Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
Ahojte potrebujeme už len wendigo ma niekto na výmenu ? Na výmenu mame tieto : Lesovik, Šaman , Qalupalik, Bezhlavý jazdec, Tikoloshe, ROswellske UFO , Mokele Mbembe, Viking, Drakula, Pirana , Olgoj chorchoj, Sibírsky jednorožec , vodník, Vlkolak
Píšte do Správy
Bratislava (len osobne)
Ponukam:
Pirana
Tornado
Viking
Drakula
Bunyip
Kamajtaci
La llorona
Mokele Mbembe
Corpo Seco
Zhanam:
Impundulu
Thunguzsky meteorit
Bigfoot
PONUKAM: Tasmansky diabol, Baba Jaga, Leviatan, Asura, Tikoloshe, Ladovy cerv.
ZHANAM (vymenim, kupim): KAMAJTACI
ahojte, na predaj (0,40 e) mam:
- Baba Jaga
- Viking (2x)
- La Llorona
- Mayska pyramida (2x)
- Yara Ma Yha Who
- Bixi
- Bigfoot (2x)
- Bermudsky trojuholnik
- Qualupalik (2x)
- Corpo Seco
- Wendigo
- Sibirsky jednorozec
Na predaj (0,40 € za kus)
2x modrá sopka,
2x ninki nanka,
bigfoot, olgoj chorcoj, tasmánsky diabol, nessie
@katika85 mám pre vás gog a magog, bermudsky trojuholník vymením za wendigo, yeti a asura (doplatok)
Je tu niekto zo SNV s kým by sme mohli meniť osobne?
@augustbabo nemate nahodou mantikora a bigfoot, uz len tie nam chybaju
na predaj muz skorpion, vodnik, corpo seco,piramida,asura,yeti,cinsky drak, tikoloshe, tornado,luz mala, jednorozec,meteorit,tasmansky diabol, ladovy cerv,bixi, zlatokop,ogopogo, qualupalik..kus za 0,45..
@vierocka1980 potrebovala by som Yara ma yha who 🙂 ktore vam chybaju?
@aksniteb dobry vecer, zajra Vam napisem ... ale orientacne, europa, cina a taaak, nam este dost 🙂
@vierocka1980 a ktoré potrebujete?
@stastnunka dobry den mate este ogopogo,Tunguzsky meteorit,vodnik,Wendigo a tu s ladov.medvedmi?Mam aj na vymenu-ak vam dake chybaju..vdaka
@sarazoe už nemám žiadne 🙂 máme už plnú mapu tak som ich dala preč 🙂
@monciatko87 dobry den,potrebovali by sme corpo seco,zahak,mayska pyramida a vodnik.Napisete mi prosim na mail maria.hudekova1@gmail.com vdaka
@perlaoceanu ninky nanka, lesivik, leviatan, ogopogo, bogfoot, mantikora, tornádo, bermudsky trojuholník, kraken, ľadový červ, nasnas, viking, kamcatka, vlkolak, lesivik, vodník, bultungin, čínsky drak, olgoj chór hoj, asura, modrá sopka, drakula

@anavik29 Ahoj poprosil by som Luz Malla, Mantikor, lesovik