Kde bolo táto fotografia zachytená?
Bahamy
Bali
Vyzera to ako Karibik 🙂 ale kde konkretne tazko
Ohladom vlajky:
Vlajka, ktorá je diagonálne predelená na červenú a bielu časť, je známa ako potápačská vlajka. Táto vlajka signalizuje, že v oblasti sa nachádzajú potápači pod vodou.
Inak to nevyzera ako fotka - ale snimok z webkamery. Podla farebnych posunov, artefaktov, kvality a rozsahu snimanych farieb.
@hiro a odkiaľ potom
@hiro inak vážne.. teraz sa na to pozerám.. divná kvalita
Niekde pri mori.🙄
@stanulienkat 😂😂😂
može to byť aj Dominkánska republika
@autor to je nejaka prastara online stream kompresia - nieco ako MPEG2 s nizkym bitrate. Mne to vyzera aj na 20 rokov stare zariadenie 🙂 Nie ze by ta fotka mala nizke rozlisenie - ale tam jasne vidno artefakty ktore vznikaju pri vysokej kompresii - a pri takomto malom rozliseni a velmi malom prenose dat - to boli parametre prenosu fakt pred desiatkami rokov.
@hiro to dal jeden môj bývalý kamarát na príbeh tak som bola zvedavá či neviete kam išiel.. 😂
Ale ze by to ani nebola jeho fotka?
Moze to byt hocikde pri mori
Preco sa ho nespytas kam isiel? Boze
@vanilkovazmrzka zvedavá je a trápna.
@vanilkovazmrzka opýtala som sa ho či je na Bahamách a odpisal že už je doma ale že na Bahamách to nebolo.. nechcem sa viac vypytovat kedysi sme riešili niečo spolu a už niesme moc v kontakte
to už musíš byť strašne zvedavá, keď kamošovu fotku kopíruješ na internet a zisťuješ kde bol.
@martul noa? Ľudia čo chodia na Mk veľa cestujú čítam tu veľa diskusii o dovolenkách tak som sa spýtala či niekto nevie…rieš si svoje 😂 ani nevieš čo za tým je tak sa nestaraj
veď zvedavosť a možno aj závisť. Čo iné by za tým mohlo byť. Keby si tam chcela ísť, tak sa ho opýtaš a normálne spolu debatujete.
@martul asi to nakoniec ani nieje jeho fotka pridal to asi naschval aby som mu napísala ako to tak vidím takže tak
no vidíš ako pekne ťa dobehol a smeje sa na tebe ako si naletela.
@martul čo?😂😂😂ty si mimo?? Odkedy som mu napísala kde bol si stále píšeme a dáva nové témy asi nevedel ako nadviazať znovu konverzáciu ale dobre 😂😂 odpal už radšej
ty ma vyhadzuješ? 😅
Raja Ampat.....
Tu fotku som videla rano, a nemala som cas odpovedat, uz si ju odstranila. Mne to pride ako Indonezia, a podla tych postav juhovychod, bud Papua, alebo ostrovy naokolo. A Raja Ampat je najznamejsie potapacske centrum v tej oblasti. Ale teda ano, zla fotka....