icon

Kávičkáreň

rikarr
8. nov 2012

Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....

Vítam Vás

Kávičkáreň
rikarr
autor
8. nov 2012

myslim že každa ma občas take myslenie

powerica1
8. nov 2012

@vanes10 ono sa to nezda ale oddych a odreagovat sa potrebuju aj maminky na materskej, neni to zla mama ked sa ide trosku vyvetrat aj dietatu to prospeje v tom smere, ze maminka sa odreaguje a ma lepsiu naladu 🙂

powerica1
8. nov 2012

@rikarr asi to tak aj ja zacnem riesit skvely napad 😀

powerica1
8. nov 2012

@ibajeho to bolo pekne, vsak preto mam take vycitky, ze ako mozem pomysliet na to, ked ho vidim ako buvinka v postielke tak som stastna ze ho mam. Mozno je to aj tym ze som casto sama

rikarr
autor
8. nov 2012

ja som bola pri malej hrozne hlupa furt som ju všade vlačila jak koča anechcela som ju nikde nechat až potom som musela lebo sme mali ist na svadbu ale ny vychod sk a to bola moc mala na cestu kamoši by s aurazili keby sme nepršili tak to bolo 1x kedy som bola niekde bez nej ale ten pocit .............waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw nikde som sa neotačala,nikoho nehladala, super to padlo, jasne že bolo 1000 telefonatov čo a ako ale to ma nakoplo

vanes10
8. nov 2012

@ibajeho pekne si to napísala 🙂 ja som svokre objednavala s Avonu.ona sa vždy poteši s tými SPA kozmetikou-)

powerica1
8. nov 2012

No ved to, ze prestali sme zit ako sme ostali na materskej a to je chyba 😒

rikarr
autor
8. nov 2012

ale tak zase mame niečo ine čo ti druhí nemaju
moje kamošky aznami boli dlho slobodní a bez zaväzkov a ja som davno už menila plienky a riešila kočiky a zavidela im ale potom ma napadlo že však oni by asi aj chceli taky život ako mam teraz ja, deti a stalost ...ved len vianoce o čo su teraz krajšie s nimi ked šklbu tie papiere ....

vanes10
8. nov 2012

@powerica1 veru ano..pred 2 mesiacmi ako mi začal malý sám chodiť,to bolo nezastavitelné..a večer som padla do postele hned ako malý zaspal..

vanes10
8. nov 2012

@rikarr no my rozmyšlame ako s vianočným stromčekom..pre malého to bude poriadne pokušenie 🙂

rikarr
autor
8. nov 2012

@vanes10 kolko ma maly?

vanes10
8. nov 2012

teraz 12 bude mať rok..ale je to šinter poriadny.a rozumovo ani nehovorim..po kom to díte asi je 😀

kakika007
8. nov 2012

ahojte, pridám sa ku vám... aj keď teda takú skutočnú kávičku väčšinou nestíham...
🙂

rikarr
autor
8. nov 2012

jaj , my mavame živy stromček tak sa vždy popichal na nom a dal mu pokoj ale gule no ...zahrali sa na loptičky 😀

rikarr
autor
8. nov 2012

@kakika007 len sa pridaj, a neboj ani ja nestiham, možno len rannu ale ta nieje taka ta prava v klude vychutnana

vanes10
8. nov 2012

@kakika007 vitaj medzi nami 🙂
@rikarr my len umelý,ale živý by som radšej..pri dcerke sme nemali problem,ale malý mi už začal aj kuchynsku linku upratovať,tak myslím,že na stromček bude veeeeeeelmi zvedavý 🙂

rikarr
autor
8. nov 2012

@vanes10 ja by som zas rada umely ..take krasne su teraz ale moj ani počut vždy dovlečie 2m stromisko

strihalka
8. nov 2012

myslim si e tato tema by moha byt aj soukroma, aby sme tu mohly aj ine probirat 🙂 inaaac ja milujem kavu a za par dni nam domu dojde presicko delongi a budem mit cerstve namletou kavicku prelitou horucou vodickou...mnaaaaam

@rikarr

rikarr
autor
8. nov 2012

@strihalka napad nieje zly, ale ešte by som počkala kym sa popridavaju aj ine maminy čo temu zbadaju možno rano či o tyžden a ked sa ustalime zamkneme ju

powerica1
8. nov 2012

@vanes10 tak moj zatial len beha po 4 vsade kutre, idem na wc on sa priplazi za mnou, minule mi zaliezol v spalni pod postel ale presne pod stred postele a nemohla som ho vytiahnut ja som sa nezmestila pod postel a nedociala som na neho, on sa len smejkal ako natahujem ruky za nim nakoniec som ho prilakala na mobil 😀

strihalka
8. nov 2012

@rikarr velmi se tesim na ohovarani 😀

strihalka
8. nov 2012

ale niee, ale tak obcas hej 😀 😎

powerica1
8. nov 2012

U nas budu prve spolocne vianoce tak som sama zveda ake to bude ako 3 clenna rodina

strihalka
8. nov 2012

@powerica1 aaaaaj u nas🙂 a hrozne se na to tesim.-)

rikarr
autor
8. nov 2012

@powerica1 určite to bude krasne, my sme prve mali s mimi tak to boli take obyč ale tie druhe už stali za to

powerica1
8. nov 2012

@strihalka aj ja ako to bude cele prebiehat a hlavne ako bude vsetko malinky vnimat

vanes10
8. nov 2012

@powerica1 tak mobil,to je lákadlo aj u nás.už sa naučil sám zliesť s postele,proste musím mať oči aj na chrbte 🙂
@rikarr ale tá vôna toho ihličia,to je vôna vianoc.. 🙂

strihalka
8. nov 2012

@powerica1 ake mate darky a kolik?lebo ja by jsemproad neco kupovla adufam, ze malou bude bavit aspon to trhani baliciho papiru, alebo stromecek😀, etn jak bu ete resit, u stropu, alebo ako?

powerica1
8. nov 2012

Doteraz sme kazdy chodili k svojej rodine, alebo raz u jednych, raz u druhych a teraz spolu.
Jaj zajtra mi konecne pride drahy domov uz sa straaasne tesim 😀

natal12
8. nov 2012

ahojte možem sa pridať ? 🙂 akurát popijam caffé latté 😉