Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
Ahojte, potrebujeme Mantikora.
Na vymenu mame Impundulu, bermudsky trojuholník, qalupalik, roswellske ufo.
@vams ak este mate mantikoru vymenite mi za ufo? Dakujem
@slavkapa80 ahoj Mantikora. máme a vymeníme za Impundulu
@slavkapa80 mantikoru už nemám
@vams ok. Dakujem.
mam na predaj kus 0,50eur bigfoot,lesovik,vodnik,tikoloshe 2x,leviatan,modra sopka,yeti 3x,impundulu,bixi,kamajtači,sibirsky jednorožec,adlet
@siebenpunkt dobrý deň, mám pre vás ľadový červ a bermudsky trojuholník na výmenu za luz mala, šaman a doplatok nasnas.
Potrebujem: La Lorna, Vlkolak, Tunguzsky meteorit, Olgoj Chorchoj, Yeti, Zahhak
Mam: Sialeny zlatokop, Wendigo 2x, Tasmansky diabol 2x, Kraken, Ľadový červ, Leviatan 2x, Nessie, Mokele Mbembe, Ogopogo, Nasnas, Vodník, Baba Jaga
@mirka3539 dobrý deň mám pre vás leviatan a potrebovala by som šamana, nasnas, zahnak, ninki nanka, yara ma yha who, luz mala, bultungin
@mirka3539 1 na výmenu, ostatné, čo som písala, by som kupila. Ďakujem
@matusiatko dobrý deň, super môžme vymenit😉 poprosím Vás napište do bazáriku, ku každej magnetka ktorú potrebujete nech sa nám to nepomotá. Ďakujem
@mirka3539 napísala som, ale všetky tam nemáte
@mirka3539 zahhak a bultungin v bazari nie je. Prosím o správu, cez bazár. Ďakujem
@junovciatko mali by sme pre vás bezhlavého jazdca, od vás nám chýba šialený zlatokop, vlkolak a roswellské ufo. ak ešte jazdca nemáte, radi vám ho pošleme poštou výmenou za niektorú magnetku od vás 🙂

@annaanna ahoj my máme pre teba ak to ešte platí Roswellské ufo, Adlet, Mantikora a vymeníme Gog a Magog a Yara Ma Yha Who