icon

Kauza Mokráňová, ktorú okradla upratovačka

3. júl 2025

Pocuvala som vcera podcast, kde spominala tuto kauzu, ako ju okradla 24 rocna mlada baba, co jej chodila upratovat
Ja neviem, mne ta Lucia pride ectrne povysenecka. Ja samozrejme odsudzujem tu kradez. To je neakceptovatelne. Ale ta baba jej tie veci potom vratila a nejake uz nemala lebo ich predala. A vyvijali tam na nu tlak, ze ak ich nevrati, ze pojde na policiu. To akoze vazne si myslela, ze dostane spat veci, ktore boli predane? To dievca bolo slobodna mamicka a zevraj potrebovala rychlo peniaze,tak ich predala. Ze uz bola taka zufala, ze jej napisala ze spacha samovrazdu, ak ju nahlasi. Preco jej teda nenavrhla, ze spisu nejaku zmluvu, kde jej bude tie ukradnute veci splacat? Ja viem, ze sa to nema robit a mozno to uz urobila viackrat. Ale prislo mi od tej Lucii, ze si normalne uziva ten pocit, niekomu nahanat strach. A nasledne tam riesili, ze v tom case nejaka mlada mamicka spachala samovrazdu a sa v tom podcaste na tom smiali, ze ona si myslela, ze to kvoli nej. Pritom co je ona? Tie peniaze a handry ma vsetko od svojho chlapa a tvari sa, ako keby si na ne krvopotne zarobila. Samozrejme tu mladu odsudzujem a ja by som sa nikdy neznizila tak, zeby som sla kradnut. Ale ta Lucia mohla nakst ine riesenie, ako ju rozvlacat po mediach

Strana
z3
dadis
4. júl 2025
@vroni

@dadis, veď to. Proste veríš, že je morálne čistá, keď si ju pustis do intímnej zóny (do domácnosti a bytu), niekedy vie o tebe upratovačka viac než kamoška, neviem, nejako ťa to asi vytočí viac ako nejaký neznámy človek slovo niekto, koho vidíš len občas pracovne. Teda, si myslím....

@vroni Ale neprehanaj, robit s z upratovackh blizku osobu je vazne divne. Ak aj. Ak by mi oblecenie vzala kamaratka, tak ju skor lutujem nez lyncujem. Este jej aj zopar handier pribalim.

vroni
4. júl 2025
@dadis

@vroni Ale neprehanaj, robit s z upratovackh blizku osobu je vazne divne. Ak aj. Ak by mi oblecenie vzala kamaratka, tak ju skor lutujem nez lyncujem. Este jej aj zopar handier pribalim.

@dadis, blízku nie. Ale za osobu s prístupom do intimity domácnosti. Proste keď už si pustas blchu do kožucha, aspoň by ta blcha mala byť korektná.

Strana
z3