Kávičkáreň
Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....
Vítam Vás

no nič kočky, idem sa vymotať z postele, umyť obliecť, s malým pobojovať pri obliekaní a idem do tej lekárne ... , ale ja sa vrátim ešte dnes 😉 , pekný deň
ahojte aj ja pijem kavicku a ranajkujem,u nas krasne slnecno len trochu mrazivo,ale dufam ze na obed bude uz teplejsie
Ahojte, pridavam sa ku kavickarkam, ja uz mam teraz druhu 😀
@danculka24 asi se pridam a idem ja pro nu🙂
@strihalka super, pod, ja len dufam ze stihnem tu moju aj vypit 😀
@danculka24 mam ji 🙂 a mala jeste spi🙂
@strihalka jaajj ja pojdem tu moju o chvilku uspat, to zas bude boj
@danculka24 a jak spinkate:? jaky mate rezim?m vstavame cca o 7-7:30, pote je 1.5hoky hore, ide haji, pote ma svcua po obede jde znov haji na halvni spanek a odpo jeste jeden taky 10mintov okolo 17hodiny a sinakt chodmeokolo 20:00
A teda naucili sme zaspavat podle kniky azde dite se vie naucit spat a ausina nam sama a bez boje🙂
a me hore😀. kavicka samo ze nedopita😀
@strihalka tiez vstavame okolo 7, potom je hodinu hore a ide spinkat na hodinku, po obede spinkava ked sa napapa hodinka - hodinka a pol, a este medzi 3 - 4 da hodku spanku, a vecer ide spinkat okolo 8
tu knizku musim pozriet aj ja, len neviem ci bude u nas zaberat, to je super ze Ti zaspava sama a bez boja, o tom mozem snivat ☹
@danculka24 u kazdeo zabera jen to chce pevnou vuli a verit a hlavne prvni den vydrzet...ja tomu taky enverila,a le najednou to ide...clovek se musi kukat nahoinky..bez nich to je ao hodina, ale uz prvni zjsiti, ze ne 60minut ale iba 15minut...
@strihalka musim si to nastudovat keby to zabralo to by bolo super, len fakt si to neviem predstavit u tej nasej, dnes rano nesla spat na hodku ako je zvyknuta, nechcela ani za nic, tak idem skusit teraz
@danculka24 no nase si prave timto vytvrila rezim...uplne sama....
@strihalka to je super
capuccinko dame a mala este sama spinka so mnou spala 🙂 🙂
dobre ranko 🙂 kavicku dam teplucku, mala sa hrajka 😉
dobré ránko, my sme dnes potiahli s malým so spánkom, lebo v noci vymýšľal 🙂, idem si kafčo uvariť
Dobre ranko...hlasim kavu a pribinacik 😀a potom dojim mozartovy koule, c jsem vcera dostala od muze k nar. ...
ahojte ,kava uzmam po kave,dnes pride moj vianocny darcek parfum uz sa tesim,uz som ho chcela min. vianoce ale akosi sme sa k nemu dostali az tieto,idem upratat kupelnu,muz pride az v sobotu vecer zas budu deti smutne
niekedy by som aj ja chcela este babo,len ked tie deti tak strasne rychlo rastu,ked pozerame dvd tak si hovorim ze to uz ani neni pravda a mala sa pytala stale zo zaciatku ze kto je to babatko
ja dnes len prebalujem,krmim,a drochmem s malou 😀

Dobre ranko, tak ja uz kavickujem a k tomu zakusuji Milu 😀