Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
ahojte, mam posledne 3 magnetky. ASURA, NESSIE,TASMANSKY DIABOL ...vymenim za nalepky hokejistov pripadne este za magnetku Bermudsky trojuholnik. vymena mozna aj osobne v BA Petrzalka.
Prosím, potrebujem magnetku Drakula, mám na výmenu kartičky hokejistov aj magnetky ešte nejaké, ďakujem.
@zuzana1011 pozriem ci mam, tusim ano, darujem, nam uz netreba.
@zuzana1011 drakulu mám ...náhodou nálepky hokejistov 51 ,150, 195
Ahojte, ponúkam na výmenu 2 nálepky MAJA, 5 kartičiek - hokejistov - 55,79,91,44, 15 alebo SPOOKIES - tornádo 2 x, bigfoot a qalupalik.
POTREBUJEME:
• Mantikora
• Asura
• Nasnas
• Leviatan
Ďakujeme! 🙂
@liviadanova mám Mantikora a Asura ak máte záujem napíšte mi správu, 0,50€/ks + pošta. 🙂
@liviadanova mam Leviatan 😉 ak máte záujem, tak mi napíšte IP
Ahojte ludia mame este bermudsky trojuholnik 2x,luz mala 2x,tikoloshe,qalupulik a potrebujeme leviatan,mantikora,corpo seco,impundulu,yara ma yha who,gog a magog,drakula.
@lolobriadok mantikoru, leviatan, impundulu a drakulu mam na predaj, 0.40e za kus, ak by ste nevymenili a mate zaujem napiste mi spravu
Dobry den,prosim nepredava niekto cistu mapu?Magnetky uz mame vsetky,dakujeme
@petranagyova mala by som zaujem o impundulu, ladovy cerv, bezhlavy jazdec, leviatan a baba jaga
@zuzy20 ok, mám všetky, napíšeme si ip🙂
Dobry mate este kraken aa tikoloshe
@petranagyova dobry vecer. Mate este k dipspizicii leviatan,mayska pyramida,ninki nanka, nessie,impudulu a lesovik?

@augustbabo ahoj este prosim zhanas Tasmanskeho diabla? vymenim za Bultungina 🙂