Kde dať prepichnúť ušká, nastreliť náušnice v Banskej Bystrici?

lelu
30. mar 2010

Ahojte,

chcela by som vas poprosit o radu a zaroven sa ospravedlnit ak som takuto temu prehliadla. Mam 5rocne baby a chcela by som im dat prepichnut usi, resp. rozhodli sa same a uz druhy tyzden do mna neustale hustia, lebo dostali od krsnych nausnice.
Volala som nasej pediatricke ale ta ma odporucila na inu MUDr. a ta zase ked pocula kolko maju rokov trosku drsne mi povedala ze takymto velkym detom to nerobia, preco sme to nedali skor ☹ 😒. Volala som aj na plasticku chirurgiu ale aj tam ma odbili, vraj to robia ihlou len malym detom, lebo v tomto veku maju z toho deti velku traumu ☹ . A tak neviem, kde by som mala este zavolat. Do tetovacieho studia s nimi nechcem ist. Neviete mi prosim poradit nieco v BB? A ak s tym mate skusenosti tak aj radu na co sa mam pripravit lebo baby sa ma stale pytaju, ci to nebude velmi boliet, kolko to bude boliet a tak. Dakujem velmi pekne. Alena

maca793
30. mar 2010

ahoj skús sa ísť opýtať na šalgotarian kde je krčné. mne tam malej prepichovali ušká. nie som si istá, ale prepichnutie stojí asi 8-10 eur. skús tam. uvidíš.

korenbaba
18. jún 2012

@lelu Ahoj, tak toto ma clekom zaujo. Mám 2,5 ročnu dcéru. v posledom čase rozmýšlam že by som jej prepichla ušká. neurobila som to z roznych dovodov ked bola maličká. Ale teraz by som ano, len neviem kam ist. tiež som z BB, tak by ma zaujímalo ako ste pochodili a čo je malé dieta na prepichnutie a čo už velké?

sue
8. sep 2015

Je niečo nové v tejto oblasti v BB?