Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
@mirka3539 dobry den, kupim Nasnas 🙂
@alexanotbad dobrý deň poprosím vás napísať do bazáriku mam ju tam ako mumia😉. Ďakujem
Ahojte vsetci. Je tu niekto z Trenčína kto by vymenil magnetky z Kauflandu?
@simoniceli ahoj ja Nemsova
@siebenpunkt Dobrý deň. Aktuálne? Mám pre Vás Bermudský trojuholník, Tunguzský meteorit, Yara ma Yha Who a Vlkolaka.
Od Vás by mi stačili: Luz mala, Modrá sopka a Piraňa.
Ďakujem Lenka
mame na výmenu alebo predaj(0,50eur) Strašidelný klaun, corpo seco, tunguzský meteorit, olgoj chorchoj, nesie, adlet, Yeti, kamajtači, mumia, bezhlavý jazdec, La llorona, Zahhak, Leviatan, Qulapik, asura, Mokelle mbembe.
Potrebujeme: Lesovik, Ogopogo, Mantikora, Bixi, Luz Mala,
@simi2111 zdravim, ak by ste mali este lesovik na vymenu, tak mozeme vymenit. My mame na vymenu sibirsky jednorozec, bermudsky trojuholnik, qalupalik, ufo.
Dobry den, v LM kaufland je vymena na informaciach predajne. Zohnali sme vsetky chybajuce.Odporucam.
chýba nám: Yeti, Roswellské ufo, Adlet, Mantikora
a máme: Bezhlavý jazdec, Bixi, Bultungin, Gog a Magog, La Llorona, Leviatan, Nasnas, Ninka Nanka, Olgoj Chrochoj, Ogopogo, Piraňa,Šialený zlatokop,Tornádo,Tunguzský meteorit, Vlkolak,Viking, Wendigo, Yara Ma Yha Who, Zahhak
prosím IP, ďakujem
Predám 0,40 € za kus plus poštovné 2x modrá sopka, 2x ninki nanka, bigfoot, olgoj chorchoj
Ahojte, potrebujeme Lesovik.
Na vymenu mame sibirsky jednorozec, bermudsky trojuholník, qalupalik, roswellske ufo, impundulu
Ahojte, na predaj za 0,40 e mame este tieto: Mayska pyramida, La Llorona, Strasidelny klaun, Viking, Mantikora, Corpo Seco, Bigfoot ;)
@dany85 ahoj tak mam na vymenu kraken.viking.tunguzsky meteorit.saman.zahnak.adlet.baba jaga.bixi.ogopogo.sibirsky jednorozec.sialeny zlatokop.bermudsky trojuholnik.kamajtaci.ladovy cerv.mantikora.vodnik.tikoloshe
Potrebujem tornado.mayska pyramida.bogfoot.wendigo.ninki nanka.impundulu.yara ma yha who.bultungin.yeti.modra sopka a gog a magog
@simoniceli mam tieto a z tych asi nepotrebujes nic...ja od teba 4 🙂
@dany85 ja by som vzala všetky, mám tieto na výmenu 😊
Ahojte mam na vymenu: Bixi, sialeny zlatokop, ogopogo, olgoj chorchoj, qalupalik, asura, gog a magog, kamcatske udolie , tornado 2×.
Potrebujeme: vlkolak, zahhak, saman, kamajtaci, bunyip, yara yha who, impudulu, tikoloshe, adlet, kraken, ladovy cerv
@slavkapa80 mam lesovik na predaj

Ahojte, potrebujeme Lesovik.
Na vymenu mame sibirsky jednorozec, bermudsky trojuholník, qalupalik, roswellske ufo.