icon

Kávičkáreň

rikarr
8. nov 2012

Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....

Vítam Vás

Kávičkáreň
powerica1
12. nov 2012

Uz pijem druhe kafco co ma lame stale spat, kedze maly nespal celu noc, sice on si to teraz dospava ale co mama ☹
Babule neviete poradit, od kedy a akym sposobom ucit babo na nocnik, moj ma 7mesiacov tak neviem ci uz je ten spravny cas 😉 diky

majuska0407
12. nov 2012

@powerica1 ahoj aj ja si idem akurat dat jednu kavičku, kym mi mla spi v koči a starši trapi starkých 😉
no hovori sa že do roka a pol by malo dietatko vedieť chodiť na nočnik my sme sa podla toho riadili ked mal synček rok a pol bolo akurat leto tak som mu dala dole plienočku a vysvetlovala a vysvetlovala ked cikal hned posadila a chvalila hned sa začal pytať že eee. behom 2 dni bol uplne bez mala som aj stres išli sme na dovolenku a on plienku už nechcel 😒 ale za to v kuse sa pýtal cikať 😎 tak sa mu pačilo byť 😎 chváleny 😵
raz sa dokonca pokakal starkej do ruky ked sa hrali a pliaskala mu po zadočku 😀 😀
ked mal menej neudržala som ho na nočniku bol ako rekvizita v obývačke vyše pol roka nosil ho na hlave a tak
ale každe babo je ine. no najlepšie je asi ked si babetko už poriadne uvedomuje

aduskatt
12. nov 2012

@powerica1 urcite az ked bude stopercentne sediet pevne sam🙂

powerica1
12. nov 2012

@majuska0407 ta prihoda so starkou musela byt zabavna, aj som si myslela, ze teraz je to este skoro, uz som ho skusala posadit na nocnik aj tak v ramci hry obleceneho aj vyzleceneho ale on presne ako hovoris neuvedomuje a tak sa iba smejka a po chvili ho omrzi sedenie.Cize vravis ze staci ho to ucit od roka?

powerica1
12. nov 2012

@aduskatt sediet uz sedi poriadne pevne len ho sedenie na nom omrzi

aduskatt
12. nov 2012

@powerica1 jaaj, tak na to treba byt pripraveny🙂) my sme citali rozpravky a podobne, ved asi ako kazdy🙂

majuska0407
12. nov 2012

@powerica1 tak ja som tiež počuvala davaj ho na šerblik ked ti začne sedieť, ale to bolo skoro lebo aj ked sa nahodou vycikal tak nie vedome a ked mal 17 mesiacov tak to bolo už vedome.
podla mna maš ešte s malym čas mne sa potom už ani v noci nepocikaval maximalne tak 1 x za 2 tyždne 🙂

lea641981
12. nov 2012

@raszuz pouzivame tiez gel na zuby mala ma 4mesiacky tlacia sa nam 😒 inak spi dnes velmi pekne aj v noci niekedy mame problem vecer zaspat ale cez spinka dobre,vsetko dava do pusky 😉

lea641981
12. nov 2012

inak sme tiez uz zacali prikrm davat budeme mat 5 mesiackov ale dostali sme alergiu museli sme prestat boli sme na injekciu tak budeme mliecko davat do pol roka a potom zase zacneme mrkvou zemiackom korenovou zeleninkou 🙂

lea641981
12. nov 2012

@majuska0407 ja si myslim ze deticky netreba nutit a zbytocne stresovat,oni sa naucia postupne vsetko a ked pride ich cas 😀 😀 😀 ale ta kakanica v ruke som sa zasmiala he he he

majuska0407
12. nov 2012

@lea641981 no to teda bolo skoro aj mne ušlo lebo svokru nejak nemusííím

lea641981
12. nov 2012

@powerica1 ja si pamatam ako moj 7rocny syn sa ucill na nocnik nechcel na nom sediet behal a vsetko roznasal aj cikanicu aj kakanicu aj seba natrel 😅 😅 😅 som zistila nakoniec ze nema odvahu zoskocit z wc a tak sedaval tam a stolik oproti a cmaral alebo skladal a podobne a naucil sa a raz sa ucil chodit a popri stene sa dostal na wc a kefou sa pokefoval aj vlasy som ho musela celeho prat jemu sa ta kefa lubila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lea641981
12. nov 2012

porovnavam maleho aj malu a su uplne ini 😀 tak som nedockava aka bude malicka co bude vymyslat ta 😠 😀 😀 😀 😀 😀

natal12
12. nov 2012

baby prepáčte ale nevietemi neiktorá poradit ako sa robí ladová káva to staci ponorným mixerom vymixovat ci ? lebo sesternica mi donisla z roboty také sačiky ládových káv z roznymi prichutami a mám ich prilis vela 😒

riana12
12. nov 2012

@natal12 tam navod nie je? ja by som to len zaliala studenou vodou a pridala kocky ladu...

natal12
12. nov 2012

@riana12 nie neni ale vyriesila som to takto dala som si do nádoby 1.5 dcl mlieka pošlahala ponorným mixerom a dala tu kávu a pošlahala znova a je 🙂 je to výborné 😉

natal12
12. nov 2012

@danielaj Dani chcem zajtra robiť tu hrnčekovu vianočku len neviem či to budem vediet spletat 😀 tebe to dlho trvalo kym si sa to naucila ? 😀

danielaj
12. nov 2012

@natal12 ale čoby, veľmi jednoduché to je, urobíš si 4 valčeky a spletáš, zoberieš vždy ten krajný z prevej strany, dáš ho nad druhý, pod tretí a nad štvrtý, položíš na ľavý kraj a zase zoberieš krajný z prava a ideš nad, pod, nad a tak dookola, veľmi jednoduché 😉

danielaj
12. nov 2012

@rikarr a inak super téma, keby ma tu nespomenuli, ani neviem, že existuje, sem-tam nakuknem, ak môžem 😉

macamac
12. nov 2012

čavte baby, fakt dobrá témička na odľahčenie 😉
@danielaj ahoj 🙂 tak budeme sa tu stretávať. práve som si doniesla čerstvú kávičku a idem vás počítať- že o čom je reč 😀 😉

natal12
12. nov 2012

@danielaj ups až teraz som pozerám že som ti písala do zlej témy 😀 no uvidíme snád sa vydarí 🙂 a dakujem

raszuz
12. nov 2012

@lea641981 klopkám na čelo, malý zatiaľ nič a dúfam, že mi doktorka nevynadá, lebo som začala bez nej skúšať

simca06022011
12. nov 2012

@natal12 najdi si na nete podla znacky, niektore sa zaleju a potom vyslahaju, niektore sa hodia do shakeru aj s ladom a tak sa vytrepu... atd atd🙂

natal12
12. nov 2012

@simca06022011 uz to osm to vyriešila ale dakujem 😉

danielaj
12. nov 2012

@natal12 nevadí, že si napísala do zlej témy, aspoň som túto objavila 😉
@macamac čau moja čau, no môžeme, až na to, že ja kávu nepijem, ale to snáď neprekáža 😅

powerica1
12. nov 2012

@majuska0407 tak to je fajn som rada, teda ze som nic nepokaslala a ma este cas myslela som, ze uz som mala davno davat. Dakujem za radu 😉

powerica1
12. nov 2012

@lea641981 waw tak toto su ozaj zazitky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 co tie deturence povyvadzaju sranda, clovek sa teraz s odstupom castu aj zasmeje 😉 no som zvedava ako nezbednosti vyparati ten moj lebo aj ten je riadny sibal. Zatial mi len pod postel zaliezol a nevedela som ho vytiahnut, este ze mame jeho oblubenu hracku ovladac od telky 😀 na ten som ho nalakala 😀

powerica1
12. nov 2012

@natal12 skor by som to zaliala studenym mliekom

raszuz
13. nov 2012

dobré ráno dámy, takže káva uvarená, dieťa zaspalo na svoj spánok po raňajkách, tak tu na vás čakám, kým pôjdem variť 🙂

lea641981
13. nov 2012

dobre ranko 🙂 ja este rozmyslam co popijem 🙂 zatial pijem cistu vodicku 😅