icon

Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením

augustbabo
12. jan 2019
kvietok01
3. mar 2019

Kaufland magnetky Spookies- mám navyše: Turguzský meteorit, kamčatské údolie smrti, kamajtači 2x, asura 2x, ľadový červ, tasmánsky diabol 2x, Tornádo, bermundský trojuholník, la Llorona, Ogopogo, Luz Mala. Cena 0,5 euro za kus.

minitatranka
3. mar 2019

@siebenpunkt potrebovala by som od vas Leviatana a na vymenu mam Asuru, bigfoot a meteorit

alexanotbad
3. mar 2019
amu
3. mar 2019

Som z Bratislavy a mám na výmenu: Kraken - Kamajtači - Bunyip - Olgoj Chorchoj - Býk, Korzár, Vlkolak - Wendigo - Ľadový červ - Leviatan - La Llorona - Sibírsky jednorožec - Mayská pyramída - Kamčatské údolie smrti - Tikoloshe. Potrebujem: Adlet - Bigfoot - Roswellské UFO - Piraňa - Corpo Seco - Mokele Mbembe - Impundulu - Viking - Šaman - Yora Ma Yaha Who - Lesovik - Modrá sopka -Gog a Magog.

snipper
3. mar 2019

@maru33ka zobral by som bixi a ogopogo, ponúkam na výmenu adlet a kamajtači

jujola
3. mar 2019

@snipper ja by som zobrala kamajtači a mám obe čo potrebuješ

jujola
3. mar 2019

@slavkapa80 ahoj môžeme sa zajtra stretnúť donesiem ti mantikoru za impundulu

slavkapa80
3. mar 2019

@jujola pisem ip

jujola
3. mar 2019

@amu ahoj aj ja som z BA potrebujem Kamajtači - Bunyip možem vymeniť za modrú sopku lesovik alebo niečo ine

verenna111
3. mar 2019

Baby mne chýba už len kamajataci a zahnak.a títo na foto mám na vymenu poprípade predaj.

snipper
3. mar 2019

@jujola dobre a čo ešte potrebuješ?

jujola
3. mar 2019

@lubaka ahoj ak ešte potrebuješ čínskeho draka ja mám vymením za kamajtači som z BA

jujola
3. mar 2019

@snipper potrebujem bunyip , muž škorpion, yety a zara ma yma yho a gok a magok

matusiatko
4. mar 2019

Mám na výmenu (viď foto), potrebujem wendigo, bezhlavy jazdec, mayska pyramída, nasnas, vodník, yeti, asura.

snipper
4. mar 2019

@jujola dobre napíšte mi do SS adresu pošlem

summer1033
4. mar 2019

@matusiatko je mozne kupit magnetku bixi? Bohuzial nemam na vymenu ziadnu z tych co potrebujes. Chyba nam uz len tato posledna.

aksniteb
Autor odpoveď zmazal
macebe
4. mar 2019

@mayor Zdravím, mám Vikinga aj samana. Mám záujem o BIGFOOT, LUZ MALA a BABA JAGA. M

05ada
4. mar 2019
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Ahoj mamicky, ponukam na vymenu
Corpo Seco ,
Tornado
Korzar,Vlkodlak
Sialeny zlatokop
Nessie
alebo ak mate zaujem vymenim za figurky pepppa pig vsetko nove nehrane. Predam magnetky kus po 0,50e figurky 1ks po 0.80e
nemame - Bunyip, Zahhak
Dakujem

lubaka
4. mar 2019

@jujola ahoj, je mi ľúto ale už mám dohodnutú výmenu na čínskeho draka.

snipper
4. mar 2019

@aksniteb zobral by som bixi a ponúkam na výmenu nesie a pridám Qualapik(máme viac kusov)

stevka23
4. mar 2019

Dobrý deň mám na predaj tieto magnetky... Cena je 0,45€ za kus

baklik
4. mar 2019

ostala nam asura a mayska pyramida. mal by niekto zaujem?

majka238
4. mar 2019

Ahojte, mam na vymenu Tasmansky diabol, Ladovy cerv 2x, Corpo Seco, Leviatan a zhanam Kamajtaci, Wendigo, Impundolu, Zahhak, Mantikora, Ogopogo, Yara Mayha.

mimibiga
4. mar 2019

@aksniteb Dobrý deň, mala by som pre vás NESSIE, YETI, OGOPOGO a mala by som záujem o adlet, gog magog, a leviatan. Ďakujem s pozdravom Ktarína

mimibiga
4. mar 2019

@majka238 Dobrý, mala by som pre vás MANTIKORU a IMUDULU a potrebovala by som corpo seco a ľadový červ. Ďakujem s pozdravom

mayor
4. mar 2019

@macebe Dakujem ale uz je to neaktualne ... mame uz vsetky doma

aksniteb
4. mar 2019

@mimibiga píšem správu 🙂

aksniteb
4. mar 2019

@snipper píšem správu 🙂

simi2111
4. mar 2019

@slavkapa80 mrzí ma,už nemám:(