Kávičkáreň
Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....
Vítam Vás

@powerica1 ahoj aj ja si idem akurat dat jednu kavičku, kym mi mla spi v koči a starši trapi starkých 😉
no hovori sa že do roka a pol by malo dietatko vedieť chodiť na nočnik my sme sa podla toho riadili ked mal synček rok a pol bolo akurat leto tak som mu dala dole plienočku a vysvetlovala a vysvetlovala ked cikal hned posadila a chvalila hned sa začal pytať že eee. behom 2 dni bol uplne bez mala som aj stres išli sme na dovolenku a on plienku už nechcel 😒 ale za to v kuse sa pýtal cikať 😎 tak sa mu pačilo byť 😎 chváleny 😵
raz sa dokonca pokakal starkej do ruky ked sa hrali a pliaskala mu po zadočku 😀 😀
ked mal menej neudržala som ho na nočniku bol ako rekvizita v obývačke vyše pol roka nosil ho na hlave a tak
ale každe babo je ine. no najlepšie je asi ked si babetko už poriadne uvedomuje
@majuska0407 ta prihoda so starkou musela byt zabavna, aj som si myslela, ze teraz je to este skoro, uz som ho skusala posadit na nocnik aj tak v ramci hry obleceneho aj vyzleceneho ale on presne ako hovoris neuvedomuje a tak sa iba smejka a po chvili ho omrzi sedenie.Cize vravis ze staci ho to ucit od roka?
@powerica1 tak ja som tiež počuvala davaj ho na šerblik ked ti začne sedieť, ale to bolo skoro lebo aj ked sa nahodou vycikal tak nie vedome a ked mal 17 mesiacov tak to bolo už vedome.
podla mna maš ešte s malym čas mne sa potom už ani v noci nepocikaval maximalne tak 1 x za 2 tyždne 🙂
inak sme tiez uz zacali prikrm davat budeme mat 5 mesiackov ale dostali sme alergiu museli sme prestat boli sme na injekciu tak budeme mliecko davat do pol roka a potom zase zacneme mrkvou zemiackom korenovou zeleninkou 🙂
@majuska0407 ja si myslim ze deticky netreba nutit a zbytocne stresovat,oni sa naucia postupne vsetko a ked pride ich cas 😀 😀 😀 ale ta kakanica v ruke som sa zasmiala he he he
@lea641981 no to teda bolo skoro aj mne ušlo lebo svokru nejak nemusííím
@powerica1 ja si pamatam ako moj 7rocny syn sa ucill na nocnik nechcel na nom sediet behal a vsetko roznasal aj cikanicu aj kakanicu aj seba natrel 😅 😅 😅 som zistila nakoniec ze nema odvahu zoskocit z wc a tak sedaval tam a stolik oproti a cmaral alebo skladal a podobne a naucil sa a raz sa ucil chodit a popri stene sa dostal na wc a kefou sa pokefoval aj vlasy som ho musela celeho prat jemu sa ta kefa lubila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
porovnavam maleho aj malu a su uplne ini 😀 tak som nedockava aka bude malicka co bude vymyslat ta 😠 😀 😀 😀 😀 😀
baby prepáčte ale nevietemi neiktorá poradit ako sa robí ladová káva to staci ponorným mixerom vymixovat ci ? lebo sesternica mi donisla z roboty také sačiky ládových káv z roznymi prichutami a mám ich prilis vela 😒
@natal12 najdi si na nete podla znacky, niektore sa zaleju a potom vyslahaju, niektore sa hodia do shakeru aj s ladom a tak sa vytrepu... atd atd🙂
@simca06022011 uz to osm to vyriešila ale dakujem 😉
@majuska0407 tak to je fajn som rada, teda ze som nic nepokaslala a ma este cas myslela som, ze uz som mala davno davat. Dakujem za radu 😉
@lea641981 waw tak toto su ozaj zazitky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 co tie deturence povyvadzaju sranda, clovek sa teraz s odstupom castu aj zasmeje 😉 no som zvedava ako nezbednosti vyparati ten moj lebo aj ten je riadny sibal. Zatial mi len pod postel zaliezol a nevedela som ho vytiahnut, este ze mame jeho oblubenu hracku ovladac od telky 😀 na ten som ho nalakala 😀
dobré ráno dámy, takže káva uvarená, dieťa zaspalo na svoj spánok po raňajkách, tak tu na vás čakám, kým pôjdem variť 🙂
dobre ranko 🙂 ja este rozmyslam co popijem 🙂 zatial pijem cistu vodicku 😅

Uz pijem druhe kafco co ma lame stale spat, kedze maly nespal celu noc, sice on si to teraz dospava ale co mama ☹
Babule neviete poradit, od kedy a akym sposobom ucit babo na nocnik, moj ma 7mesiacov tak neviem ci uz je ten spravny cas 😉 diky