lebo toto, čo robíš, je proti pravidlám 😉

linda144
autor
8. mar 2014

@cloemail
@sissy27 jááj ženy, veď ja som chcela len nejaký názor, nie hneď sa hádať, lebo ja sa v tejto tematike vobec nevyznam, tak som chcela nejake blizsie info len

horana
8. mar 2014

"Karmicky ovplyvnene" je pre mna prilis nejasny termin, ale myslim ze mena maju uplne naisto urcitu "vibraciu" ktora posobi na nositela.
"Karmicky ovplyvnene" vytvara iluziu ze su mena, ktore su vseobecne lepsie nez ine a potom mena "smolne", ktore nositela brzdia, co osobne nemyslim, skor to vnimam tak ze pre urcitu dusu moze byt urcite meno viac ci menej vhodne. Ide o to aby nosil a jeho meno boli vzajomne spolu v harmonii.
Zovseobecnenie ale nie je namieste, snad s vynimkou mien, ktore maju v ich povodnom vyzname nieco vyslovene hanlive, zaporne ci skarede, aj tu je vsak kopa prikladov ze silny jedinec vie toto hravo vyrovat a prave naopak aj taketo meno preslavit. Ako jeden prikald za vsetky napr. meno Claudia ktore znamena "chroma" ci "kriva" a cez to vsetko pozname napr. Claudiu Cardinale ci Claudiu Schiffer..atd aj pri inych menach.
Nie je to vsak nieco tak silne aby to prebilo x inych vplyvov, ktore na konretneho cloveka posobia, skor je to doplnkova vec. Napr. taky horoskop determinuje ci uz v dobrom ci zlom osud trosku viacej....a dalej x inych faktorov..az po povedzme to na ako energetickom mieste zijeme, ako mame zariadeny pribytok (feng suej) a pod. Vyhovarat sa na meno, zhadzovat nan vinu za problemy v zivote asi nebude to prave, aj ked moze sa stat ze niekto ma meno vyslovene nevhodne a tam je to citit, napr. neciti sa dobre ked ho oslovuju, alebo akoby na neho "nepocul" - reaguje akoby mierne dlhsie nez bezne ked ho volaju...a vtedy treba uvazovat o zmene.

83lenka83
8. mar 2014

Ahoj, mne si stacilo prečítať význam mien mojej rodiny a sadlo to na každého, rodičia mi pototo život už na začiatku 😉 nemyslím to ironicky len som svoju odpoveď chcela trošku odlahcit smajlikom.

jaruska8
8. mar 2014

Ja som Jarmila a podľa mena som v ,,prdeli" a niekedy tomu verím... A niekedy nie, podľa okolností... 🙂 😀

dejka77
8. mar 2014

@sissy27 Prezrad ake je to meno 🙂.

ssisska
8. mar 2014

Dokazu nase minule zivoty prezradit aj navyky,ktore si prenasame do tohto zivota alebo napr. oblubene jedlo.Ja mam rada islamsku ,arabsku a indicku hudbu a taktiez stiplave curry indicke jedla,v minulom zivote som zila ako zena v Indii,tiez som bola pisar,v tomto zivote viem viem velmi pekne pisat,vela ludi mi uz povedalo,ze moje pismo je esteticke a pekne a s diktatov som mala vzdy velmi dobre znamky,slovencina aliteratura bol moj oblubeny predmet.

stastenka42
8. mar 2014

No ja som citala tiež nieco podobne ale nie ze karmicky zatazene meno,ale skor to bolo z numerologie...a niektore zenske a muzske mena tam boli vypisane ako nevhodne a dokonca s niektorym datumom narodenia priam katastrofa..tiež ma to ovplyvnilo pri vybere mena...ale pisali ze niekedy staci mala zmena a hned je vsetko inac..

sissy27
8. mar 2014

@dejka77 radšej nie, je tu takých dosť a určite aj dosť takých, čo toto meno dali svojim dcérkam 😅

borkavan
8. mar 2014

@linda144 ahoj, moje meno je Barbara a tiež je to karmicky zaťažené meno. Vhodnejšie by bolo Barbora ako som sa dočítala. A veru mám 38 r a už som si prešla problémami so vzťahmi, robotou, rodičmi, kamarátkami a potratom.
Teraz konečne mám priateľa, čakáme bábo, tak ja dúfam, že karma pominula. Lebo karmy sú v nejakých 9 ročných alebo akých intervaloch... nevyznám sa v tom.
Ja som sa o svojom karmickom zaťažení dočítala až pred 3-ma rokmi, takže som si nič nenahovárala... že som karmick zaťažená.
ale dôležitejšie je aj dátum narodenia a znamenie a meno. pokiaľ karmicky zaťažené meno má dobrý dátum a hodinu narodenia tak sa to dá... napr. má, že je to silná osobnosť, ktorú len tak nič nezlomí, tak to karmické zaťaženie ani nebude tak vnímať... len si bude hovoriť ako ja, že sa jej nedarí, že do riti... alebo niekedy plakať a potom to prejde...
ale niekedy už nevládzem.
ja osobne si teiž študujem mena, ktoré chceme dať mimču, ale veru popravde, vybrala som si zatiaľ len to najlepšie. žiadne citové problémy alebo tak...aj keď to môže byť hovadina. chápeš...

borkavan
8. mar 2014

@stastenka42 jejko a náhodou nevieš tu stránku, kde si to našla... lebo tiež si pamätám pred tými troma rokmi, ked som si študovala svoje meno, že sú vyslovene nevhodné niektoré mená k dátum a k znameniam. pre svoje mimčo chcem to najlepšie a začína sa to menom. však ako každá matka.

borkavan
9. mar 2014

@cloemail nerob toto prosím ťa. niektorá slabšia žena mu naletí a príde zbytočne o prachy. možno tebe pomohol...možno náhoda.
proste chcem len povedať, kto chce si ho nájde, ty ho neponúakj, lebo ublížiš niekomu a nevieš ako.... VÁŽNE.
to že tebe pomohol je tvoja osobná vec....

macamac
9. mar 2014

@borkavan inak som pozrela tú stránku a dosť ma prekvapilo, že vie "porobiť" 😕 a robí to len vo vážnych prípadoch
akože ja k vešticiam nechodím, horoskopy nečítam,...na takéto veci nie som
len u mňa by mal stopku človek, ktorý ponúka aj takéto služby
nechápem, ako môže posúdiť vážnosť takéhoto činu, kedy to spraví a kedy nie
a je choré, aby niekto niekomu prial zle a ešte si za to zaplatí
a ten, čo to ponúka, chce ublížiť človeku, ktorého nepozná
ja tomuto nechápem

stastenka42
9. mar 2014

@borkavan pozriem to..

borkavan
9. mar 2014

@macamac veď toto, porobiť sa dá ľahko a tiež nechápem ako toto môže ponúkať jeden človek, čo má akože dar od Boha vidieť veci dopredu

pikino
9. mar 2014

ja by som to asi nejako neriešila ak veríš v karmu tak by si mala veriť aj v to že meno ktoré pre dieťa vyberieš je mu už dávno dané. Ak by si chcela zistiť karmu svojho dieťaťa, ale aj tu svoju odporúčam ti dať si spraviť kabalu. Dozvieš sa tam aké su tvoje ulohy v tomto živote, zdravotné problemy, na čom treba pracovať. Na to potrebuješ svoje meno a priezvisko a dátum narodenia.

maminalalala
23. apr 2016

@83lenka83 ahoj, preci si myslis, ze Ti rodicia ''pototo''zivot uz na zaciatku? Lebo ja by som rada dala dcerke meno Lenka 😉

83lenka83
23. apr 2016

@maminalalala celý život sa mi skoro nič nedarilo, v škole problémy, doma problémy, neuprimne kamaratstva, výber zlých partnerov, na čo som siahla tak to sa po....... bola som taky nešťastník až dokiaľ som nestretla môjho muža, on mi dáva zo svojho stastia a uz sa necítim až tak zle. Lenky ktoré poznám nemajú lahky život. Ja by som vybrala radšej ine meno 😉

maminalalala
24. apr 2016

@83lenka83 držím palce nech sa už len darí 🙂 Ja osobne poznám šťastné Lenky a sú spokojné aj so svojím menom 🙂 -

ivetoy
21. sep 2016

@83lenka83 ano lenky karmicky zatazene meno...