icon

Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením

augustbabo
12. jan 2019
slniecko2266
22. feb 2019

Dobrý den. Ponukamna vymenu: Baba Jaga, Čínský drak, Kamčatské Údolie smrti , Kraken, 3× Tasmámsky diaboli, 2× Tikoloshe, Corpo Seco , 2× Bermudský trojuholník - Ĺoď duchov , 2× Wendigo, Tunguzský meteorit, Viking , Mayská pyramida - Mexický záliv - Karibské more, Bultungin - Voodoo, Leviatan, 2× Asura, Adlet, Yeti, Olgoj Chorchoj, Korzár- Vlkolak . Chyba nám: Šialený zlatokop , Qalupalík , Mantikora, Luz Mala, Mokele Mbembe, Impundulu, Bunyip, Drakula

nikinka1111
22. feb 2019

@slniecko2266 mám pre vás Luz Mala a Impudumpu

nikinka1111
22. feb 2019

@slniecko2266 a potrebovala by som Wendigo a Bultungin

mayor
22. feb 2019

@slniecko2266 viem ponuknut sialeneho zlatokopa za tasmanskeho diabla

desantana
22. feb 2019

Dobry den, hladam La Lloronu. Na vymenu mam: Bezhlavy jazdec, Yeti, Tornado, Yara Ma Yha Who, Ladovy cerc, Vlkolak, Tunguzsky meteorit, Muz skropion, Nessie, Qalupik, Ninki Nanka, Drakula. Som z Petrzalky.

tecko28
22. feb 2019

Ahojte, uz nam chyba len 5 poslednych magnetiek: Bixi, Impundulu, Bermudsky trojuholnik, Tornado, Corpo Seco
Ponukam: Modra sopka, Ogopogo, Bigfoot, Yeti,Yara Ma Yha Who, Mokele Mbembe, Šakal, Vlkolak,Lesovik, Pirana, Tikoloshe, Niki Naka, Čínsky drak,Bezhlavý jazdec, Kamčatské údolie smrti, Adlet, šaman,Kamajtači, La Llorona, Sibirsky jednorožec, Qalupalik, Gog a Magog, Roswellske ufo, Tasmansky diabol, Vodník
Vymením s niekym kto ma vsetky co chybaju nam a vyberie si z mojho zoznamu (z niektorych mam aj viac ks)

nisa7
22. feb 2019

@tecko28 ahoj potrebovala by som La Llorona mam pre Vas tornado impundul...

karinuska22
22. feb 2019

Mame na vymenu (obrazok), potrebujeme drakulu, nessie, vikinga, Babu jagu, Vodnika, Šamana, Bunyip, Yara Ma Yha Who, Bultungina, Leviatan, Qalupalik, Luz Mala, Corpo Seco, La lloronu a Maysku pyramidu, osobny odber BA

slavkapa80
22. feb 2019

Ahojte. Potrebujeme: La Llorona, Luz Mala, Kraken, Nasnas, Nessie, Vlkodlak, Mantikora, Lesovik, Asura, Cinsky drak
Mame na vymenu: Sibirsky jednorozec, Kamcatske udolie smrti, Bezhlavy jazdec

zuto123
22. feb 2019

@karinuska22 Dobry den. Mozeme ponuknut Vodnika a Leviatan. A zobrali by sme si Cinskeho draka a Zahhak. Sme z BA-SM. Pokojne napiste do IP. Dakujem.

karinuska22
22. feb 2019

@zuto123 cinskeho draka som akurat slubila inej pani.

karinuska22
22. feb 2019

@zuto123 Takze jedine toho Zahhaka mozeme za Leviatan. Nemam problem niekam dobehnut.

zuto123
22. feb 2019

@karinuska22 Tak pripadne tornado, ak este mate

joja55
22. feb 2019

@ondrusovalucia zial nie... Skusime dalej hladat

ondrusovalucia
22. feb 2019

POTREBUJEM: bultungin
NA VÝMENU: 2xogopogo, 2xcinsky drak, pirana, kamajtaci, corpo seco, mayska pyramida, yeti, modra sopka, ľadovy červ,

kamatopo
22. feb 2019

@desantana ja mam la lloronu

sandrita_weibl
22. feb 2019

@evadz dobry den, maysku pyramidu uz nemam. Mam tieto vid foto.

sandrita_weibl
22. feb 2019

@karinuska22 zdravim, zisiel by sa mi Ogopogo, mam na vymenu na foto. som z ba

slniecko2266
22. feb 2019

@karinuska22 mala by som pre Vas Babu Jagu za Mantikoru

slniecko2266
22. feb 2019

@tecko28 pisala som vám zprávu

slniecko2266
22. feb 2019

@sandrita_weibl mohla by som s vámi vyměnit Drakulu za niečo čo by sa vám hodilo?

mayor
22. feb 2019

Mame na vymenu :
vodnik 2x,
adlet,
yeti,
modra sopka,
baba jaga,
asura,
ogopogo,
cinsky drak ,
ladovy cerv,
bigfoot 2x,
ninki nanka,
Mayska pyramida,
Kamajtaci

potrebujeme : saman, viking, gog a magog, bixi, drakula, zahhak, bunyip

z83
22. feb 2019

Potrebujeme Asura, Tunguzsky meteorit, Roswellske UFO, Šaman, Čínsky drak, Mokele Mbembe. Na výmenu mame Leviatan, Bixi, Corpo Seco, Viking, Piraňa, Ľadový červ, Kraken, Wendigo, Mayska pyramída, LA Llorona, Bunyip, Gog a Magog, Yara Ma Yha WHO, Qalupalik.

desantana
22. feb 2019

@kamatopo a odkial si prosim?

mayor
22. feb 2019

@z83 ahoj vzal by som : Bixi, Gog a Magog a Bunyip ... ale viem ponuknut podla prisprevku nad tebou .. zial len asura a cinsky drak

nikinka1111
22. feb 2019

@z83 mám Ufo ak by ste chceli, napríklad za Piraňu alebo La Lloronu

slniecko2266
22. feb 2019

@z83 mám pre Vas Asura za Bunyip

slavkapa80
22. feb 2019

@sandrita_weibl dobry den, z vasich sa nam hodi luz mala, nasnas, zahhak, vlkodlak. Na vymenu mame kamcatske udolie smrti, sibirsky jednorozec a bezhlavy jazdec. Nehodi sa vam nejaka? Dakujem

slavkapa80
22. feb 2019

@sandrita_weibl este aj qalupalik mame

slavkapa80
22. feb 2019

Ahojte. Potrebujeme: La Llorona, Luz Mala, Kraken, Nasnas, Nessie, Vlkodlak, Mantikora, Lesovik, Cinsky drak
Mame na vymenu: Sibirsky jednorozec, Kamcatske udolie smrti, Bezhlavy jazdec, Qalupalik, Sialeny zlatokop