Kávičkáreň
Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....
Vítam Vás

och baby idem to nalepit aby mala krpana prekvapko ked pride zo školky, hadam to nedomrvim
fakt to idem nalepit potom hodim foto a pisala som už adminovi nech ma da info o uzamknuti
Ahojte,mozem sa aj ja pridat?aj ja mam rada kavu sice niekedy ju pijem uz studenu ale co uz to je na krasu pekny den
baby,varila som ryzoto,dala som don grilovacie korenie,zeleninovu zmes a dietnu salamu,a ja som si navrh postruhala nivu a pochutkovu smotanu a mnam,celkom chuti 🙂
a aj kavicka je uvarena 🙂
sikovne ste baby,take torticky som vzdy obdivovala
no hotovo, nalepky nalepene, mala padne na rit ked to zbada 😎
Ahojte smiem sa pridat?
jasnačka
tak baby ..idem sa nachystat pomaly zobudit maleho apojdeme do školky
nechce s ami zim aje tam brrrrrrrrrrrrrrrr,
Mam 2 dievcata Sarka druhacka 8r. a Sofinka skolkarka 3r.
No super vidim ze sa tu preberaju robenie torticiek aduskatt fakt krasne torty wow 🙂
ahojte, tak je to tutovka - maleho (starsieho) mi od 7 januara beru do skolky!!!!! sa tesim ako male decko 😉
A aby dobrych sprav nebolo malo, mala som pohovor s kuratorkou a moj este aktualny vysiel z toho ako piiip... tak aj to potesi na dusi 😉
a do tretice dobra sprava - kupila som vianocne darceky - take puzzle a skladacky drevene... dufam, ze sa detom bude pacit 🙂

@aduskatt ake torty? ja doma piekavam deckam - teda žiadne umenie ale bavi ma to