icon

Kauza zo shopaholicadel

25. feb 2023

O co tam ide? Kto to vie vysvetlit?

janai1
Odpoveď bola odstránená
oliviakatka
25. feb 2023

Z môjho pohľadu: Dievča na hranici retardacie (to povedala jej sestra) s poruchou osobnosti poznačené zrejme nie príliš idealnym detstvom a šikanou. Neistá sama sebou sa snaží utvrdiť sa vo vlastnej dôležitosti. Prázdny a smutný duchovný život si kompenzuje zhromažďovanim zbytočnosti, ktoré jej šťastie prinášajú len na malý moment, preto potrebuje nakupovať haraburdy každý deň 🤷🏼‍♀️ Počty sledujúcich a videní na jej videách kŕmia jej pocit nadradenosti a z toho pramení tá arogancia a zloba. Proste smutný prípad na ústavnú liečbu. Okrem toho finančný negramot, ktorý nedopadne dobre kým niekto normálny nezakročí.

autor
25. feb 2023

@janai1 nie, vraj je to len projekt

yvanielka
25. feb 2023

Silne pochybujem, že je to iba projekt, to by musela byť inak inteligentná aby toto dokázala zahrať, čo žiaľ nie je, je to chúďatko.
A ona sa na sociálnych sieťach pohybuje už roky. Len sa na nej potrebuje teraz Kazma priživiť (alebo ona na ňom 😀)

janai1
Odpoveď bola odstránená
vava_1994
25. feb 2023

Táto reartovaná osoba nemá nič spoločnel s tým projektom, už to je dalvno vysvetlené, že Dana je dátova schárnka…to je len blbá náhoda a kazma kvôli číslam spraví čokoľvek…adela by mala byt nesvojprávna do konca života lebo jej ten pes skape kazdu chvílu pri jej skúšaní so zajacom, koľko vydrží vo vode bez dychu..nenavidím tu osobu, zdvíha sa mi žalúdok z nej

bajka16
25. feb 2023

Je chorá je to na nej vidieť aj počuť. Tam nič normálne nehľadaj. Myslí si, že zožrala všetku slávu, pritom si z nej ľudia iba robia srandu. Podľa mňa to ani nedopadne dobre, pretože jej stačí že jej zmiznú sledovatelia a ona to psychicky nezvladne. Nemala by byť svojprávna určite, nerozumiem prečo jej rodičia nezasiahnu.

autor
25. feb 2023

@vava_1994 Aka Dana a aka datova schranka?

vava_1994
25. feb 2023

Projekt od Kazmi

autor
25. feb 2023

@vava_1994 Vysvetlis?

alguno
25. feb 2023

@janai1 Musím ťa opraviť - nechala morča samé v zime v byte kde sa nekúrilo aj týždeň, vlastne pomaly a kruto zomieralo. Potom ho nehodila ako odpad do kontajnera, ale bachla ho vedľa, ako nejakú špinavú handru. A to nehovorím, ako mu čistila mini klietku, rôznymi chemikáliami, po vyčistení mu ju prestriekala sprejmi... Ako mohol dýchať?! Jedného králika utopila vo vani, a druhého vraj darovala nejakej rodine, či je to pravda neviem. Má aj psíka, má zdravotné problémy, dokonca mal aj zápal žalúdka, bol aj niekoľko dní na veterine, lieky čo mu mala dávať vyhodila do koša. O díéte ani nehovorím, dáva mu samé hovadiny...HNUS!
Čo sa týka auta, v zime jazdili na letných gumách. Haváriu nemali, len nemohli výjsť z priekopy alebo jarku, a museli im pomáhať. Adéla volala vtedy majiteľovi auta, a vynadala mu, prečo im dal letné gumy.
Davidovy riadi celý život, kedy môže a kedy nemôže ísť na záchod, ako má pri jedení sedieť, bude počas jej natáčania stáť a pozerať sa na ňu, samozrejme, aby ho kamera nevidela. Dáva mu jesť, čo čo ona chce a koľko ona uzná za vhodné. Uráža ho, ponižuje a možno aj fackuje... Ale keby s ňou nechcel byť, tak ujde, no nie?!
Pre mňa je to narušený, zlý a sebecký človek, ktorý by nemal nikdy vlastniť zviera ani mať dieťa!
Strašne mi je ľúto tých zvierat, čím si prešli kým zomreli. A ešte má psíka...

vava_1994
25. feb 2023

Zohnal si nejakú ukrajinku ktorá pred cca asi mesiacom alebo vyše vydali video ako tam povedala že, Ahoj som Dana a nekandidujem za prezidentku, pridali tam tam nejaké číslo ktoré sa zhodou okolností rovnalo číslu adely, keď bola v superstar, a vsetci z toho spravili velke bum že adela je kazmiv projekt, že dana je vlastne adela, porovnavali zuby, že maju jeden velmi podobne krivý, dana sa podobá na adel…no proste hneď som si nyslela svoje…a nakoniec od kazmi vyslo video že dana je datova schranka akoze DatovA schráNkA.

alguno
25. feb 2023

@vava_1994 odkaz na video?

petulda333
25. feb 2023

@alguno ak mas tiktok zadaj dana a hladaj toto dievca

autor
25. feb 2023

@petulda333 Co je datova schranka v suvislosti s Kazmom a Danou?

janai1
Odpoveď bola odstránená
kakawah
25. feb 2023
xsandrax
25. feb 2023

Dnes o nej prvýkrát počujem 😳 pozrela som si jej profil a netuším ako ju môže niekto vôbec sledovať, to na toto sú ľudia zvedaví? 🤯 niekto by mohol povedať, ze tiež sledujem hocikoho, ale je tam aspoň nejaká hranica IQ pod ktorú nejdem a takéto individua nemienim podporovať tým, že im dám follow 🤢🤮

solida1
25. feb 2023

@xsandrax ja som si dala do Googlu o koho? čo? ide. Asi som niekde pozadu 🤔

kakawah
25. feb 2023

@solida1
@xsandrax no ja ju nesledujem, také primitívne, pár krát mu vyskočila krátke video na YT, pozrela som čisto zo zvedavosti 😆

janagontkovic
25. feb 2023

Je to velmi jednoducha češka. Nema to v zivote lahke. nedostavala vela lasky a pozornosti v detstve. urcite mala problemy aj v skole a v praci (ked nejaku predtym mala) velmi problematicka osoba tuziaca po pozornosti od vsetkych naokolo… stale okolo seba kope len aby sa o nej rozpravalo.

petulda333
25. feb 2023

To ja netusim co je ta datova schranka. Ja som ich vsetkych blokla,len toto trochu som zachytila

zuzi0911
25. feb 2023

Tak ona je chora,to uz na pohľad vidno...
A trpí viacerými psych.dg podľa mna

tripetta
3. apr 2023

@alguno "Ale keby s ňou nechcel byť, tak ujde, no nie?!" - keby každá týraná žena nechcela byť s tyranom, tak by od neho ušla. Súdiš podľa tvojej zvláštnej logiky, ale vôbec nevieš aké to je, keby si vedela, nesúdila by si tak. Kto nezažil nevie 😉
Tiež mi je ľúto jej zvierat a hlavne rodiny, ja to teda sledujem už nejakú dobu, čosi viem od hyen zo streamov a je to teda sila

vava_1994
3. apr 2023

@tripetta sa davidom už chvála bohu nieje, ale má ďalšieho alfasamca rovnakého ako ona..

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
aweramina
21. máj 2024

preco to ceska veterina este neriesi?