icon

Kde bolo táto fotografia zachytená?

16. sep 2024
autor
Autor odpoveď zmazal
7miriam77
16. sep 2024

Bahamy

ivanakal
16. sep 2024

Bali

petamich
16. sep 2024

Vyzera to ako Karibik 🙂 ale kde konkretne tazko

hiro
16. sep 2024

Ohladom vlajky:
Vlajka, ktorá je diagonálne predelená na červenú a bielu časť, je známa ako potápačská vlajka. Táto vlajka signalizuje, že v oblasti sa nachádzajú potápači pod vodou.

hiro
16. sep 2024

Inak to nevyzera ako fotka - ale snimok z webkamery. Podla farebnych posunov, artefaktov, kvality a rozsahu snimanych farieb.

autor
16. sep 2024

@hiro a odkiaľ potom

autor
16. sep 2024

@hiro inak vážne.. teraz sa na to pozerám.. divná kvalita

stanulienkat
16. sep 2024

Niekde pri mori.🙄

zuzanka.zuzu
16. sep 2024

@stanulienkat 😂😂😂

betulinka1
16. sep 2024

može to byť aj Dominkánska republika

hiro
16. sep 2024

@autor to je nejaka prastara online stream kompresia - nieco ako MPEG2 s nizkym bitrate. Mne to vyzera aj na 20 rokov stare zariadenie 🙂 Nie ze by ta fotka mala nizke rozlisenie - ale tam jasne vidno artefakty ktore vznikaju pri vysokej kompresii - a pri takomto malom rozliseni a velmi malom prenose dat - to boli parametre prenosu fakt pred desiatkami rokov.

autor
16. sep 2024

@hiro to dal jeden môj bývalý kamarát na príbeh tak som bola zvedavá či neviete kam išiel.. 😂
Ale ze by to ani nebola jeho fotka?

vanilkovazmrzka
16. sep 2024

Moze to byt hocikde pri mori

vanilkovazmrzka
16. sep 2024

Preco sa ho nespytas kam isiel? Boze

martul
16. sep 2024

@vanilkovazmrzka zvedavá je a trápna.

autor
16. sep 2024

@vanilkovazmrzka opýtala som sa ho či je na Bahamách a odpisal že už je doma ale že na Bahamách to nebolo.. nechcem sa viac vypytovat kedysi sme riešili niečo spolu a už niesme moc v kontakte

martul
16. sep 2024

to už musíš byť strašne zvedavá, keď kamošovu fotku kopíruješ na internet a zisťuješ kde bol.

autor
16. sep 2024

@martul noa? Ľudia čo chodia na Mk veľa cestujú čítam tu veľa diskusii o dovolenkách tak som sa spýtala či niekto nevie…rieš si svoje 😂 ani nevieš čo za tým je tak sa nestaraj

martul
16. sep 2024

veď zvedavosť a možno aj závisť. Čo iné by za tým mohlo byť. Keby si tam chcela ísť, tak sa ho opýtaš a normálne spolu debatujete.

autor
16. sep 2024

@martul asi to nakoniec ani nieje jeho fotka pridal to asi naschval aby som mu napísala ako to tak vidím takže tak

martul
16. sep 2024

no vidíš ako pekne ťa dobehol a smeje sa na tebe ako si naletela.

autor
16. sep 2024

@martul čo?😂😂😂ty si mimo?? Odkedy som mu napísala kde bol si stále píšeme a dáva nové témy asi nevedel ako nadviazať znovu konverzáciu ale dobre 😂😂 odpal už radšej

martul
16. sep 2024

ty ma vyhadzuješ? 😅

dota6
16. sep 2024

@martul normálne sa tu z foto a diskusie zistilo, ako jednoducho funguje návnada :D podarené. Ten chlap proste vie, ako na ňu a nemusí použiť ani vlastnú foto. Je to masterpiece :D
Spravilo mi to tento upršaný deň zábavnejší :D ďakujem @autor

tenerifka
16. sep 2024

Raja Ampat.....

tenerifka
16. sep 2024

Tu fotku som videla rano, a nemala som cas odpovedat, uz si ju odstranila. Mne to pride ako Indonezia, a podla tych postav juhovychod, bud Papua, alebo ostrovy naokolo. A Raja Ampat je najznamejsie potapacske centrum v tej oblasti. Ale teda ano, zla fotka....