Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
Ahojte, zháňam Zahhak, mám na výmenu Adlet a Qalupalik. alebo nedaruje niekto za poštovné?
@petinka693 kde v BA by ste mohli? mam yara ma yha who a potrebujem krakena
@mahun1 dobry vecer, kupila by som Samana a Tornado, ak su este volne. 🙂
@05ada Dobry vecer, ak je este volna kupila by som Vodoo, alebo ho vymenim za Mantikoru. Dakujem
@nikinka1111 Dobry vecer, darujem Vam ho za postovne. Alebo ak ste okolie ZV osobne.
@alexanotbad ďakujem, píšem vám správu 🙂
@nikinka1111 ok
Ahojte, nám chyba 8 magnetiek: tornádo, muž škorpión, Yara ma yha who, Kraken, ľadový červ, zikkurat, Lesovik, piraňa. Na výmenu nemáme nič, mala porozdavala v škôlke kamošom, tak by som kúpila, ideálne viac kusov od jednej osoby naraz 🙂
@petinka693 ahoj prosim ta mas este ufo, majska piramida, kraken, corpo seco, mokelembembe, tasmansky diabol?
Mam 4ks som z ruzinova
Potrebujeme ešte Nasnas a Mantikoru ....nemá niekto...PLS... na výmenu alebo na predaj. Na výmenu máme: Tornádo 3x, Čínsky drak 2x, Vlkolak 3x, Yeti, Baba jaga, Tikoloshe, Piraňa 2x, Dracula 2x, Ogopogo 2 x, Leviatan, Wendigo, Corpo seco, Luz mala, Kamajtači, Nessie, Asura, Qalupalik. Kamčatské údolie smrti......prosím info do správy 🙂

@misena741 zdravím kupila by som od vas modrú sopku, zlatokopa a vodníka. Náhodou nasnas a mantikoru nemáte? vdaka