icon

Kávičkáreň

rikarr
8. nov 2012

Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....

Vítam Vás

Kávičkáreň
bubula_007
26. nov 2012

Moje koláčiky nevyzerajú väčšinou pekne, ale zato chutia dobre. A keď príde na návštevu svokra a donesie tie svoje krásne a chutné... z toho mi nebýva dvakrát veselo.

rikarr
autor
26. nov 2012

@bubula_007 ježkovi zraky - nezavidim ... neprijemne veci, ale hadam to už bude ok

esstrella
26. nov 2012

koláčik vyskúšam, už som kuk recept.

@bubula_007 fuha, keď sa niečo dos.re, tak všetko a naraz.
Svokra, to je tu myslím kapitola sama o sebe a všetkých nás 🙂 Nič si z toho nerob, ona ich pečie už 50 rokov,všetko príde praxou a vekom a keď nepríde nejde predsa o estetično ale o to, že chutia!!!

esstrella
26. nov 2012

@rikarr raz som u jednej známej videla v kúpelni také čudo, vyzeral ako boxovací panák a keď som sa jej opýtala, že čo to preboha je, ona, že "žehlič manželových košiel" skoro som odpadla 😀 Nasúkala na panáka košeľu, zapla panáka, panák sa nafučal a paril. Čisté sci-fi. Hneď som chcela panáka aj ja ale tá cena ma zabila a po panákovi len potajomky snívam 😀

rikarr
autor
26. nov 2012

@esstrella no povedz kolko? len tak nech sa zasmejem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 moj kamarat si žehli košele tak že ked sa ide sprchovat zavesi si ju do kupelky a tou parou zo sprchy a vlhkom sa mu to akože narovna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

rikarr
autor
26. nov 2012

bože idem sprchnut decka a dat ich spat ...no a bud pojdem žehlit alebo sa na to vy ....m ale asi to druhe - ako vždy 😎

rikarr
autor
26. nov 2012

no decka čiste zavládlo ticho a mne sa nič nechce ....aj ked robota by sa určo našla 😎

sarka9832
26. nov 2012

ahoj moje uz tiez spia od osmej a som rada dnes boli kamosky na navsteve aj s detmi tak tu boli 3 chalani a 2 moje baby tak bola divocina,ten moj stale doraba kupelnu tak sopm zas sama a kukam panelak

esstrella
26. nov 2012

@rikarr v starých dobrých korunkách, že 30 tis. 😀
môj kamarát zase, keď opral všetko rozložil po obyvačke(ležmo) na sedačky, postel, poličky, telku a že tak sa to nepokrčí a nemusí žehliť, keď sme tam došli na návštevu, tak sme si nemali kam sadnúť 😀 😀 😀 kokos tí chlapi, keď potrebujú, tak sa dokážu neskutočne vynájsť 😀
Moja malinká zaspala už o 19h. nejak začala kašlať, kočky aký sirup dávate detičkám pri kašli, nie suchý kašel.

@sarka9832 riadna divočina 😀 manžel je taký majster, že dorába kúpelňu ,šikovný.
Kočky kašlite na žehlenie, zavesíme to ráno pri sprchovaní do kúpelni 😀

esstrella
26. nov 2012

aj ja som kukala panelách a teraz Tomáška 😵

sarka9832
26. nov 2012

@esstrella nedoraba on ju robi na komplet,a poslodnu dobu robi vsetko od zakladov na chalupe cez postavenie celej chalupy a zmakol aj krov,este ho cakaju omietky,kupelne,potery,a neviem co este vsetko ale nie u nas ale u svagra,jakosele zehlim vynimocne ja zas obsivam monterky

esstrella
26. nov 2012

@sarka9832 vav klobúk dole, máš šikovného muža, v tejto dobe je to veeeľká pomoc a hlavne koľko peniažkov sa ušetrí, netreba majstrov, môj vie iba kopať do lopty 😀
on postavil chalupu? 😲

sarka9832
26. nov 2012

ano,trapil sa po robote 4 roky ale uz 5 byvame vo svojom,teraz stavia svojmu bratovi,len on este chodi ajk do roboty a po sobotach robi jemu takze uz mam aj ja niekedy toho dost

sarka9832
26. nov 2012

@sarka9832 a tvoj je co fotbalista?

lea641981
27. nov 2012

dobre ranko 🙂 mala spinka pijem kavicku 🙂

raszuz
27. nov 2012

dobré ránko, káva uvarená a dnes sa tomu žehleniu nevyhnem 😒

lea641981
27. nov 2012

@raszuz aj ja idem zehlit ale bude az vecer ked chlap pride 🙂

lea641981
27. nov 2012

popijam uz matovy cajicek 🙂 som zamrznuta 😒

rikarr
autor
27. nov 2012

@esstrella ja zväčša mukosolvan

veru som nežehlila a rano si muž dal košelu s kratkym rukavom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale dnes msuim naozaj

raszuz
27. nov 2012

@lea641981 ja musím, lebo večer by sa mi nechcelo 🙂 , malý sa hrá, ochvíľu zaspí a idem ja na to

sarka9832
27. nov 2012

ahojte aj ja pijem az teraz kavu a idem upratat hore a zavesit pradlo,

powerica1
27. nov 2012

Ahojte, akurat si popijam kavicku konecne v klude, dnes sa mi to nejak podarilo, maly mi buvka tak som to vyuzila a zbehla sem pozret co nove. Maminky mam taku otazocku ako je to s detskym škulenim? Spozorovala som, ze malemu ocko jedno uteka k vnutornemu kutiku, doktor mi povedal, ze do 1 roka mam pockat ale docitala som sa, ze malo by sa to riesit uz teraz ma 8mesiacov. Nemate s tym skusenost dakujem .

bubula_007
27. nov 2012

Pekný deň všetkým. 3in1 už v šáločke, klídek a pohoda, keď malinký spí. Mala by som trochu poupratovať, ale nechce sa mi. Odkedy presúvali čas, som taká unavená, hýbem sa ako spomalený film, akosi nevládzem... 😖 @powerica1 Kamarátkina dcérka mala tiež takýto problém s očkom a dr. ich poslala k očnej . Má sa to upraviť do roka, ale nevadí, ak sa na to pozrie odborník.

bubula_007
27. nov 2012

@esstrella @ rikarr Ako som raz počula hlášku v Paneláku: Na posr... aj hajzel spadne. 😀 A s tými svokrami... to je jasné. Nezmením tú svoju, môžem len zmeniť svoje správanie ku nej a hneď som lepšia a šikovnejšia nevesta. Len škoda, že to nejde zakaždým. 😒

powerica1
27. nov 2012

@bubula_007 ved aj mne povedal, ze pockame este 4mesiace cize do 1roka a potom, ze ma posle k ocnemu, tak teraz neviem ci mam cakat alebo zajst k ocnemu na vlastnu ziadost, kedze ma lekar teraz nedoporuci. Bola by som nerada aby potom musel podstupovat operaciu 😢

powerica1
27. nov 2012

Tema, zehlenie, no to je moja smrt, a ako vzdy mam toho vela a vzdy co zehlit, aj momentalne to neni inak len som taka leniva ako vos, nic sa mi nechce 😝 ale aj tak ma to neminie 😀

bubula_007
27. nov 2012

@powerica1 Daj na svoj inštinkt. Toto som sa naučila, keď sa mi malý narodil a funguje to. Ak máš pocit, že nechceš čakať, tak choď na vlastnú žiadosť. Je lepšie ísť zbytočne, ako potom riešiť to, čo sa zanedbalo. 🙂

powerica1
27. nov 2012

@bubula_007 mas pravdu, nezda sa mi cakat, pojdem na vlastnu ziadost a ako vravis lepsie ist zbytocne ako zanedbat. Dakujem za radu

rikarr
autor
27. nov 2012

no čo baby ako s tym uzamknutim? zamkneme to či nie?

raszuz
27. nov 2012

baby, práve som sa tak vytočila, ak si niektoré spomínate, ako som pár strán dozadu riešila auto, tak som teraz prišla na to, že nám ho nejaký hajzel zobral kľúčmi a je to tak silné, že ja čo nevidím do diaľky bez okuliarov, som to t balkóna videla aj bez nich ☹