icon

Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením

augustbabo
12. jan 2019
nela28818
23. feb 2019

@nisa7 Možme si ich vymeniť poštou?

nikinka1111
Autor odpoveď zmazal
nela28818
23. feb 2019

@ajus09 zatiaľ iba vymieňam už nám chýbajú len 3

nela28818
23. feb 2019

@saffoval ufo a modrá sopka už máme včera večer sme sa tu už dohodli na výmene a bixi mám tiež zajednané

nikinka1111
23. feb 2019

Potrebujeme La Llorona, Nessie a Zahhak. na výmenu mám aktuálne len Adlet...

nela28818
23. feb 2019

Ahojte
POTREBUJEME: Leviatan, Bunyip
NA VÝMENU: Yara Ma Yha Who, Corpo Seco, Impundulu, Čínsky drak, Vodník, Bigfoot, Bermudský trojuholník- Loď duchov, Yeti, Ninki Nanka, Mokele Mbembe, Tornádo, Ľadový červ, Luz Mala, Tunguzský meteorit

05ada
23. feb 2019
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Ahoj mamicky, ponukam na vymenu
Ogopogo,
Corpo Seco ,
Voodoo
Tornado
Korzar,
Adlet,
Modra sopka
Nasnas,
alebo ak mate zaujem vymenim za figurky pepppa pig vsetko nove nehrane. Predam magnetky kus po 0,50e figurky 1ks po1e
nemame - Mantikora, Bunyip, Tikoloshe,
Dakujem

minitatranka
23. feb 2019

@saffoval potrebovala by som Tikoloshe a drakulu. Mam na vymenu qualupalik a meteorit

saffoval
23. feb 2019
saffoval
23. feb 2019

@renicka21 mali by sme na výmenu, ak ešte potrebujete: luz mala, yeti, bixi, modrá sopka, bigfoot a vymeníme za viking, asura, wendigo, tasmanský diabol.

renicka21
23. feb 2019

@saffoval zdravím..z vašich už potrebujeme len Luz mala a Bixi...tak neviem či chcete vymenit aj 2 ks...ja suhlasím

saffoval
23. feb 2019

@renicka21 v poriadku vymeníme za niektoré z tých štyroch, čo som napísala. píšem ss

slavkapa80
23. feb 2019

Ahojte. Potrebujeme: Kraken, Nasnas, Nessie, Vlkodlak, Mantikora, Lesovik, Cinsky drak
Mame na vymenu: Sibirsky jednorozec, Kamcatske udolie smrti, Sialeny zlatokop

mravvcek
23. feb 2019

@slavkapa80 mame 🙂

minitatranka
23. feb 2019

@slavkapa80 nasnas by som vymenila za sialeneho zlatokopa

saffoval
23. feb 2019

Mame na vymenu:
modra sopka, bigfoot, yeti, mokele mbenbe, roswellske ufo, tornado, baba jaga, bermudsky trojuholnik
Potrebujeme:
Sialeny zlatokop, leviatan, ogopogo, wendigo, mantikora, bezhlavy jazdec, mayska pyramida, kraken, impundulu, yara ma yha who, sibirsky jednorozec, lesovik, vodnik, bultungin, zahhak,asura

mravvcek
23. feb 2019

Baby nemozete mi niekto odfotit zoznam tych magnetiek,my sme tabulu pribili na stenu a neviem,co nam chyba este 🙂

ajus09
24. feb 2019

@nela28818 jasnacka ☺

slavkapa80
24. feb 2019

@mravvcek a ktore mate, nech si mozeme vymenit.

slniecko2266
24. feb 2019

@futasova dobrý den, už bohuzial nevymiename

zuto123
24. feb 2019

@mravvcek Nech sa paci, zoznam 🙂

sandrita_weibl
24. feb 2019

Potrebujem: Gog a Magog, Wendigo a Yara Ma Yha Who
Vymena alebo predaj 1ks za 0.30 vid foto

mravvcek
24. feb 2019

@zuto123 dikyyyyyyy 😉

snipper
24. feb 2019

@sandrita_weibl
Wendigo a Yara Ma Yha Who a vymenil by som to za Nimky Namka a Staršidelný klaun a Ufo

snipper
24. feb 2019

@05ada mám na výmenu Vodnik, Qalupalik, potrebujem : Woodoo a Ogopogo

gven22
24. feb 2019

@kasenka13 dobrý den ak ešte potrebujete tornádo mám ho pre vás, ja by som potrebovala toho šaša, leviatana a všetky tri v hornom rade, doplatím Vám samozrejme

snipper
24. feb 2019

Vymením magnetky: Corpo seco, Qualapik, Kamajtači, Činsky drak, Olgoj chorchoj, Tunguzský meteorit, Asura, Adlet, Nasnas, Mekele mbembe, Tikoloshe, Kraken, Vodník.

Chýba nám: Drakula, Mantikora, Zahhak, Lesovik, Kamčatské údolie, Bixi, Leviatan, Ogopogo, Rosweltské ufo, La llorona, Luz mala.

sperka
24. feb 2019

Dobrý deň, potrebujeme: Vlkolak, Nessie, Mantikora, Lesovik, Vodnik, Olgoj Chorchoj, Tinguzski Meteorit, Bixi, Ninki Nanka, Mokele Mbenbe, Tikoloshe, Bermudský trojuholník, Šialený Zlatokop, Mayská pyramída, Ľadový červ. Na výmenu máme tieto:

saffoval
24. feb 2019

@sperka
Mame na vymenu:
mokele mbenbe, bermudsky trojuholnik
Potrebujeme:
bezhlavy jazdec, impundulu,

snipper
24. feb 2019

@sperka
mame záujem o bezhlavého jazdca a vikinga, ponúkame tunguzský meteorit a vodník