icon

Káva so starým známym

12. júl 2022

Po asi 6 rokoch, čo sme sa nevideli ma stretol známy. Kamarát môjho ex priateľa.. Vyhľadal ma na nete, napísal mi. V pohode komunikujeme, pozval ma na kávu. Ja by som aj šla. Výlučne priateľsky chceme ísť samozrejme... len problém nastáva, že môj partner nie je nadšený. Už skoro 4 roky sedím doma a starám sa len o deti, partnera a domácnosť.. ako berú, alebo by práci vaši partnery to, keď s niekym idete. Poprípade z mužom... môj si bezne chodí s kamarátmi von, ja som doteraz nemala s kým, keďže sme sa sťahovali, a strasne veľa starých kontaktov som zrušila a nové som zatiaľ nestihla nadviazať. Ďakujem za názor.

Strana
z2
ndrag
13. júl 2022

inak prestalkuj si internet, ci sa "stary znamy" nevenuje napr financnemu poradenstvu, alebo nejakej forme MLM, to potom nebude len taka kava zo zaujmu 😀

h2
13. júl 2022

Tak záleží na tom, ako sa prejavuje to "nie je nadšený". A ďalšia vec je aj to, či mu vadí, že ideš s mužom, lebo je žiarlivý, alebo nie je a vadí mu, že bude mať zatiaľ deti na starosti. Ani neviem, čo z toho by mi vadilo viac. Ale ak chceš ísť so starým kamošom na kávu, tak určite choď. A bez výčitiek! Muž si chodí s kamarátmi, kedy len chce a ty jedinýkrát nemôžeš?!

maialeo
13. júl 2022

Môj aktuálny stojí jeho plutom na mojom ascendente 😀 Je full time pri mne, žiadna káva s hocikým nehrozí. A vlastne... prečo káva s iným, keď s mojim je najlepšia.

BTW... tebe by nevadilo, keby išiel on na kávu s nejakou?

mandzula
13. júl 2022

Ja chodim na kavu so spoluziakom so strednej, muz si zas vybehne s kamaratkou, ktora v jeho zivote bola davno predo mnou. On sa nema o com bavit s mojim kamaratom, ja s jeho kamaratkou, co vsak neznamena, ze ich teraz mame vyradit zo svojich zivotov.

maialeo
13. júl 2022

@mandzula babenka píše, že je žiarlivý. Takže mu asi vadí aj poštár.

mandzula
13. júl 2022

@maialeo ja by som inak chcela uz konecne vidiet dakeho postara, u nas su 40 rokov len postarky. 😀 A k ziarlivosti som sa nedocitala, no neviem, ci by som zila so ziarlivcom.

Strana
z2