Kávičkáreň
Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....
Vítam Vás

@kaktusik007 mne capuccino nechutilo som na to zabudla a vychladlo 🙄 cajik si dam este 😀
@lea641981 to ano,mala som to zaujimavé,a hlášky???tak to hej....ale aj ja som pustila hlášku,keď už som nevedela čo snimi,tak som im povedala,že keď sa nebudú normálne hrať,tak sa pôjdu učiť...a vtom môj manžel sa začal rehotať,že to čo už je za trest,a ja na to...nič iné ma nenapadlo v tej rýchlosti,tak sa mi smeje už druhý deň na tom 😀 😀
@smetiacik veď to ... inak by sme parkovali pred vchodom, len je tam teraz zákaz lebo rozširujú škôlku, ale niektorým ľuďom nevysvetlíš, vraj mám ísť parkovať na začiatok ulice, tak som sa ho opýtala, ako mám aj s kočárom, resp. sedačkou, s dieťaťom a nákupom parkovať na začiatku ulice a potom to všetko dotrepať domov ... ale tajomstvo je, že ja som ešte na tom novom nejazdila, lebo sa trošku bojím 🙂, ale hádať sa môžem 🙂
@smetiacik to aj my tu mame taku susedu este je aj domovnicka a este byva vedla mna a ma prefajceny hlas skreklavy a mala sa jej boji a ma len 4mesiace 😕 vsetko vie 😖 vsade bola 😝 vsetko a a vsetci jej patria 😠
ked len niekto pusti vchodove dvere a trosku buchnu ide vybuchovat na dvere a hned to riesi lebo jej manzel je po dvoch porazkach tak vsetci v dome budu chodit po spickach ani deto plakat nebudu 😢
nech ho da dcere na dom alebo do ustavu 😢 ja uja lutujem ale nemozeme vsetci aj deti byt ticho 😨 a vsade aj pred panelakom 😨 len ju je pocut 😕
co je zaujimave??ako vie kto zatvoril vchodove dvere s rachotom? co kuka stale cez kukatko? 😀 😀 😀 😀
ja viem ze co hovori a komu, nemusim kukat cez kukatko, ja ju pocujem az do obyvacky 😠 😠 😠
je ako Janka z panelaku 😅 😅 😅 😅
@lea641981 ale,to nerobia len starý,ja som mala v smoleniciach kde som bývala takých susedou,boli to mladý ale 20ročný,on na vozíčku a jeho priateľka,ktej sa nebudem ani vyjadrovať,tak si zapisovali kto kedy kam išiel,o koľkej a kedy sa vrátil,aké auto tam došlo,značky áut a tiež čas príchodu a odchodu,a potom to všade hlásili,no škoda hovoriť,teraz sa už len na tom smejem,a tie ich hádky...horor,tak moja malá rada chodila v klopkačkách,ako to volala,a ja som ju nehala,ale našťastie neboli nejaké odozvi,ale jeho rodičia vedeli prečo... 😀 😀
@raszuz to ano,ale najhoršie je že mňa to všetko stálo rozvod ☹ ,ale keď niekomu nevysvetlím že starať sa o veľký byt,o veľkú záhradu,o dve deti 3ročnú a 10ročnú,a ešte chodiť do roboty,a to všetko sama a ešte sa stíhať stretávať s "cudzími chlapmi" tak to som bola fakt perfektná 😀 ,teraz mi to je už smiešne
@raszuz ja som sa stým zmierila ,a každému sa všetko ráz vráti,aj keď nikdy som nikomu nič zlé nepriala.ale na druhej strane,niečo zlé ja na niečo dobré,aspoň som zistila ským som tie roky žila,a teraz mám pri sebe úžasného človeka,ktorý si ma váži a vie oceniť,a nie niekto kto bral všetko ako samozrejmosť, matku jeho detí a slúšku 🙂
ahojte,kava dopita aj ked studena,dei v skole a skolke,pradlo oprate a idem vesat,v kachliach sa uz kuri,uz som stihla aj precitat co ste popisali,
to hej treba si trochu oddychnut,u mna je asi najvolnejsi den pondelok z celeho tyzdna
@smetiacik tak to u nás sa s polievkou stať nemôže aj keby bola najsamlepšia, lebo jediná na polievky som tu ja 🙂, priateľ len tak na obed 🙂 , ale zase ja by som takú slížikovú mohla dokola stále jesť a nič iné nepotrebujem ... dokonca, keď som bola sama, tak som si často iba polievky varila 🙂

@lea641981 moja, ja mám tak 180 cm a dosť veľa kíl 🙂 a ujo mal tak 160 a 60 kíl 🙂 ... by som mu mohla ublížiť a čo potom? 😀