Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
Ahoj mamicky, ponukam na vymenu
2x Ogopogo,
Corpo Seco ,
Voodoo
Tornado
Korzar,
Adlet,
Modra sopka
Nasnas,
La Llorona,
Gog a Magog,
Big Foot,
Kamcatske udolie smrti
alebo ak mate zaujem vymenim za figurky pepppa pig vsetko nove nehrane. Predam magnetky kus po 0,50e figurky 1ks po1e
nemame - Mantikora, Vodnik, Qalupalik, Bunyip, Tikoloshe,
Dakujem
@slavkapa80
@slavkapa80 len bezhlavy jazdec sa nam hodi z Vasich 🙂
@fecina7 pisem ip 😉
@slniecko2266 Asura sme už zohnali, takže už nepotrebujeme
@tecko28 a 2 za 2 by ste nevymenil? Máme pre Vas Corpo Seco a Bermudský trojuholník a od vás by sme si poprosili ak by to šlo Qalupalik a Mokele Mbembe
Mame na vymenu :
vodnik 2x,
yeti,
baba jaga,
ogopogo,
ladovy cerv,
bigfoot 2x,
ninki nanka,
Mayska pyramida,
Kamajtaci,
Luz Mala,
Roswellske UFO / Strasidelny Klaun
potrebujeme : saman, viking, zahhak
@karinuska22 dobry den, mame Vodnika, potrebovali by sme Tunguzsky meteorit. Ba-Raca
@sandrita_weibl a vymenite mi aj jedneho? Este mozem ponuknut sialeny zlatokop
@05ada zdravim. Vymenime Qalupalik za La llorona? Dakujem
Potrebujeme: Šaman, Mokele Mbembe a Tunguzsky meteorit.
Mame na vymenu:
Qalupalik
Wendigo 2x
Yara Ma Yha Who
Kraken 2x
Mayska pyramída
Bunyip
La Llorona
Olgoj Chorchoj
Ninki Nanka
Gog a Magog
Vlkolak
Ľadový červ 2x
Viking 2x
Corpo Seco 2x
Bixi
Leviatan 2x
Ahojte. Ak niekto ma, radi by sme kupili viac kusov. Zbiera syn aj dcera. Po 2x potrebujeme: Drakula, vlkolak, vodnik, asura, kamcatske udolie smrti, cinsky drak, modra sopka, mokele mbembe, bezhlavy jazdec, ogopogo, la llorna, ladovy cerv. 1 x potrebujeme: nessie, viking, mantikora, zahhak, lesovik, saman, kamajtaci, bunyip, tasmansky diabol, yara ma yha who, niki nanka, nadnas, bultungin, impundulu, tikoloshe, bermudsky trojuholnik, qualupalik, bigfoot, adlet, mayska pyramida, pirana, luz mala. Dakujeme
@kristinagazova Dobrý deň, mohla by som vás poprosiť vymeniť vodníka za modrú sopku?
@sandrita_weibl Dobrý večer, môžem vás poprosiť o tieto magnetky: Vodník, Mantikora a Leviatan. Buď na výmenu alebo kúpim.
Kúpim: Impundulu, Bermudsky trojuholnik, Tornado, (len všetky spolu), prípadne vymením
Ponukam: Modra sopka, Ogopogo, Bigfoot, Yeti,Yara Ma Yha Who, Mokele Mbembe, Šakal, Vlkolak,Lesovik, Pirana, Tikoloshe, Niki Naka, Čínsky drak,Bezhlavý jazdec, Kamčatské údolie smrti, Adlet, šaman,Kamajtači, La Llorona, Sibirsky jednorožec, Qalupalik, Gog a Magog, Roswellske ufo, Tasmansky diabol, Vodník