Kávičkáreň
Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....
Vítam Vás

ja som tiež chcela kavovar nejaky dobry lae ked u nas pijem kavu len ja a ked pride občas navšteva chcu klasiku tak je to zbytočne ...
@aduskatt no aj by som ta pozvala 🙂)) dnes som si kupila aladinove korenie do kavy.. tak akurat testujem 🙂)))) pekne to vonia 🙂
šiperka
@simca06022011 pridem :D?
No ..... baby idem hodit foto nalepiek, mne sa to pači, muža trafi ale šak jeho problem,nie ?????
@rikarr no to poznam, minule som vsetkym urobila fajnove pikolko.. a bola som sprdnuta ze ci na nich setrim :P Ale moj priatel (z Budapesti) je na kavu tiez citlivy.. si pamatam, ze v bojniciach sme si pred 8 rokmi davali kavu... VIEDENSKU.. dostali sme zrnkovu kavu zaliatu + slahacku... samozrejme sme si to pomiesali... no hambila som saaaa..... 🙂)))))))
@simca06022011 to znie fajne, ale kavu ja len ciernu bez cukru, bez mlieka🙂
@reni1512 ked budes v ZV dobehni :P
chlapy niekedy nevedia oceniť čo je pekné,a hlavne čo nám to dalo práce....proste sme neoceniteľnééééé 😀
@aduskatt ja rada vyskusam, vsetko mozne 🙂)
@simca06022011 tak to aj ja, okrem kavy🙂
@simca06022011 a naco sluzi to korenie? 😅
@maria613 no to sa nasype to kavicky... 🙂))
Kedysi dávno Aladin obohatil kávu o kardamón a ďalšie koreniny. V arabskom svete je táto zmes veľmi obľúbená a milovníkmi kávy cenená kvôli priaznivému účinku na trávenie.
Pridajte malé množstvo do hotovej kávy. Výborné aj na ozdobenie dezertov.
Zloženie: kardamón, škorica Cassia, zázvor, nové korenie, klinček, vanilkový prášok, muškátový kvet - suroviny bio.
Suroviny z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
@smetiacik ale on sa strachoval lebo mala pred tym mala polepene kitiny v izbe a nedržali tak ich ponatierala lepidlom na papier 😀 😀 😀 😀 a zostali na stene flaky, teraz sme jej malovali izbu lebo už ma že ozaj vlastnu dievčatkovu a tie flaky šli tažko zatriet aj ich musel brusit tak sa strachoval velice že zas tam čosi nalepim a bude on mat robotu no ale tieto nalepky su origošky ....zatial držia (dufam,že siich maly nevšimne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 )
jáj,tie deti už nevedia čo zo sebou,len lietam do izby,už aj nehodu mali(vyliali malinovku v izbe),čo ma ešte čaká do nedele ?? ☹ nikam nemôžme ísť,lebo jedno dieťa je choré,ako ich zabaviť,už aj pes pred nimi zdrhá,chudátko .
@rikarr juuj a neskusali ste obojstrannu lepisacu pasku na steny? 🙂 da sa to aj odlepit potom...
mne drobec natrel telovym kremom stenu, ze "fajneee maminka" :P ... ale nastastie mame vsade "umyvacie" farby 🙂))
@smetiacik my sme doma zavrety uz 2 tyzden,... pred tym tiez skoro mesiac :( nastastie mam ohradku pre krpanu a nevylezie z tade 🙂))) Uz som na nervy... a lekarka povedala ze je ok v utorok, a ma ist do jasiel.. jasne... dneska farebne sople zase... no mozem ju dat do jasiel? zase sa ideme trapit doma :(
@simca06022011 tu zmes mam chut vyskusat do kremu, ked uz idu tie vianoce, ta kombinacia znie carovne🙂
@aduskatt no ved skus 🙂 ja s podobnou zmesou ale doma robenou peciem ovocie 🙂
@simca06022011 to poznám,neni to bohviečo,len ja tu mám na celý víkend kamarátkyne deti,majú 9rokov a je to horor 😀
@simca06022011 ja som pred dvoma tyzdnami kombinovala do torty jablckovy krem s vonavym korenim a skoricovoorechovym korpusom.no uzasne to bolo🙂
@smetiacik ja nemam ani kamaratku s detmi.. nie to este jej deti :P
je to tam

@rikarr a preco chcete temu zamknut?