icon

Kávičkáreň

rikarr
8. nov 2012

Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....

Vítam Vás

Kávičkáreň
rikarr
autor
9. nov 2012

toto je origoš na steny namelo by to zanechavat flaky ani stopy tak uvidime

maria613
9. nov 2012

@smetiacik ajaj tak to mas co robit veru a to este tvoje dieta je chudatenko chore ci? A oni sa tam blaznia 😖

smetiacik
9. nov 2012

maria613 @to nie,moja je zdravá,to sú dvaja súrodenci,chlapček a dievčatko,a ten chlapec je chorí aj keď sa tak netvári 🙂 ,a baby blbnú,občas sa medzi sebou súrodenci vytrieskajú tak len dúfam že ich v nedelu odovzdám celých 😀

smetiacik
9. nov 2012

@rikarr to je aké krásne...to je kúpené stej stránky??aj ja mám dcérku Viktoriu.....no nemá to chyby 😀

maria613
9. nov 2012

@rikarr wow no pekne ste dcerke spravili izbicku 😉

rikarr
autor
9. nov 2012

jj z tej stranky čo som pisala, maju krasne motyvy určo kupim aj malemu ked dostane rozum aj nam do spalne ked sa donutim omalovat, len momentalne maloval maly, stou poduškou na razitka nam oličil biely strop 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 muž to dlho rozdychaval 😝

rikarr
autor
9. nov 2012

@maria613 dakujem ešte jej chyba v izbe stol a komoda a bude kopletna už .....

maria613
9. nov 2012

@rikarr aa to.ako.sa dostal az k stropu

smetiacik
9. nov 2012

to je dobrá otázka,aj ja nad tým práve rozmýšlam 😀

rikarr
autor
9. nov 2012

jaj ....no my mame šikminy na poschodi (podkrovie) takked sa postavi na postel je až po strop 😀

smetiacik
9. nov 2012

takže zle uložená posteľ 😀

smetiacik
9. nov 2012

@rikarr ako tak na to pozerám,tak manžel sa za chvíľu bude aj báť chodiť domov aké prekvapko ho tam zas čaká,ale aspoň sa svami nenudí 😀

maria613
9. nov 2012

no ved za to lebo fakt.sa mi to zdalo divne ze maly...a dociahne az na strop no fajn 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som sa zasmiala

rikarr
autor
9. nov 2012

no nenavyberame si 😀 ale malu to za jej 5ročny život nenapadlo ...jeho napdne sama sprostost, tak ako mala nikdy nikde nekreslila len na papier on nam voskovkou pomaloval steny - takmer v každej miestnosti 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 viki si izbu už zamyka pred nim 😎 a raz v nestraženej chvilkne vynural centrofixu a celuuu podlahu vpracovni od stola až po okno počnaral, som sa vtedy tušim aj rozplakala

rikarr
autor
9. nov 2012

@maria613 ano znie to divne bez vysvetlenia, jedine že by bol dlhan dlhy čo teda on nieje vobec na svoj vek je jak trpazlik

rikarr
autor
9. nov 2012

@smetiacik poväčšine chodi len prenocovať, za svetla vidi naš dom velice malo ....

smetiacik
9. nov 2012

@rikarr no vyzerá to tak že z malého bude šikovný maliar,stým sa treba len zmieriť a nehať ho prejavovať svoj talent 😀 😀

rikarr
autor
9. nov 2012

ano už ho prejavil a ta kombinacia farieb, hneda voskovka na bledej stene, zelena a fialova na žltej stene a tmavo zelena a modra na oranžovej stene 😀 😀 😀 😀

maria613
9. nov 2012

@rikarr jeziskove to sa ti ani necudujem .tusim som minule v mama a ja citala ze je dobre dietatu vyhradit priestor na stene napr za dverami aby si tam kreslilo kolko chce a ked na to clovek neznesie pohlad tak mu tam olepit stenu velkym papierom nech sa vyboazni tak mozno skus a nebudu nehody i ked moze to sposobit aj to ze vsetko bude pokreslene len nie ten papir 😀

smetiacik
9. nov 2012

@rikarr tak to je asi jeho šťastie,a napokom to uvidí raz za čas na jednu šupu 😀 normálne mi ho začína byť aj ľúto,ale prepáč aj sa na tom smejem je to strašne zlaté 😀 ,takže vy už o darček máte postarané,každý dostanete po kybli farby a je to 😀

smetiacik
9. nov 2012

@rikarr má proste vkus,a talent 😀

rikarr
autor
9. nov 2012

@smetiacik hahaha ano apotom ho šlahne ešte sms ked mu banka napiše kolko sme za tie farby a nalepky zaplatili 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

rikarr
autor
9. nov 2012

@maria613 takyto psycho tah som spravila na svojho synovca a vysledok bolže malova všade len na ten papier nie 😀 😀 😀 😀 😀 😀

smetiacik
9. nov 2012

@rikarr tomu sa hovorí,šoková terapia 😀 😀 😀

rikarr
autor
9. nov 2012

@smetiacik ano on si naživanie s nami asi už ani nevie inak predstaviť

smetiacik
9. nov 2012

@rikarr tak nesmiete mu urobiť zmenu,a prestať mu robiť takéto veci,lebo myslím že to by bol najväčšií šok 🙂

rikarr
autor
9. nov 2012

hahaha to ano, nemožem najst foto tej podlahy ale ja ju raz najdem a ukažem vam

maria613
9. nov 2012

ajaj maly.sa mi zobudil tak sa lucim dokavickovania....🙂

evka3231
Odpoveď bola odstránená
ela2710
9. nov 2012

@evka3231 na taketo veci tu tema je, spamujes tym celu stranku 😒