Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
Predám 0,50€/ks + pošta, alebo osobne Nitra:
Šaman 2x
Tasmansky diabol
Kamčatske udolie smrti 2x
Baba jaga
Yara Ma Yha Who
Tikoloshe 2x
Modrá sopka 2x
Yeti 3x
Asura
Tornado 2x
Mayska pyramida
Pirana
Bermudsky trojuholnik
Adlet
Bultungin
Gog a Magog
Ogopogo
Mám zvyšne magnetky Spookies z Kauflandu,,,,, Tornádo, Kamčatské údolie smrti, Yeti, Vodník,
Cena 0,40 centov -kus+pošta......pri kúpe všetkých pošta zdarma 🙂
@anetta12323 mali by sme pre vás vodník a asura, potrebovali by sme ninky nanka, luz mala
potrebujem: Kamčatské údolie smrti, Čínsky drak, Modrá sopka, Zahhak
na výmenu mam: Corpo Seco, Tunguzský meteorit, Šialený zlatokop, Šaman, Bermudský trojuholník, Tikoloshe 2x
Predám alebo vymením: Tasmánsky diabol za Yeti alebo Bigfoot, Kamajtajci, Bixi, Impundulu, Nasnas ci Ninky Nanka. Prípadná výmena iba osobne - Bratislava.
Aktualizujem mám Medúzu, Corpo Seco, Baba Jaga, Bezhlavý jazdec, KamJtači vymením za Šamana, Wendigo, Čínsky drak, Nessie, Sibírsky jednorožec, Yeti
@matulienka10 dobry vecer...poslete prosim aj postou? rada uhradim postovne... pomahame zbierat neterke.. dakujem
@matulienka10 dobry den ak ich este mate mala by som zaujem o vsetky no z kazdej jednu...neskoro sme sa spametali 🙂
Postovne zaplatim....
Lucicka009, mate ešte lesovik? Máme drakulu a qalupalik.
Potrebujeme:
Šialený zlatokop, Qalupalik, Bigfoot, Nessie, Corpo Seco, Impundulu, Bixi, Vlkolak, Ústa ma yha who, Kamcatske údolie smrti, Zahhak.
Máme navyse: Lesovik 2x, Modrá sopka, Vodník 2x, LA Llorona, Leviatan, Ľadový červ 2x.
Vymeníme
@viera77 vymeníme ľadový červ za Kamcatske údolie smrti
@kukucka100 potrebujem modru sopku a mam corpo seko

@katika85 píšem ip