Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
Vymením za magnetky, ktoré nám doma chýbajú. Prípadne predám ak chýbajú vám.
Chýbajú nám: Mayská pyramída, Nessie, Bigfoot, Vodník a Asura.
K dispozícii :
Yara Ma Yha Who - 5 ks
Kamčatské údolie smrti - 1 ks
Lesovik - 1 ks
Qalupalik - 2 ks
Mantikora - 1 ks
Drakula a Medúza - 4 ks
Luz Mala - 1 ks
Tasmánsky diabol - 3 ks
Bunyip - 2 ks
Tunguzský meteorit - 4 ks
Šialený zlatokop - 2 ks
Nasnas, múmia, anubis - 3 ks
Wendigo - 5 ks
Bixi - 1 ks
Tornádo - 2 ks
Bezhlavý jazdec - 1 ks
Corpo Seco - 1 ks
Gog a Magog - 2 ks
Tikoloshe - 2 ks
Sibírsky jednorožec - 2 ks
Loď duchov, Bermudský trojuholník - 2 ks
Kraken - 1 ks
Leviatan - 1 ks
Modrá sopka - 1 ks
Ľadový červ - 1 ks
Čínsky drak - 1 ks
Bultungin, Voodoo - 4 ks
Ninki Nanka - 3 ks
Baba Jaga - 1 ks
@simi2111 vymením za Mayskú pyramídu, Vodníka a Asuru, v mojom komentári mám tie ktoré sú navyše
@katy31 ahoj. Mam Luz Mala. Mozem ti poslat. A zobrala by som od teba viacero. Kludne aj odkupi
@anetta12323 Vymenim BUNYIP za NESSIE
Ahojte,
ZHANAM: cinsky drak, Tikoloshe, Olgoj, chorchoj, Yeti, Modra sopka, Gog a Magog, Zahhak, Bunyip, Viking, Pirana, Baba Jaga, Kamajtaci, Bultungin, Bermudsky trojuholnik, Luz Mala, Ninki Nanka.
PONUKAM: Asura, Kraken, Leviatan, Adlet, Yara Ma Yha Who, Corpo Seco, Roswellske UFO, Ogopogo, Bixi, Mantikora, Mayska pyramida, La Llorona, Qalupalik
Potrebujem poslednú Yara ma ya who ....na výmenu mám Corpo seco, zlatokopa, Tunguzský meteorit a bezhlavého jazdca .....len Bratislava
Kocky chýbajú nám Adlet, Kamcatka, Leviatan, Viking, Bigfoot, Lesovik, Wendigo, Sibír.jednorozec, Mantikora, Bixi, Roswell.ufo, Kamajtači, Mayska pyramída, Piraňa, Kraken, Nessie, Asura, Ľadový červ. Na výmenu mám Gog a magog, Šialený zlatokop, Čínsky drak, Tasmansky diabol, ninki nanka, Tikoloshe, Bultungin 2x, Múmia 2x, Yeti, Mokele mbembe
@nanulka24 ahoj. Mam Leviatan a Kraken. Na vymenu by som potrebovala Mokele Membe a Sialeny Zlatokop
@brigelka ahoj. Mam Činsky Drak, Šaman, Leviatan. Vymenim za Kamcatske udolie smrti, Tornado a Mokele Mbembe
zhanam:sialeny zlatokop,bermudsky trojuholnik,olgoj,sibirsky jednorozec,ninky nanka,kraken,viking,gog a magog,tunguzsky meteorit,nasnas
mam navyse: wendigo,pirana,nessie,asura,ladovy cerv,bezhlavy jazdec,qalupalik,saman,tasmansky diabol,corpo seco