icon

Kávičkáreň

rikarr
8. nov 2012

Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....

Vítam Vás

Kávičkáreň
rikarr
autor
9. nov 2012

@aduskatt ake torty? ja doma piekavam deckam - teda žiadne umenie ale bavi ma to

kaja173
9. nov 2012

@rikarr no ja mam pocit za posledne roky ,ze my mami neposluchame 🙂

aduskatt
9. nov 2012

@rikarr no sak take normalka na papanie🙂 sak mrkni album ak chces, mam tam zopar.a idem robit na stuzkovu minitorticky, tak si to chcem dopredu pripravit, aby som to potom nerobila tri dni v kuse, lebo toho bude dost 🙂

smetiacik
9. nov 2012

@rikarr čo si tam kto dá,tak si to tam aj nájde 😀 ale má to niekedy aj svoje výhody 😀

momobobo
9. nov 2012

@aduskatt jej som mrkla na tortičky ty si riadna šikula. Môžem sa spýtať ako robíš ten fondán?

rikarr
autor
9. nov 2012

@aduskatt už som pozrela krasne a ta trblietkava.....jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

rikarr
autor
9. nov 2012

@smetiacik ja som satento rok zatala a povedala že nebudem davat ježiškovi žiadne napovedy, každy rok mu pišem @ zo zoznamom ale tento sa veru na neho vykašlem nech si potrapi hlavu

vanes10
9. nov 2012

@aduskatt teraz som si kukla tvoje tortičky..klobuk dole 🙂 🙂 my ideme dnes tiež pre jednu pre malú.zajtra máme také menšie posedeníčko doma,malá má zajtra 4 a malý v pondelok 1rôčik 🙂

smetiacik
9. nov 2012

@aduskatt nádherné,dovoli som si aj ja pozrieť,tiež pečiem ale stým marcipanom to akosi neviem,nádherné 🙂

aduskatt
9. nov 2012

@vanes10 super, tak to dobre oslavte🙂

rikarr
autor
9. nov 2012

och baby idem to nalepit aby mala krpana prekvapko ked pride zo školky, hadam to nedomrvim

aduskatt
9. nov 2012

@rikarr neviem, ktoru myslis, idem kuknut🙂 tu babatkovu?

rikarr
autor
9. nov 2012

@aduskatt ružova s babatkom

rikarr
autor
9. nov 2012

fakt to idem nalepit potom hodim foto a pisala som už adminovi nech ma da info o uzamknuti

aduskatt
9. nov 2012

@rikarr myslela som si🙂 tak je taka jemna🙂 mne sa celkom pacia take tortusky🙂

smetiacik
9. nov 2012

@rikarr tak nech sa darý mne už tiež došli detúrence,tak idem to nakŕmiť lebo sa mi to rozrástlo o dve detičky až do nedele,dúfam že to prežijem a hlavne byt 😀 a potom hajdi von venčiť hafana 😀

vanes10
9. nov 2012

@aduskatt mali sme mať pôvodne väčšiu oslavu,ale nejak sa to teraz nedá.zomrel svokor ☹ ja mám tiež 15 nov.a svokra 17. ☹

aduskatt
9. nov 2012

@vanes10 to ma mrzi

vanes10
9. nov 2012

@aduskatt v pohode..snažim sa to predýchať..kočeny ideme torty zobrať,tak zatial pekný dník 🙂 a nezabudnite na kávičku 😉

sarka9832
9. nov 2012

Ahojte,mozem sa aj ja pridat?aj ja mam rada kavu sice niekedy ju pijem uz studenu ale co uz to je na krasu pekny den

kaja173
9. nov 2012

baby,varila som ryzoto,dala som don grilovacie korenie,zeleninovu zmes a dietnu salamu,a ja som si navrh postruhala nivu a pochutkovu smotanu a mnam,celkom chuti 🙂
a aj kavicka je uvarena 🙂
sikovne ste baby,take torticky som vzdy obdivovala

rikarr
autor
9. nov 2012

no hotovo, nalepky nalepene, mala padne na rit ked to zbada 😎

rikarr
autor
9. nov 2012

@sarka9832 kludne s apridaj

ewisam
9. nov 2012

Ahojte smiem sa pridat?

rikarr
autor
9. nov 2012

jasnačka

tak baby ..idem sa nachystat pomaly zobudit maleho apojdeme do školky
nechce s ami zim aje tam brrrrrrrrrrrrrrrr,

kaja173
9. nov 2012

@sarka9832 ahoj.ake stare mas dieta,pripadne deticky????

sarka9832
9. nov 2012

Mam 2 dievcata Sarka druhacka 8r. a Sofinka skolkarka 3r.

maria613
9. nov 2012

No super vidim ze sa tu preberaju robenie torticiek aduskatt fakt krasne torty wow 🙂

kaktusik007
9. nov 2012

ahojte, tak je to tutovka - maleho (starsieho) mi od 7 januara beru do skolky!!!!! sa tesim ako male decko 😉
A aby dobrych sprav nebolo malo, mala som pohovor s kuratorkou a moj este aktualny vysiel z toho ako piiip... tak aj to potesi na dusi 😉
a do tretice dobra sprava - kupila som vianocne darceky - take puzzle a skladacky drevene... dufam, ze sa detom bude pacit 🙂

powerica1
9. nov 2012

@aduskatt no prekrasne torticky, sikulka,