Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
zhaname: luz mala, modra sopka, impu dubulu,ogopogo, tornádo.
Na výmenu: vid foto
Len BA
@brankova ano mam 😊
@ondrusovalucia dobrý deň, vymením luz mala za mayskú pyramídu. Ďakujem. IP
Na výmenu mám Bultungin, Tasmánsky diabol, Gog a magog, Kamajtači, Čínsky drak a Ľadový červ
Potrebujem Roswellské UFO + ponúknite ak sa vám hodí viac, zháňam aj pre kolegyňu 🙂
BRATISLAVA
@milek ak dobre vidim, tak by sme si zobrali sialeneho zlatokopa
@05ada ponukam viking a bermudsky za yetti a kamatajci. Moze byt?
Dobry.....My to zbierame len chvilku,Nam viac toho chyba,z vasich Viking,leviatan,ogopogo,pirana ,modra sopka,bixi atd.sme z, vrakune aa vy.?😏
Mám na predaj Wendigo a tasmanskeho diabla
@zora53 Mam Maysku pyramidu za Yara Ma. Moze byt?
@slavkapa80
Ano dohodnute, beriem, napiste mi adresu do ip zajtra Vam to poslem
Dakujem Ada
Ahoj mamicky, ponukam na vymenu 2x Ogopogo, Corpo Seco , alebo ak mate zaujem vymenim za figurky pepppa pig
nemame -Bezhlavy jazdec, Tornado, Saman, Kraken, Pirana,Big Foot, Mayska pyramida, Mantikora, Niky Nanka, Nessie, Vendigo, Vlkodlak, Modra sopka, ,Bixi, Vodnik, Nasnas, Roswellské UFO, Modrá sopka, Leviatan, Qalupalik, Baba Jaga, Adlet
Dakujem
@slavkapa80 Dobryý deň, jasné -píšem IP. Ďakujem.
@zora53 dobry den je to este aktualne
@mafashion Dobrý deň, mám pre Vás Lesovika, Vodníka, Ninky Nanka a Corpo seco. Zobrala by som od Vás Adlet, Muž Škorpión, Múmia a Asura. Ďakujem 🙂
Dobry den,
uz mame iba
Ogopogo 2x
Viking 2x
Ladovy cerv 2x
Pirana
Sibirsky jednorozec 4x
Tornado 5x
Muz skorpion 2x
Mumia
Wendigo
Nessie
Yara Ma Yha Who
z toho co chcete vy by to bol Muz skorpion a Mumia.
Potrebovali by sme Corpo seca a Bigfoota
dakujeme
@lenkahribik dobry dwn den,mam pre Vas Luz Malu a Bixi. Zobrala by som od Vas adlet, bezhlavy jazdec, wendigo, bultungin, nasnas, yara ma yha who, bunyio, gogo magog.
@lenkahribik Dobrý deň, mala by som pre vás Gog a magog a Bultungin, potrebovala by som od vás Roswellské UFO a Lesovik.
@brankova zdravim, co mate este aktualne? Som z Ruzinova, mozno by sme nieco nasli na vymenu.mam corpo seco, bigfoot, luzmala,meduza, qalupalik a bixi

AKUTALIZÁCIA
ahojte
POTREBUJEM: nasnas, mokele mbembe, la liorona, luz mala, ľadový červ
NA VÝMENU : šaman, piraňa, baba jaga,bezhlavý jazdec, maysk pyramída, tungunský meteorit, bunyip, bermudský trojuholník