Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
Pekny den zhanam este magnetky :
Wendigo mantikora nessie mayska pyramida luz mala mokele mbembe saman vlkolak bixi dakujem Velky Krtis ☺
Je tu niekto z VK?
Trencin osobne na vymenu popripade postou ale viacej kusov naraz...
Potrebujeme: Bigfoot
Wendigo
Ninki Nanka
Yara Ma Yha Who
Gog a Magog
Modra sopka
Ponukam na vymenu: Kraken
Viking
Tunguzsky meteorit
Bermudsky trojuholnik
Zahnak
Adlet
Baba jaga
Bixi
Ogopogo
Sibirsky jednorozec
Sialeny zlatokop
Kamajtaci
Ladovy cerv
Mantikora
Vodnik
Tikoloshe
Ak vam chyba uz len zopar magnetiek a mate nejake na vymenu, skuste sa spytat v Kauflande na informaciach, v niektorych su ochotni vymenit.
V prešovskom kaufland zriadili na informáciách krabicu s magnetkami na výmenu...good idea.
Predám 0,50€/ks + pošta, alebo osobný odber NR:
Šaman 2x
Tasmansky diabol
Kamčatske udolie smrti 2x
Baba jaga
Yara Ma Yha Who
Tikoloshe
Modrá sopka 2x
Yeti 3x
Asura
Bigfoot
Tornado 2x
Mayska pyramida
Pirana
Bermudsky trojuholnik
Adlet
La Llorna
Bultungin
Nasnas
Gog a Magog
Poprosim zaujem do IP
@vierocka1980 my by sme od vás potrebovali Luzmala, Yara ma, Múmia, Meduza, Kamajtaci, Tunguzsky meteorit, LA Uorona.
Pre vás máme bigfoot, Modra sopka, Ľadový cerv. Sme z Bytče, ako sa dohodneme?
Dobrý deň, prosím zháňam už len 4 posledné magnetky čo mi chýbajú. Sú to: La Llorona, Mantikora, modrá sopka a corpo seco. Prosím, kľudne odkupim, na výmenu mám len pár. Len Bratislava prosím. Budem moc za ne rada a keď sa nájdu len u jedného človeka všetky 4.
@perlaoceanu určite. Kedy a kde😁
zhanam: sialeny zlatokop,bermudsky trojuholnik,olgoj,sibirsky jednorozec,kraken,viking,gog a magog,tunguzsky meteorit,nasnas
mame navyse: asura,nessie,pirana anakonda,saman,corpo seco,tasmansky diabol,wendigo
@vierocka1980 napr. V pondelok o štvrtej na nástupišti?
@perlaoceanu budete čakať na autobus? Ci môžem prísť aj tak +-5min.
ahoj, zhanam mantikora, tornado, luz mala, baba jaga, zahhak a yeti. Mam wendigo, corpo seco, tikoloshe, mokele mbembe, viking, bermudsky trijuholnik, impundulu, kraken, bigfooot, pirana/anakonda, qalupalik, la llorona, mayska pyramida, yara ma zha who, saman, gog a magod, Olgoj chorchoj. Som z Ivanky pri Dunaji. MC
@simoniceli ahoj, potrebujem OGOPOGO a ZAHHAK
mam WENDIGO A BIGFOOT..vymena postou?
Potrebovali by sme magnetky c.1 Drakula, c.2 Vlkolak, c.7 Asasin, c.9 Vodnik, c.17 Kamcatske udolie, c.20 Cinsky drak, c.26 Anubis, c. 29 Moembe. My mame tieto