icon

Kávičkáreň

rikarr
8. nov 2012

Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....

Vítam Vás

Kávičkáreň
lea641981
13. nov 2012

@raszuz kym dopijem capuccino hadam budu koncit 😀 ale mala spinka asi jej to moc nevadi 😲 este ze nemam taku citlivku 😀 syn ten by nadaval keby bol doma a nie v skole 😅 😅 😅 😅 ked malicka zaplace malokedy v noci tak syn pride namrzeny a pyta sa 😲 co jej ublizujete?? 🙂 sa boji o malicku 🙂 inak zlaty je ze na malicku nepovie ziadne zle slovicko 😅 😅 lubi ju aj ked place a lutuje ju 😀

raszuz
13. nov 2012

@strihalka rozumne sa obyvateľstvo rozhodlo, ale zase má to aj svoje pozitívum, zvýšenie pohybu 🙂, síce na druhej strane ísť na 6 s dieťaťom na rukách asi nie je slasť ...

raszuz
13. nov 2012

@lea641981 správny veľký brat ochranár 🙂

evita2011
13. nov 2012

Dobre ranko, Tak my sme dnes potiahli. Idem si urobit kavicku, malej ranajky a idesa von na vzduch. 🙂

lea641981
13. nov 2012

@strihalka neprijemne ked to takto blbne,tak budete mat novy vytah?? 😀 no parada 🙂
na zateplili minuly rok panelak a novu fasadu mame a novo namalovane vchody a pivnice 🙂 takze sme vynoveni aj my 😎 vytah nemame sme 4poschodia 😉

lea641981
13. nov 2012

@raszuz ked malu kupem a vyberam ju zaplace tak jedovato a syn priskoci a krici ze ju nemam topit 😕 ona sa len jeduje lebo z teplej vody von to je neprijemne a minule jej nozicky umyval a mala tak zaclopotala vo vode ze plakal sa zlakol a bol mokry ale j som mu to hovorila ze kopka a bude mokry lebo je krpaty mam vanu na stoliku vysokom akurat tam ma len ksichtik pri vanicke 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 chudacik dostal sok odvtedy jej nozicky nechce umyvat ale ani vtedy na malicku nic zle nepovedal ked ho ospliechala 😀 😀 😀 😀 😀

aduskatt
13. nov 2012

bre raaaaanko🙂 tak ja uz v kolotoci, miesto spinkania papierovacky a za hodinku sup sa trosku pozabavat na urady🙂

lea641981
13. nov 2012

@evita2011 zavidim zdravy spanocek 🙂 ja som celu noc bola hore sa mi horory snivali chrbat bolel 😔

strihalka
13. nov 2012

@lea641981 ako my mame novou fasadu ale brana zustala hnusna stara, na chodbach stare linoleum...no na to se tky chystame...ale ten vytah...na tyden odjizdim za rodinou do cech, ta,pevne verim, ze az prijedu bude hotovo
@raszuz ale co ja vim ruce mam uz samy sval a ritku jak modelka 😀

skoricaxx
13. nov 2012

ja odviedla staršieho do škôlky a pijem ranajkovú kávu
p.s. v škôlke ma učiteľka privítala tým že sa začínajú kiahne ...............bauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

lea641981
13. nov 2012

@aduskatt drzim palce na uradoch 😒 ja som pri malom nemala poblem vybavit pred 7rokmi vsetko co treba a pri malej som doniesla na socialnu poistovnu MD a nakoniec na ucet 2 mesiace nic neprislo tak som tam isla znova a oni ze ma nemaju nahodenu v systeme preto moja MD sa im stratila a tak som musela zaplatit gynekologovi aby mi dal znova nastup na MD a isla som odznova a na urade prace som vypisovala lajstre kvoli tiey peniazom na malicku a za par dni volali ze mam prist znova lebo ich kolega ktory to so mnou vypisoval zle to vypisal no horor 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 tiez som tam utekala aj s kocikom a vsetko vypisovala odznova 🙄 🙄 🙄

lea641981
13. nov 2012

@skoricaxx no nic vesele to nieje 😒

raszuz
13. nov 2012

@lea641981 zlatý 🙂

lea641981
13. nov 2012

@strihalka aspon postavu to formuje 😀 😀 😀 😀 ale nezavidim joooj ☹ este ked su decka vacsie ze vybehnu ale ked mame malicke deticky ana rukach ich musime ponosit 😖 😖 😖

tak ked prides od rodiny nech je to uz dokoncene a nech ani stopa nich nezostane len vsetko nove 😀 😀 😀 😀

aduskatt
13. nov 2012

@lea641981 no krasa, sak nase byrokraticke Slovensko............ja si vybavujem dotaciu na zacatie podnikania.uz daaavno som nevybavovala tolko papierov ako teraz☹.ale klasika, povedia Ti, ze chces nieco od statu, tak sa musis podvolit...........este ze je Trnava tak mala, ze to obeham relativne v pohode, len ma zabija, ze chcu trebars potvrdenie z kazdej poistovne, ze tam nemas dlh, aj ked vobec nie si ich poistencom.akokeby si to nevedeli oni overit priamo dopytom, na socialku rovnako.........radsej zatazuju ludi behanim

strihalka
13. nov 2012

bABY JA MAAAM NESKUTECNOU RADOOOST, MOJE MALE DITKO SE DNESKA PRAVE PRED CHVILI ZCELA POSADILO🙂

raszuz
13. nov 2012

@strihalka šikulka to je 🙂

lea641981
13. nov 2012

@raszuz minule si vedla malickej lahol,ta sa zvrtla a kopala ho do bruska a silu ma ta mala a on ma volal ze aha ako sa zapiera ze zlata je a silna 😅 😅 😅 😅 😅 😅 drzal jak hluchy dvere a chuducky je a hovorim mu ze ho aj hrudnik bude boliet a on drzal a potom vecer mal problem si lahnut do postele co ho hrudnik bolel 😖

lea641981
13. nov 2012

@strihalka no nadherne ze sedka samo 😀

raszuz
13. nov 2012

@lea641981 čo by som za to dala, keby sa malého starší brat (priateľov syn z prvého manželstva) takto správal .... ale je tam asi viac okolností prečo sa asi takto nikdy správať nebude ... na malého sa sem tam pozrie, ale ignoruje ho a myslím, že ho ešte ani nepohladil ...

lea641981
13. nov 2012

@aduskatt tie urady to je cista psychiatria som musela na socialke az k nadriadenemu ist do kacelarie kvoli tej MD stratenej a ked som doniesla druhu kazal mi ich nadriadeny zaniest im ju priamo do kancelarie a tie zamestnankyne ju opat tu moju novu MD za 5euro novovystavenu hodili na stol kolegyni ktora mala dovolenku a pod okno kde fukal prievan a tak som utekala naspat za tam ich nadriadenym a isiel ich tam opat napomenut ze nech to aspon prispendlia a ta zamestnankyna ked pride do prace za 2dni si ju zalozi a nahodi do systemu 😠 😠 😠 no som nechapala 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 keby som to nevidela na vlastne oci neuverim 🙄 🙄 🙄 🙄

sarka9832
13. nov 2012

ahojte,kava sa uz pije a ja idem pozriet o com kecate,u nas svieti dnes slniecko tak bude asi pekne

lea641981
13. nov 2012

@raszuz moj syn ma 7rokov a jeho otec s priatelkou maju babo uz a syn miluje obe babatka aj moje aj otcove oboch surodencov bey rozdielu a tesi sa ako blcha je nadseny a hrdy 😀 😀 😀 😀 niekedy mam pocit ze nevie co so sebou a nedokaze akosi zvladat ten napor informacii novych a babatka 😀 😀 😀 😀 😀 strasne si zelal surodenca a ma dvoch naraz 😀 😀 😀 😀 dve segry he he he he babinec hotovy 😀 😀 😀 😀

aduskatt
13. nov 2012

@lea641981 no parada...ved ich peniaze to nie su..............so sockou mam aj ja dobre skusenbosti.platila som si DNP, vo februari to zrusili, ja som vsak nejak pozabudla zrusit prikaz v banke, tak im este dva mesiace odislo po 20 eur, ale oni mi tvrdia, ze im dlzim 11,92...no aka je to logika a matematika?

raszuz
13. nov 2012

@lea641981 tak tento bol 11 rokov jedináčik a zrazu toto a ešte aj očkovaný proti mne a malému ...tak asi tak 😒

lea641981
13. nov 2012

@raszuz zaujimali by ma tie okolnosti a kolko ma priatelov syn rokov 🙂

raszuz
13. nov 2012

@lea641981 už som napísala 🙂

lea641981
13. nov 2012

@raszuz ano ano citam akurat ze si napisala 🙂

lea641981
13. nov 2012

@raszuz uver ked ti napisem a ze dieta nikto nenaockuje proti niekomu a uz vobec nie proti dietatu 🙂 ja si toto prezvam s mojim synom 😉 nespocetne mnoho krat sa snazili mnohi,ci uz exova matka alebo priatelka alebo neviem kto a moj syn sa nedal a nechcel dat a ked uz sa stalo ze prisiel a plakal na chodbe alebo sedel bez reci sokovany ze nevedel ako so mnou ma rozpravat ja som sa nedala vyprovokovat a dala som mu cas a potom sme to rozobrali ked zacal klast otazky vsetko je len o komunikacii 🙂 🙂 🙂 🙂 deti si treba ziskat a vobec ta nemusi zaujimat co sa na druhej starne hovori o tebe 😉 nedaj sa ziskaj si toho chlapca uvidis ako vam bude dobre,hovor s nim 😉 ukaz mu ze mu das tolko casu kolko potrebuje ze ho mas rada 🙂 zahraj si s nim nejaku spolocensku hru nieco co ho zaujima ,deti nevedia byt zle len maju strach a obavu co druha strana nato ked zacne davat najavo ze ta ma rad aj babatko 😀 vies ako dlho trvalo mojmu synovi kym mne ako mamine zacal doverovat a hovorit o otcovej priatelke ze ju ma rad?? 😅 😅 😅 moj syn ma vsetkych rad a bal sa mi to povedat lebo ked tam hovoril o mne v dobrom oni mu hovorili ze nie som taka ze som zla a nelubim ho a podobne hovadiny ale ked zistil ze som nezmenila a ze ho lubim aj ked on ma inych rad je stastny a uz aj tam prestali jeho otec na mna hovorit az tak zle 🙄 🙄

lea641981
13. nov 2012

@raszuz presne povedane my pomohli od maleho sa to zacalo odrazat a viac menej to ignoruje ked je toho moc prebereme to a ideme dalej odlahci sa a nejaky cas sa to opat od neho odraza 😀 😀 ked telefonuje s otcom zacne mu hovorit o mojej dcerke sestre a henten zlozi a maly sa tesi ze moze dalej hrat hru alebo dokukat rozpravky 😀

deti su rozumnejsie ako my a vedia mnoho veci situacii a reci vyuzit vo svoj prespech ja sa pri tychto telefonatoch smejem jak blazon uz 😀 ako by uz maly vedel co ma povedat ked mu telefonovanie s otcom nevyhouje 😀

no a pre deti aj tieto zle skusenosti nie su na skodu dokazu to zuzitkovat ale dlho mi trvalo kym som to pochopila aj ja lebo ma hnevalo ked mu otec zlozil telefon ked syn spomenul sestru moju dceru 😀 😀 😀 😀 😀