Kávičkáreň
Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....
Vítam Vás

jej ahoj, som rada že je tu prva dama na kafčo
tak aké si dáš? 🙂 😉
asi sa trocha predstavim ...som M.Lieskoveho a mam dve deti, s mladšim som ešte na MD ale už len do marca
ahojte..môžem medzi vás?hoci som už dnes 3 kavičky mala 🙂
kludne pod, naše su neškodne 🙂
dobrý večer, môžem sa pridať? podáva sa aj latté? 😉 😀
dobrý večer jestli můžu s čajíkem tak se ráda přidám
tak ja len nesku 🙂..no deturence spinkaju a to super ticho 🙂 užasné 🙂
ooo baby podavame všetko .... som rada že ste sa popripdavali, aj moje decka už spia, dnes boli na zabitie ale konečne je tu ticho
ako ste na tom vy? ja čekujem net a rozmyšlam nad darčekmi pre rodičov, oni su ten najťažší oriešok ....
@rikarr taky vymýšlím co našim,každý rok je to s nima horší a horší,děda nic nechce a máma ta všecko má-krom peněz,ale těch není nazbyt ani u nás,no nej dárek pro mámu jsou rozšmajdaný botky-pokaždý u nás proleze botník po holkách,má obrnu na noze a vybočený palce,ale díky té obrně jí s tím nic neudělají,ono je stejně zázrak že chodí,v 89 spadla z jeřábu tak má nějaký pozůstatky,takže asi jako každý rok něco dobrého,knížka k tomu a dědovi psí kalendář
jinak já jdu malého teprve uspávat,byl s tátou ve vaně a dobře se probral ☹ takže s vámi moc neposedím,ale třeba si dá kávičku někdo se mnou hezky po ránu 🙂
ahoj kaja.tiež som bola na tom ako ty.ked sme sa sem nasťahovali,tak prvy rok bol hrozný.nikoho som nepoznala.a všetky kamaratky 30km daleko.ale teraz po 3 rok.je to super.hoci nekávičkujeme moc,ale stretavame sa vonku s detmi 🙂
ahojte, mne uz maly buvka tak oddychujem po burlivom dni. Dnes som kavicku ani nestihala pit tak si jednu urcite dam. 😉
veru ja ani neviem či som kavu vobec dnes mala 😅
no moji rodičia nič nepotrebuju a nerobte si starosti, tak je tažko vybrat
@marecek4 ja som sa rozhodla kupit mame kabelku,pre takych co maju vsetko,kabelka nie je zla🙂))
@vanes10 ja sa tesim do prace,dufam ze tak najdem nejake kamosky a novych ludi.a zajtra idem prvy krat do materskeho centra v nasom meste,lebo byvame na dedine,tak dufam ze aj tam stretnem niekoho na pokecanie...
my tiež na takej dedinke,ale dosť rušnej 🙂 super prostredie aj ludia 🙂 ...kočky čo idete piecť na vianoce?
Ja mam niekedy taky pocit, ze ma ta materska zabija, mam niekedy aj vycitky kvoli tomu, ze rozmyslam ci som s babom nemala este pockat a nemala si trosku este uzit. Ja som spolocensky typ a zatvorena stale doma psychicky ma to zabija
Idem medzi vas sa vtirnut. Babatenko moje uz zalomilo pred hodinou tak som si poupratovala trosken bytik, este periem a mycka umyva riad tak ja som si dosla nohy vylozit. Kavu som nemala ani nepamatam, snazim sa to obmedzit predsalen to nie je az tak zdrave a za dalsie popravde ani nemam cas ju kedy vypit pri tom mojom sibalovi. Ked uz tu riesite co rodicom na vianoce, ja mam tiez dilemu ale vymyslela som taku vec co viem ze by aj cceli a to ze im kupim fotenie s mojim malym.
@powerica1 a nevycitaj si ze mas myslienky ze si mala s babom pockat. Myslim ze nie si jedina ktora na taketo nieco pomyslela. Materstvo je sakra tazke a sem tam aj ja mam dni ked si hovorim ze mi chyba moj zivot aky som mala pred drobcom. Ale na druhej strane som takto spokojna a nasla som taku svoju vnutornu rovnovahu typu ze moj zivot ma zmysel a mam pre koho zit 😉

@rikarr ahoj, ja sa rada pridám.. 🙂