Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
AKUTALIZÁCIA
ahojte
POTREBUJEM: dracula, asura, olgoj chorchoj, kamčatské údolie smrti, bixi, kamajtači, nasnas, mokele mbembe, leviatan, ogopogo, la liorona, luz mala, ľadový červ
NA VÝMENU : tasmansky diabol, 3x šaman, 2x piraňa, baba jaga,
@ondrusovalucia dobrý deň. Mám na výmenu Bixi aj údolie smrti. Píšem vám ip
AKUTALIZÁCIA
ahojte
POTREBUJEM: dracula, asura, olgoj chorchoj, kamajtači, nasnas, mokele mbembe, leviatan, ogopogo, la liorona, luz mala, ľadový červ
NA VÝMENU : tasmansky diabol, 2x šaman piraňa, baba jaga,
@nikuska265 dobry večer, mám na výmenu Bigfoot a Qualupalik za Kamčatske udolie smrti a Bixi/činsky múr
@mischel218 akurát som sa už dohodli na výmene týchto dvoch magnetiek. Ostáva mi na výmenu gog a magog, zikkurat,bunyip,tikoloshe,zahhak, šialený zlatokop
Aktualizácia: na výmenu 2x zikkurat, šialený zlatokop, zahhak, tikoloshe,bunyip,gog a magog
Potrebujeme: Adler,bigfoot, ninki nanka,roswellske ufo,bezhlavy jazdec, corpo second, luz mala,mokele mbembe, nasnas,qualupalik a la lorona a yeti
@nikuska265 no ja by som len toho zikkurata vzala ostatne mam
@mischel218 nie je problém. Píšem ip
@nikuska265 aj ten buttungin/voodoo za Bigfoot a qualupalik
Potrebujeme posledne : asura, drakula,bezhlavy jazdec.
@nikuska265 Dobry den, vymenime: Gog a magog za Qualupalik?
@zora53 dobry den, kupila by som Luz Mala. Pisala som spravu. Dakujem
@nikuska265 Dobry pre vas ninky nanka zazlatokopa. Sme z ruzinova. Este to plati?
Ahojte
Mam navyše: Bigfoot, Bunyip, Qalupalik, Wendigo
Potrebujem: Luz Mala, Nessie, Yeti, Bixi, Kamajtači, Modrá sopka, Bultungin, Mantikora, Sibírsky jednorožec, Kamčatské údolie smrti, Bermudsky trojuholnik
Ahojte, nemá niekto na výmenu? Chýbajú nám: Mantikora, La Llorona, Ladový červ, Nasnas, Viking, Vlkolak, Baba Jaga, Vodník, Drakula. Máme navyše: Bigfoot, Tunguzský Meteorit, Tasmánský Diabol, Wendigo, Qalupalik, Ninki Nanka, Kraken, Im Pudulu, Corpo Seco.