Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
@slniecko2266 mám pre vás Luz Mala a Impudumpu
@slniecko2266 a potrebovala by som Wendigo a Bultungin
@slniecko2266 viem ponuknut sialeneho zlatokopa za tasmanskeho diabla
Dobry den, hladam La Lloronu. Na vymenu mam: Bezhlavy jazdec, Yeti, Tornado, Yara Ma Yha Who, Ladovy cerc, Vlkolak, Tunguzsky meteorit, Muz skropion, Nessie, Qalupik, Ninki Nanka, Drakula. Som z Petrzalky.
Ahojte, uz nam chyba len 5 poslednych magnetiek: Bixi, Impundulu, Bermudsky trojuholnik, Tornado, Corpo Seco
Ponukam: Modra sopka, Ogopogo, Bigfoot, Yeti,Yara Ma Yha Who, Mokele Mbembe, Šakal, Vlkolak,Lesovik, Pirana, Tikoloshe, Niki Naka, Čínsky drak,Bezhlavý jazdec, Kamčatské údolie smrti, Adlet, šaman,Kamajtači, La Llorona, Sibirsky jednorožec, Qalupalik, Gog a Magog, Roswellske ufo, Tasmansky diabol, Vodník
Vymením s niekym kto ma vsetky co chybaju nam a vyberie si z mojho zoznamu (z niektorych mam aj viac ks)
Ahojte. Potrebujeme: La Llorona, Luz Mala, Kraken, Nasnas, Nessie, Vlkodlak, Mantikora, Lesovik, Asura, Cinsky drak
Mame na vymenu: Sibirsky jednorozec, Kamcatske udolie smrti, Bezhlavy jazdec
@karinuska22 Dobry den. Mozeme ponuknut Vodnika a Leviatan. A zobrali by sme si Cinskeho draka a Zahhak. Sme z BA-SM. Pokojne napiste do IP. Dakujem.
@zuto123 cinskeho draka som akurat slubila inej pani.
@zuto123 Takze jedine toho Zahhaka mozeme za Leviatan. Nemam problem niekam dobehnut.
@karinuska22 Tak pripadne tornado, ak este mate
@ondrusovalucia zial nie... Skusime dalej hladat
POTREBUJEM: bultungin
NA VÝMENU: 2xogopogo, 2xcinsky drak, pirana, kamajtaci, corpo seco, mayska pyramida, yeti, modra sopka, ľadovy červ,
@evadz dobry den, maysku pyramidu uz nemam. Mam tieto vid foto.
@karinuska22 zdravim, zisiel by sa mi Ogopogo, mam na vymenu na foto. som z ba
@karinuska22 mala by som pre Vas Babu Jagu za Mantikoru
@tecko28 pisala som vám zprávu
@sandrita_weibl mohla by som s vámi vyměnit Drakulu za niečo čo by sa vám hodilo?
Mame na vymenu :
vodnik 2x,
adlet,
yeti,
modra sopka,
baba jaga,
asura,
ogopogo,
cinsky drak ,
ladovy cerv,
bigfoot 2x,
ninki nanka,
Mayska pyramida,
Kamajtaci
potrebujeme : saman, viking, gog a magog, bixi, drakula, zahhak, bunyip
Potrebujeme Asura, Tunguzsky meteorit, Roswellske UFO, Šaman, Čínsky drak, Mokele Mbembe. Na výmenu mame Leviatan, Bixi, Corpo Seco, Viking, Piraňa, Ľadový červ, Kraken, Wendigo, Mayska pyramída, LA Llorona, Bunyip, Gog a Magog, Yara Ma Yha WHO, Qalupalik.
@z83 mám Ufo ak by ste chceli, napríklad za Piraňu alebo La Lloronu
@z83 mám pre Vas Asura za Bunyip
@sandrita_weibl dobry den, z vasich sa nam hodi luz mala, nasnas, zahhak, vlkodlak. Na vymenu mame kamcatske udolie smrti, sibirsky jednorozec a bezhlavy jazdec. Nehodi sa vam nejaka? Dakujem
@sandrita_weibl este aj qalupalik mame
Ahojte. Potrebujeme: La Llorona, Luz Mala, Kraken, Nasnas, Nessie, Vlkodlak, Mantikora, Lesovik, Cinsky drak
Mame na vymenu: Sibirsky jednorozec, Kamcatske udolie smrti, Bezhlavy jazdec, Qalupalik, Sialeny zlatokop

Dobrý den. Ponukamna vymenu: Baba Jaga, Čínský drak, Kamčatské Údolie smrti , Kraken, 3× Tasmámsky diaboli, 2× Tikoloshe, Corpo Seco , 2× Bermudský trojuholník - Ĺoď duchov , 2× Wendigo, Tunguzský meteorit, Viking , Mayská pyramida - Mexický záliv - Karibské more, Bultungin - Voodoo, Leviatan, 2× Asura, Adlet, Yeti, Olgoj Chorchoj, Korzár- Vlkolak . Chyba nám: Šialený zlatokop , Qalupalík , Mantikora, Luz Mala, Mokele Mbembe, Impundulu, Bunyip, Drakula