icon

Kávičkáreň

rikarr
8. nov 2012

Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....

Vítam Vás

Kávičkáreň
raszuz
12. nov 2012

@lea641981 moja, ja mám tak 180 cm a dosť veľa kíl 🙂 a ujo mal tak 160 a 60 kíl 🙂 ... by som mu mohla ublížiť a čo potom? 😀

lea641981
12. nov 2012

@kaktusik007 mne capuccino nechutilo som na to zabudla a vychladlo 🙄 cajik si dam este 😀

smetiacik
12. nov 2012

@raszuz to milujem,keď niekto niekde býva dlhšie ako niekto druhý,tak si myslí že má na všetko nárok 😠 a všetko mu tam patrí .....

lea641981
12. nov 2012

@raszuz no vidis 😀 😀 ani by si s nim roboty vela nemala 😅 😅 😅 😅 mala si mu povedat ze 😀 ujo maly stary 😀 😀 😀

smetiacik
12. nov 2012

@lea641981 to ano,mala som to zaujimavé,a hlášky???tak to hej....ale aj ja som pustila hlášku,keď už som nevedela čo snimi,tak som im povedala,že keď sa nebudú normálne hrať,tak sa pôjdu učiť...a vtom môj manžel sa začal rehotať,že to čo už je za trest,a ja na to...nič iné ma nenapadlo v tej rýchlosti,tak sa mi smeje už druhý deň na tom 😀 😀

raszuz
12. nov 2012

@smetiacik veď to ... inak by sme parkovali pred vchodom, len je tam teraz zákaz lebo rozširujú škôlku, ale niektorým ľuďom nevysvetlíš, vraj mám ísť parkovať na začiatok ulice, tak som sa ho opýtala, ako mám aj s kočárom, resp. sedačkou, s dieťaťom a nákupom parkovať na začiatku ulice a potom to všetko dotrepať domov ... ale tajomstvo je, že ja som ešte na tom novom nejazdila, lebo sa trošku bojím 🙂, ale hádať sa môžem 🙂

raszuz
12. nov 2012

@lea641981 hej a mňa by zavreli za zdravého 😝 😀

smetiacik
12. nov 2012

@raszuz 😀 ,to ano,človek si musí nejako spríjemniť deň 😀 .Ale vidno že ten malý škaredý ujo sa tiež rád háda 😀

lea641981
12. nov 2012

@smetiacik to aj my tu mame taku susedu este je aj domovnicka a este byva vedla mna a ma prefajceny hlas skreklavy a mala sa jej boji a ma len 4mesiace 😕 vsetko vie 😖 vsade bola 😝 vsetko a a vsetci jej patria 😠

ked len niekto pusti vchodove dvere a trosku buchnu ide vybuchovat na dvere a hned to riesi lebo jej manzel je po dvoch porazkach tak vsetci v dome budu chodit po spickach ani deto plakat nebudu 😢
nech ho da dcere na dom alebo do ustavu 😢 ja uja lutujem ale nemozeme vsetci aj deti byt ticho 😨 a vsade aj pred panelakom 😨 len ju je pocut 😕

co je zaujimave??ako vie kto zatvoril vchodove dvere s rachotom? co kuka stale cez kukatko? 😀 😀 😀 😀
ja viem ze co hovori a komu, nemusim kukat cez kukatko, ja ju pocujem az do obyvacky 😠 😠 😠
je ako Janka z panelaku 😅 😅 😅 😅

raszuz
12. nov 2012

@smetiacik a aj pekné odkazy píše, aj keď on tvrdí, že to on nebol ... písmo trošku ženské, žeby pani manželka?
a na štyroch riadkoch pár chýb 🙂

lea641981
12. nov 2012

@raszuz ved to 😠 nechas sa zatvorit kvoli cvokymu 😀 😀 😀

raszuz
12. nov 2012

@lea641981 nebývaš u nás? síce my tu zase máme uja, čo vyvreskuje, že nájomníci nezatvárajú dvere a vždy, keď má náladičku, rozcapí dvere a vulgárne nadáva 🙂 a 2 x sa ušlo aj mne, čo tie dvere zatváram... som si dobrú lokalitu vybrala 😀 , jeden 40 je 40 a druhý pako ožratý 🙂

lea641981
12. nov 2012

@raszuz ake odkazy??kde?naco?komu to pise?

smetiacik
12. nov 2012

@lea641981 ale,to nerobia len starý,ja som mala v smoleniciach kde som bývala takých susedou,boli to mladý ale 20ročný,on na vozíčku a jeho priateľka,ktej sa nebudem ani vyjadrovať,tak si zapisovali kto kedy kam išiel,o koľkej a kedy sa vrátil,aké auto tam došlo,značky áut a tiež čas príchodu a odchodu,a potom to všade hlásili,no škoda hovoriť,teraz sa už len na tom smejem,a tie ich hádky...horor,tak moja malá rada chodila v klopkačkách,ako to volala,a ja som ju nehala,ale našťastie neboli nejaké odozvi,ale jeho rodičia vedeli prečo... 😀 😀

raszuz
12. nov 2012

@lea641981 som mala na aute, že citujem aj s chybami (sprosté bodkujem): "ĎAĽŠÍ K.... ČO TU PARKUJE DVE AUTA A POUŽÍVA IBA JEDNO!!!" ... až na to, že sa netrafil, lebo vlastníkom som ja a zrejme by som mala byť iný orgán 😀

raszuz
12. nov 2012

@smetiacik žeby tajní agenti? 😀

smetiacik
12. nov 2012

@raszuz však to hovorí pravdu,on to nepíše ale asi jeho žena,mala by si pozrieť gramatiku,lebo keď už niekomu chcem vypisovať tak aspoň bez chýb 😀

smetiacik
12. nov 2012

@raszuz také niečo 😀 ,nemali čo celé dni robiť,tak sa zabávali takto,len škoda že narobili stými sledovačkami dosť problémov,lebo oni si aj urobili o tom svoju mienku,a potom to hlásili môjmu mangelovi,lebo on bol stále na cestách.

raszuz
12. nov 2012

@smetiacik najlepší sú domýšľaví a ešte aj nudiaci sa ... a konšpiračné teórie nemajú konca 😝

smetiacik
12. nov 2012

@raszuz to ano,ale najhoršie je že mňa to všetko stálo rozvod ☹ ,ale keď niekomu nevysvetlím že starať sa o veľký byt,o veľkú záhradu,o dve deti 3ročnú a 10ročnú,a ešte chodiť do roboty,a to všetko sama a ešte sa stíhať stretávať s "cudzími chlapmi" tak to som bola fakt perfektná 😀 ,teraz mi to je už smiešne

raszuz
12. nov 2012

@smetiacik by som sa im poďakovala ... a možno to niekto využil iba ako zámienku ... 😒

smetiacik
12. nov 2012

@raszuz ja som sa stým zmierila ,a každému sa všetko ráz vráti,aj keď nikdy som nikomu nič zlé nepriala.ale na druhej strane,niečo zlé ja na niečo dobré,aspoň som zistila ským som tie roky žila,a teraz mám pri sebe úžasného človeka,ktorý si ma váži a vie oceniť,a nie niekto kto bral všetko ako samozrejmosť, matku jeho detí a slúšku 🙂

raszuz
12. nov 2012

@smetiacik asi to tak malo byť ... ja hovorím, že nič sa nedeje náhodne 🙂 a všetko zlé je na niečo dobré
😉

smetiacik
12. nov 2012

@raszuz to aj ja stále tak tvrdím 🙂

raszuz
12. nov 2012

@smetiacik rozmýšľam, čo s načatým dňom ... adrenalín poriešený 😀 , upratané je, navarené je ... vonku otras, s malým sa tu bavkám, šticuje ma 🙂 , žužle mi prsty, oslintaná som až neviem kde🙂, hrkúta, hračky ho nebavia ....

sarka9832
12. nov 2012

ahojte,kava dopita aj ked studena,dei v skole a skolke,pradlo oprate a idem vesat,v kachliach sa uz kuri,uz som stihla aj precitat co ste popisali,

smetiacik
12. nov 2012

@raszuz treba teda oddychovať 😀

raszuz
12. nov 2012

@smetiacik to by musel škriatok spať, ale akosi sa mu nechce, práve ma chce zaškrtiť 🙂 , ťahá mi retiazku a chce ju dostať do úst 😀

sarka9832
12. nov 2012

to hej treba si trochu oddychnut,u mna je asi najvolnejsi den pondelok z celeho tyzdna

smetiacik
12. nov 2012

@raszuz takže malý zápasník 😀 ,ale však škriatok pôjde za chvíľku spať,takže chvíľka pre teba 🙂 ,ja pôjdem navaríť polievku,lebo záhadne sa včera celá zjedla čo sa teda u nás nestáva,asi som konečne navarila super polievku 😀 😀 ...konečne keď mala taký úspech 😀

raszuz
12. nov 2012

@smetiacik tak to u nás sa s polievkou stať nemôže aj keby bola najsamlepšia, lebo jediná na polievky som tu ja 🙂, priateľ len tak na obed 🙂 , ale zase ja by som takú slížikovú mohla dokola stále jesť a nič iné nepotrebujem ... dokonca, keď som bola sama, tak som si často iba polievky varila 🙂